Jump to content

Απώλεια αποδείξεων από Πλαίσιο

Trollarw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

έχω φρικάρει κάπως, έχασα όλεσ τις αποδείξεις που είχα για την αγορά του υπολογιστή μου. Είναι πολλά τα € και έχω φρικάρει τελείως μιλαμε.

Όλες οι αγορές έγιναν μέσω internet και μπορώ να να τις δω από την καρτέλα μου στο site του plaisio.gr . Λογικά αυτές θα μπορούν να μου τις εκδόσουν ξανά σωστά?

Και το δεύτερο... έτσι για αλλαγή είχα αγοράσει και μια 5970 όμως όχι μέσο internet, αυτήν την είχα πάρει με τραπεζική κατάθεση γιατί ήθελα να δω πως πάει αυτό το σύστημα και προφανώς δεν υπάρχει στην καρτέλα μου αυτή η αγορά, εαν ζητήσω από την τράπεζα να μου εκδόσει ξανά την απόδειξη πληρωμής και τους την προσκομίσω στο πλαίσιο θα μου επανεκδόσουν τις αποδείξεις?

Απόλυτη φρίκη μιλάμε, βρίσκοντε σε χωματερή οι αποδείξεις 100% :flag:

Για το πρώτο σίγουρα σου βγάζουνε αντίτυπα αφού είναι στην καρτέλα σου.

Στο δεύτερο αν φαίνεται όνομα και στην παραγγελία στο πλαίσιο και δεν είναι "πελάτης λιανικής" θα κάνεις πάλι δουλειά.

Για το πρώτο σίγουρα σου βγάζουνε αντίτυπα αφού είναι στην καρτέλα σου.

Στο δεύτερο αν φαίνεται όνομα και στην παραγγελία στο πλαίσιο και δεν είναι "πελάτης λιανικής" θα κάνεις πάλι δουλειά.

Βασικά και 'γω για το δεύτερο ανησυχώ, αν θυμάμε καλά μέσα στην απόδειξη της τράπεζας πρέπει να λεέι και κάποιο αριθμό παραγελείας νομίζω ... τα έχω τελείως χαμένα , έλεος...

Αμα θυμασε ακριβή ημερομηνία(+-1 μερα) και ωρα μπορείς να περάσεις απο το κατάστημα και να ζητήσεις να σου τις εκτυπώσουν

τζάμπα η φρίκη guys ... τελικά τις βρήκα... κρίμα, έχασα 5 χρόνια από τη ζωή μου έτσι... :boxed:

ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.