magicman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 η παλια καλη κ αγια dfi ακομη δουλευει σωστα. αλλα οπως παντα τπτ δεν παει σωστα... κουμπωνω το ρουτερακι πανω... τπτ..θελω τους drivers αν τους εχει κανεις γιατι δεν εχω το δισκακι, κ στο νετ. δεν βρισκω για την συγκεκριμενη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 η παλια καλη κ αγια dfi ακομη δουλευει σωστα. αλλα οπως παντα τπτ δεν παει σωστα... κουμπωνω το ρουτερακι πανω... τπτ..θελω τους drivers αν τους εχει κανεις γιατι δεν εχω το δισκακι, κ στο νετ. δεν βρισκω για την συγκεκριμενη..άτιμες dfi που καίτε τους θερμοσίφωνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 και μη ξεχνάς τη γείωση ανάποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_vista64_15.23_uk.htmlhttp://www.nvidia.co.uk/object/nforce_winxp_15.23_uk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 25, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 τπτ.. δυστυχως.. εβαλα τους drivers, βγαζει περιορισμενη συνδεση... δειχνει να στελνει δεδομενα.. αλλα οχι να λαμβανει. με ipconfig βλεπω οτι δεν εχει gateway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 βάλε ip με το χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 γιωργη η δικη μου ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 25, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 επαιξε στην αλλη τελικα θυρα ... χαχα! ολα οκ. def , οχι ρε, η δικια μου, ηταν κανα 3 χρονια τουλαχιστον στην ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.