Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 Kαλησπερα ρε παιδες τι εχει παιχτει αυτον τον καιρο με το rapidshare ολα τα forum το εχουν βγαλει πια και ειναι ολο hotfile τι ***** εχει παιχτει?πε8ανε? αλλαζουμε σε hotfile ή ψαχνω λα8ος? μηπως εχεται εσεις site για download να μου στειλεται σε pm?ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 I was here ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Σεπτέμβριος 25, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Εγω εδω και 1 μηνα το διεγραψα το account και αγορασα hotfile. Εχει αλλαξει την πολιτικη και εχει γινει "εχθρικο" θα το ελεγα προς του χρηστες που ανεβαζουν. Ουτε ανταμοιβει , εβαλε και οριο για download, οποτε πηγαινε hotfile να ηρεμισεις. Εχει χαμηλοτερη ταχυτητα αλλα δεν εχει οριο στο κατεβασμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Οταν εννοεις χαμηλοτερη ταχυτητα πχ εγω που κατεωαζω με 400-500 απο rapid θα δω διαφορα ή η διαφορα ειναι στις πιο πανω ταχυτητες (πχ στο πατρικο με forthnet κατεβαζω με 2mb/sec καρφωμενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Εγω εδω και 1 μηνα το διεγραψα το account και αγορασα hotfile. Εχει αλλαξει την πολιτικη και εχει γινει "εχθρικο" θα το ελεγα προς του χρηστες που ανεβαζουν. Ουτε ανταμοιβει , εβαλε και οριο για download, οποτε πηγαινε hotfile να ηρεμισεις. Εχει χαμηλοτερη ταχυτητα αλλα δεν εχει οριο στο κατεβασμα..έχεις κανένα downloader για το hotfile ώστε όταν έχεις premium να κάνει αυτόματα το download χωρίς να χρειάζεσαι να φορτώνεις τα links ένα ένα?Οταν εννοεις χαμηλοτερη ταχυτητα πχ εγω που κατεωαζω με 400-500 απο rapid θα δω διαφορα ή η διαφορα ειναι στις πιο πανω ταχυτητες (πχ στο πατρικο με forthnet κατεβαζω με 2mb/sec καρφωμενα)από το Hotfile αν θυμάμαι καλά, κατεβάζεις με ταχύτητα έως 12mbs (1,5 MBs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Οκτώβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 έχεις κανένα downloader για το hotfile ώστε όταν έχεις premium να κάνει αυτόματα το download χωρίς να χρειάζεσαι να φορτώνεις τα links ένα ένα?http://cryptload.info/http://jdownloader.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.