Guest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 μια ερωτηση θέλω να κανω σχετικα με την gtx 480 της gigabyte συγκεκριμενα αν και ολες το ιδιο εινε, θελω να την αγορασω και θελω να μου πειτε επιδη μου εχουν πει οτι φτανει εως και 90-96 βαθμους, αν θα κολαει σε πεχνιδια βαρια αφου θα εχει ζεσταθει.
sebastian Σεπτέμβριος 25, 2010 #2 Σεπτέμβριος 25, 2010 μια ερωτηση θέλω να κανω σχετικα με την gtx 480 της gigabyte συγκεκριμενα αν και ολες το ιδιο εινε, θελω να την αγορασω και θελω να μου πειτε επιδη μου εχουν πει οτι φτανει εως και 90-96 βαθμους, αν θα κολαει σε πεχνιδια βαρια αφου θα εχει ζεσταθει. 1. Εαν δεν εισαι nvidiakias περιμενε λιγο, ερχονται τα φρεσκα απο ΑΤΙ (τα οποια θα δερνουν) 2. Οχι δεν θα κολλαει, ειδικα τωρα που χειμωνιαζει! Κολλαει στους πανω απο 100, νομιζω 110 για nvidia! 3. Να εχεις ενα καλο air flow και θα εισαι κομπλε εαν πας σε nvidia. 5. Θα παιξει πολυ πραγμα σε λιγο καιρο σε αγγελιες 6. παιζει και αυτο εαν δεν με γελαν τα ματια μου στα 299 ευρω -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/XFX-5870-875M-DDR5-PCI-Express-1GB-HD-587A-ZND9.htm +και δεν εχεις θεμα με temps και θορυβο αλλα και χαμηλη καταναλωση! Αλλα δεν εχεις physx+3d εαν σε ενδιαφερει κατι τετοιο....
Guest Σεπτέμβριος 25, 2010 #3 Σεπτέμβριος 25, 2010 ειμαι nvidakias θα αγορασω αυτη την gtx 480 ελπιζω ακομα και το καλοκαιρι να μιν δο ποτε κολιμα..
zpaf Σεπτέμβριος 25, 2010 #4 Σεπτέμβριος 25, 2010 6. παιζει και αυτο εαν δεν με γελαν τα ματια μου στα 299 ευρω -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/XFX-5870-875M-DDR5-PCI-Express-1GB-HD-587A-ZND9.htm +και δεν εχεις θεμα με temps και θορυβο αλλα και χαμηλη καταναλωση! Αλλα δεν εχεις physx+3d εαν σε ενδιαφερει κατι τετοιο.... Αστο παιδι ρε seb να παρει nvidia αφου ετσι κι αλλιως μετα απο τηλεφωνο στην μαγουλα μολις τωρα το παλλικαρι μου λεει : Μου δειχνει στο συστημα οτι εχω τρεις απο δαυτες αλλα εγω δεν βλεπω καμμια εδω γυρω
mpapad Σεπτέμβριος 25, 2010 #5 Σεπτέμβριος 25, 2010 ειμαι nvidakias θα αγορασω αυτη την gtx 480 ελπιζω ακομα και το καλοκαιρι να μιν δο ποτε κολιμα.. Δεν είναι το θέμα αν θα δεις κόλλημα από την κάρτα.... αλλά αν ο υπολογιστής σου μπορεί να αντεπεξέλθει. Τι CPU έχεις & πόση μνήμη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.