Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Πηρα αυτο το router αυτες τις μερες και ανακαλυψα οτι μαλλον δεν εχει firewall.Ισχυει???Ξερει κανεις αν εχει η οχι???Και γιατι δεν πετυχαινει το port forward που δοκιμαζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 εχει firewall http://www.netgear.co.uk/dgn2200.php.τι αρκιβος θελεις να κανεις??θελεις να ανοιξεις πορτα σε καποιο προγραμμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 εχει firewall http://www.netgear.co.uk/dgn2200.php.τι αρκιβος θελεις να κανεις??θελεις να ανοιξεις πορτα σε καποιο προγραμμα???Καλησπερα φιλε μου...Σε πιο σημειο ακριβως αναφερει το firewall??? Γιατι ολα αυτα τα εχω δει ηδη... (μηπως μου ξεφυγε κατι).Βασικα ηθελα να ανοιξω πορτα σε συσκευη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 stο Specifications, Features, Firewall protection ετσι λεει στο σιτε!!!σε τι συσκευη θελεις να ανοιξεις πορτα??ενα πολυ καλο σιτε ειναι το portforward.com , μπες κ τσεκαρε το μια σου λεει ακριβος τι να κανεις για να ανοιξεις πορτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 stο Specifications, Features, Firewall protection ετσι λεει στο σιτε!!!σε τι συσκευη θελεις να ανοιξεις πορτα??ενα πολυ καλο σιτε ειναι το portforward.com , μπες κ τσεκαρε το μια σου λεει ακριβος τι να κανεις για να ανοιξεις πορτα! Κατεβαστηρι!!! Πορτα ανοιξα...οκ,δεν ειναι εκει το θεμα μας.... απλα στο DGN2000 στο setup του εχει μια επιλογη 'FIREWALL RULES'.....ενω στο DGN 2200 δεν την εχει και υποθεσα οτι.... Απο την αλλη στο portforward.com (που το ξερω καιροοοοοοοοοοοοοοοοο τωρα),δεν εχει το μοντελο μου. Συν του οτι πρεπει να ορισεις σε 'τι' θελεις να ανοιξει πορτα για να δεις πως το κανει.... Αρα για 'κατεβαστηρι' δεν εχει τετοια επιλογη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Δεν εχει επιλογη να κανεις κανεις add καποιο service μονος σου ? Για ψαχτο καλα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.