astrolabos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 http://anakoinosi.noodle-bar.net/tl;dr: Το blog tromaktiko έκανε πρόταση για διαφήμιση σε ένα εστιατόριο ασιατικής κουζίνας. Επειδή αρνήθηκαν να διαφημιστούν, την επόμενη μέρα "έσκασε" ανώνυμη καταγγελία για τα συγκεκριμένα εστιατόρια.Τα συμπεράσματα δικά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 http://anakoinosi.noodle-bar.net/tl;dr: Το blog tromaktiko έκανε πρόταση για διαφήμιση σε ένα εστιατόριο ασιατικής κουζίνας. Επειδή αρνήθηκαν να διαφημιστούν, την επόμενη μέρα "έσκασε" ανώνυμη καταγγελία για τα συγκεκριμένα εστιατόρια.Τα συμπεράσματα δικά σας.Πεφτω απο τα συννεφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 To blog αυτό μου φαίνεται σαν κλώνος του τρωκτικού. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε την (μάλλον ανυπόστατη) καταγγελία- δεν κατάφερα να την βρω- μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να μπει μια τάξη σε αυτό το θέμα. Δεν γίνεται ο καθένας πίσω από μια ανωνυμια να βγαινει και να γράφει ό,τι θέλει ...Ειναι πραγματικα εξοργιστικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 To blog αυτό μου φαίνεται σαν κλώνος του τρωκτικού. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε την (μάλλον ανυπόστατη) καταγγελία- δεν κατάφερα να την βρω- μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να μπει μια τάξη σε αυτό το θέμα. Δεν γίνεται ο καθένας πίσω από μια ανωνυμια να βγαινει και να γράφει ό,τι θέλει ...Ειναι πραγματικα εξοργιστικο...Ειναι ενα Τρωκτικο (με Π) με διαφημισεις.Ιδιο στυλ γραφης, ιδιο περιεχομενο.Αυτη τη στιγμη βρισκεται στη 10η θεση επισκεψιμοτητας στην Ελλαδα (λειτουργει ελαχιστο καιρο)Οι ιδιες τακτικες ακολουθουσε και το "συγχωρεμενο" Τρωκτικο (με Π)Γιαυτο και εγινε οτι εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Bλεπω η διαφημιση αρχιζει και πιανει τοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Πεφτω απο τα συννεφα!Μα που ζείτε βρε παιδιά ?Αυτό γίνεται σχεδόν από ΟΛΑ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα !Τυχαία τα βαφτίσανε "παράλληλη εξουσία" ?Εννοείται ότι τέτοιες τακτικές και πρακτικές είναι κατάπτυστες.Αλλά ποιός τολμάει να τους πειράξει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 24, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/athens-bars-noodle-bar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Από το παλιό γνωστό blog το λέγαμε. Λάσπη υπό τη μάσκα του ελεύθερου λόγου.Όποιος δεν έχει μυαλό ας πιστεύει ότι διαβάζει σε διάφορα τέτοια μέσα ή να τρώει ότι λένε στην τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 24, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Η πλάκα είναι ότι πολλοί που έχουν απορρίψει τα ψέματα της τηλεόρασης πιστεύουν πολύ εύκολα τις... αλήθειες του internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Σεπτέμβριος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Αφήστε τα τρομακτικά και τα (π)τρωκτικά,και μπείτε σε κανένα σοβαρό blog tro-mpa-ktiko Στο tromaktiko ότι τους στείλεις (ότι μλκια σκαρφιστεί κανείς) το βάζουνε αμέσως δίχως τον παραμικρό "έλεγχο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 25, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Είχα στείλει στο παλιό αρκετά πράγματα από εμπειρίες μου καλές και κακές και δεν έμπαιναν ποτέ. Ανάθεμα κι αν ήταν τα μισά αλήθεια εκεί μέσα. Στο καινούριο δεν ξέρω τι παίζει, αλλά είναι κατωτάτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Χμμ,μηπως τους ταπωσαν λιγο οι τυπαδες απο το blog? Δειτε τα links σε αυτη τη σελιδα που παρεθεσε και ο yanni.http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/athens-bars-noodle-bar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Σεπτέμβριος 25, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Χωρίς να θέλω να γίνομαι καχύποπτος... αυτά τα links που δίνει το τρομακτικό, τα posts, αλλά και τα blogs γενικά είναι άδεια. Δηλαδή... 5 threads που είναι όλα κι όλα, γίνονται και σε μια μέρα μόλις. Κι όχι μόνο αυτό, σε κανένα από αυτά τα blogs, δεν γράφει ημερομηνία στην κεντρική σελίδα, παρά μόνο στα posts. Δεν είναι ΑΡΚΕΤΑ ύποπτο αυτό; Χωρίς να θέλω να υπερασπίσω και το noodle bar (που ούτε το ξέρω). :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2010 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Εχεις δικιο εδω! Παραειναι υποπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 25, 2010 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 διάβαζε τα όλα και φίλτραρε τα όλα χ2κανείς δεν είναι άγιος σήμερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 25, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Και οι 5 σύνδεσμοι αφορούν καταγγελίες για ανασφάλιστη εργασία ή μη έκδοση αποδείξεων. Ο σύνδεσμος στο indymedia δε, είναι αντιγραφή του blacklist.gr. Δεν έχει καμία σχέση με υγειονομικές παραβάσεις για τις οποίες καταγγέλθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Σεπτέμβριος 25, 2010 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 διάβαζε τα όλα και φίλτραρε τα όλα χ2 κανείς δεν είναι άγιος σήμερα.... Μπα φίλε Darksaga... και μόνο τα domain των site αυτών κάνουν ΜΠΑΜ από το χιλιόμετρο. Μόνο να κοιτάξεις απλά την ημερομηνία, και το όλο στήσιμο του site τους καταλαβαίνεις. Μόνο το "filial site of tromaktiko" λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.