anima Οκτώβριος 11, 2010 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Έκανα αυτό που μου είπες και μετά από 3 περάσματα Linx(All) ήταν μια χαρά κ εκεί που ήμουν έτοιμος να γράψω κόλησε. Έκανα επανεκκίνηση κ το παράτησα. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα πήγα να ανοίξω το pc και τπτ. Ανοίγει κ μετά από 3 δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση μόνο του(συνέχεια). Δοκίμασα τα πάντα....έβγαλα και την μπαταρία αλλά τπτ. Δοκίμασα με μία μνήμη κ εκεί που μου έβγαλε την μεγάλη εικόνα με τις επιλογές και πάτησα delete, έσβησε και πάλι από την αρχή. Όταν βγάζω όλες τις μνήμες δεν σβήνει.Κάτι βάρεσε μάλλον, αλλά τι?Ρίχτε καμιά ιδέα...ξεσύνδεσέ το από το ρεύμα και βγάλε την μπαταρία για περισσότερη ώρα, επίσης μπορείς να πατήσεις το κουμπί bios (βγάζει ένα μπλε φως) πίσω από το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 11, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 άμα βάλεις το ρεύμα εκεί που ήταν συνεχίζει να κολλάει?αν ναι δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο το qpi/vtt.επίσης βάλε χειροκίνητα το cpu pll στο 1.8.τρεξε και κανα memtest να σιγουρευτεις πως δεν είναι οι μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Οκτώβριος 11, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Η μπαταρία ήταν εκτός για 2 ώρες περίπου. Μνήμες κ gpu δοκιμάστηκαν σε άλλο pc και δούλευαν μια χαρά. Το θέμα μου είναι πως δεν βλέπω καν το "Bios"(=τα πρώτα γράμματα). Δοκίμασα να τον ξεκινήσω χωρίς μνήμες κ gpu και δεν κάνει μπιπ. Να υποθέσω μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 11, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Πέθανε η Μητρική σου...Και μένα η δικιά μου έτσι έκανε και πήγε rma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Οκτώβριος 11, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Ευχαριστώ πολύ Ιγνάτιε για την απάντηση σου. Θα σου στείλω ένα πμ για να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για rma γιατί δεν έχω ξανακάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Οκτώβριος 11, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Το κουμπάκι του bios από πίσω το πάτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Οκτώβριος 11, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Το κουμπάκι του bios από πίσω το πάτησες?Ναι. Και μια φορά δοκίμασα και παρατεταμένα. Όλα τα δοκίμασα. Όταν έβγαλε την μεγάλη εικόνα με τις επιλογές κατάλαβα ότι έγινε το clear γιατί εγώ την είχα απενεργοποιημένη αλλά αμέσως μετά ξεκίνησαν οι ατελείωτες επανεκκινήσεις....πάλι. Από τότε τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Οκτώβριος 11, 2010 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Μου το χε κάνει και μένα μια φορά αλλά όταν πάτησα το κουμπάκι, μπήκε το δεύτερο bios και ήμουν μια χαρά.Άμα βλέπεις ότι δε γίνεται τίποτε πήγαινέ την πίσω να σου δώσουν καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Οκτώβριος 13, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Πήγα στο πλαίσιο και αν και στην αρχή έπεσα σε έναν "περίεργο" τεχνικό μετά ήρθε ένας νορμάλ και μου άλλαξε την μητρική με μια που είχαν στο μαγαζί. Τώρα τρέχω σε stock νούμερα και έκανα ένα καλύτερο cable management με τα υλικά που διαθέτω. Oc πάλι μετά από αρκετό καιρό γιατί δεν λέει να ξανασκάσω στο πλαίσιο με "αρπαγμένη" μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.