Jump to content

i7 930 - Noctua NH-U12P Temps Problem

optimogar

Recommended Posts

Έκανα αυτό που μου είπες και μετά από 3 περάσματα Linx(All) ήταν μια χαρά κ εκεί που ήμουν έτοιμος να γράψω κόλησε. Έκανα επανεκκίνηση κ το παράτησα. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα πήγα να ανοίξω το pc και τπτ. Ανοίγει κ μετά από 3 δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση μόνο του(συνέχεια). Δοκίμασα τα πάντα....έβγαλα και την μπαταρία αλλά τπτ. Δοκίμασα με μία μνήμη κ εκεί που μου έβγαλε την μεγάλη εικόνα με τις επιλογές και πάτησα delete, έσβησε και πάλι από την αρχή. Όταν βγάζω όλες τις μνήμες δεν σβήνει.

Κάτι βάρεσε μάλλον, αλλά τι?Ρίχτε καμιά ιδέα...

ξεσύνδεσέ το από το ρεύμα και βγάλε την μπαταρία για περισσότερη ώρα, επίσης μπορείς να πατήσεις το κουμπί bios (βγάζει ένα μπλε φως) πίσω από το κουτί.

άμα βάλεις το ρεύμα εκεί που ήταν συνεχίζει να κολλάει?αν ναι δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο το qpi/vtt.επίσης βάλε χειροκίνητα το cpu pll στο 1.8.τρεξε και κανα memtest να σιγουρευτεις πως δεν είναι οι μνήμες.

Η μπαταρία ήταν εκτός για 2 ώρες περίπου. Μνήμες κ gpu δοκιμάστηκαν σε άλλο pc και δούλευαν μια χαρά. Το θέμα μου είναι πως δεν βλέπω καν το "Bios"(=τα πρώτα γράμματα). Δοκίμασα να τον ξεκινήσω χωρίς μνήμες κ gpu και δεν κάνει μπιπ. Να υποθέσω μητρική;

Το κουμπάκι του bios από πίσω το πάτησες?

Ναι. Και μια φορά δοκίμασα και παρατεταμένα. Όλα τα δοκίμασα. Όταν έβγαλε την μεγάλη εικόνα με τις επιλογές κατάλαβα ότι έγινε το clear γιατί εγώ την είχα απενεργοποιημένη αλλά αμέσως μετά ξεκίνησαν οι ατελείωτες επανεκκινήσεις....πάλι. Από τότε τπτ.

Μου το χε κάνει και μένα μια φορά αλλά όταν πάτησα το κουμπάκι, μπήκε το δεύτερο bios και ήμουν μια χαρά.

Άμα βλέπεις ότι δε γίνεται τίποτε πήγαινέ την πίσω να σου δώσουν καινούργια.

Πήγα στο πλαίσιο και αν και στην αρχή έπεσα σε έναν "περίεργο" τεχνικό μετά ήρθε ένας νορμάλ και μου άλλαξε την μητρική με μια που είχαν στο μαγαζί. Τώρα τρέχω σε stock νούμερα και έκανα ένα καλύτερο cable management με τα υλικά που διαθέτω. Oc πάλι μετά από αρκετό καιρό γιατί δεν λέει να ξανασκάσω στο πλαίσιο με "αρπαγμένη" μητρική :p

post-16074-1416074629,9489_thumb.jpg

post-16074-1416074629,9919_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.