Jump to content

χρειαζομαι βοηθεια με το raid

tsunamis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα εχω 2 σκληρους wd 200gb εκαστος ηταν σε raid στον προηγουμενο κατοχο τους το θεμα ειναι οτι εβαλα ενα αλλο σκληρο στον υπολογιστη μου για να τρεχει τα windows και αυτους τους εβαλα σε κουτια για να τους εχω εξωτερικους αλλα δεν δουλευουν μου βγαζει ενα μηνιμα για διαμορφοση του δισκου αλλα σταματαει μετα απο λιγο και εξαφανιζεται απο τις συσκευες.τι πρεπει να κανω;μηπως ειναι τιπoτα χαλασμενοι;

όχι φίλε μου μια χαρά είναι η δίσκοι

πήγαινε (πίνακα έλεγχου ) μετά (εργαλεία διαχείρισης) μετά (διαχείριση υπολογιστή) μετά (αποθήκευση) μετά (διαχείριση δίσκων) φυσιολογικά εκεί θα σου παρουσιάσει όλους τους δίσκους που έχεις κουμπώσει στον υπολογιστή (δεξί κλικ στους δίσκους που θες να κάνεις διαμόρφωση)και τα αλλα ειναι ευκολα

μετα απο πολυ κοπο και αφου εβγαλα τα usb που ειχε επανω το κουτι χωρεσε το τροφοδοτικο και οντως εχει στηριγματα οποτε ειχες απολυτο δικιο φιλε μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.