Jump to content

SLI ερωτηση

dark_ds

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! εχω την εξης μιτρικη M4N82 που υποστιριζει 3x sli. εχω ηδη μια Sparkle 260 GTX. σκευτομαι να παρω μια δευτερη να κανω sli. ηθελα να ρωτησω..τι πρεπει να ξερω και αν αξιζει η ολη διαδικασια. δεν βρηκα και 260 τις sparkle,πειραζει αυτο η πρεπει να ειναι τις ιδιας εταιριας ?

δεν παιζει προβλημα με αλλου κατασκευαστη (ακομη και αν ειναι 192sp vs 216), αν εχεις 2χ260 216sp παντως, θα εισαι σαν μια 295, οποτε τσεκαρε review να δεις που θα "πας" :)

αν τελικα την παρω.. τι αλλο πρεπει να προσεξω.. η γενικα οταν ειναι να παιξω ενα παιχνιδι..πρεπει να φτιαξω τιποτα ρυθμισεις να κατεβασω κανα προγραμμα..? δεν ξερω τιποτα για sli για αυτο αν μπορειτε λιγη βοηθεια :p και εχω και μια αλλη απορια..η καρτα εχει μνημη 892 DDR3 στο pc εχω 6gb. στο site λεει πως διαμιραζομενη απο το συστημα παει 1700 κατι.. πως διαμιραζεται? :p

εχω ομως μιτρικη με sli..εχω ηδη μια καλη nvidia καρτα...γιατι να μην παρω ακομα μια ιδια..αντι να πληρωνω καινουργια...γενικα με το sli θα δω καμια διαφορα η αδικα η δουλεια?

θα δεις διαφορα, σου ξανα λεω, ψαξε για αποτελεσματα απο review GTX295 vs GTX260 ;) , απλως πες και ποιο τροφοδοτικο εχεις μηπως προκυψει κανα προβλημα ;) (γενικα οι 260 ειχαν χαμηλη ταση ομως, οποτε δεν ειναι τοσο ζορικο το φορτιο) ,το θεμα της ζεστης στο κουτι ισχυει μεν , αλλα με σωστο airflow(δεν εννοω να εχεις HAF κουτι) δεν εχεις προβλημα.

@seb : πιστευεις οτι θα βρεις τοσο γρηγορα 5870 με 200ε....??? εδω ειμαστε να δουμε αν αυτο συμβει (οχι σε ενα μηνα... αλλα σε 2+...) ασε που αν συμβει αυτο τοτε και η τιμη της 260 θα συμπιεστει και αλλο (αν και οχι πολυ)

ειναι θεμα γενιας...στο physx δεν δουλευουν και οι 2 καρτες μονο η μια...οποτε αν εχεις για παραδειγμα μια 470 για 3d και μια 260gtx για physx στην ουσια ειναι δωρο αδωρο...επισης ενας συνδυασμος 260 για 3d και μια 8600gt Physx dedicated...καμια σχεση...χαλια πολλα..καντο να διαπιστωσεις και μονος σου αφου την εχεις...

Για μενα μην παρεις τιποτα, σε 1 μηνα βγαινουν τα φρεσκα απο ΑΤΙ...θα γεμισουν οι αγγελιες απο σειρα 58... (5870 με ένα 200αρι την έχεις)!

Παρε μια τοτε και δωσε την 260 (για κανένα 70αρι)...

Μην πεταχτεί κανείς και μου πει άλλο ρωτάει το παιδί...

Οταν βγουνε με 200 ευρω 5870 κρατιστε μου 2 :p

Ορέστη αυτό σου λέει ρε άνθρωπε που δεν δέχεσαι δεύτερη γνώμη!Σου λέει ότι που είδες εσύ να είναι καλύτερη η 5870 γιατί ο tsitas ξέρει ότι 2xgtx260>5870 εκτός αν εννοείς σε κανα bench που ίσως βγάζει την 5870 καλύτερη κάπου και την λες καλύτερη εσυ!Με λίγα λόγια λέει ότι για in game καταστάσεις οι 260 είναι καλύτερες επειδή δεν ασχολείται με benches(vantage) που ίσως εκεί να βγάζεις την 5870 καλύτερη εσύ!

edit

ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ"!!!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ???ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ "ΠΑΡΕ ΤΗΝ 260 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ"!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ "ΑΡΓΟΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ CROSSFIRE ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ"!!!ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ CROSSFIRE ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ 68ΧΧ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ"!!!ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ???ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΟ Η ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕ,ΠΟΤΕ?

edit 2

Και να μάθετε να διαβάζετε κάποιοι σωστά(sebastian)!!!Δεν υποστηρίζω και δεν δίνω δίκιο στον tsita και ξέρω προσωπικά ότι 5870 είναι καλύτερη!Απλά έγραψα πιο αναλυτικά τα λεγόμενα του tsita χωρίς όμως και να τα υποστηρίζω, για να εξηγήσω κάτι που δεν είχες,από ότι έγραψες παρακάτω,καταλάβει!

Επειδη λεω να δοκιμασω αυτο με το physX να βαλω πανω την 8600gt θελω να μου πειτε αν θα την παλεψει το τροφοδοτικο. το συστημα ειναι αυτο. M4N82, phenom 8650 3x core ,3x2GB ram 2x HD και μπορει να βαλω ενα τριτο, 260gtx και το psu silverstone 650w!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.