Jump to content

2 ΨΥΓΕΙΑ - 2 ΑΝΤΛΙΕΣ / προτάσεις

Iannis1416003167

Recommended Posts

Πως μπορεί κανείς να αξιοποιήσει 2 ψυγεια και 2 αντλίες

ΤΟ Α ή ΤΟ Β

Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.

Τ = Τανκ

Ψ =Ψυγείο

A = Αντλία

B = block CPU

G = block GPU

C = block ChipSet

Το Α ειναι δεύτερο ξεχωριστό κύκλωμα

post-562-1416070809,123_thumb.jpg

Το Α μου φαινεται ποιο λογικο μοιραζοντας τα μπλοκ το η/υ. Αλλα γιατι να μπεις σε τετοιο κοπο αφου η eheim 1250 που εχεις τα αντεχει και τα τρια μπλοκ.Γιαννη μου φαινεται οτι κολησες ασχημα με το water cooling.Φτιαξε το κλασικο κυκλωμα και αν δεν σου αρκει ,που θα σου αρκει τοτε συζητας για παραπερα ενεργειες.!!!

το θεωρητικό όριο του +3 από το περιβάλλον το πιάνεις και με ένα μέτριο watercooling αν κρίνω απο το δικό μου σύστημα και απο εκει και κάτω πολύ δύσκολα θα πέσεις!!!!

δεν υπάρχει λόγος να ΄περιπλέκεις τα πράγματα πίστεψέ με

σπ΄ρωξε ότι σου περισσέυει και προχώρα σε εκείνο το μαμηστερο αρθράκι για το DIΥ Phase Change

Αρχική απάντηση από DarkSaga

το θεωρητικό όριο του +3 από το περιβάλλον το πιάνεις και με ένα μέτριο watercooling αν κρίνω απο το δικό μου σύστημα και απο εκει και κάτω πολύ δύσκολα θα πέσεις!!!!

δλδ?

Αρχική απάντηση από DarkSaga

δεν υπάρχει λόγος να ΄περιπλέκεις τα πράγματα πίστεψέ με

σπ΄ρωξε ότι σου περισσέυει και προχώρα σε εκείνο το μαμηστερο αρθράκι για το DIΥ Phase Change

Kομάτι δυσκολα για μένα το phase change. Εαν αγοράσω τα υλικά και τα εργαλία για να το φτίαξω περνω 2 Promie

+3 ...... αν το ψυγείο του escord ανέβει με σκαλωσιά και παει φάτσα στη γρίλια του air condition μου τι λες για ενα -10 σε σχεσει με το περιβάλλον?

Για να κ

Αρχική απάντηση από .38-.45

κοινη δεξαμενη; αν εχεις διαφορετικες θερμοκρασιες στο νερο, γιατι το πιο κρυο νερο να το ανακατεψεις με το ζεστο;

Για να κατέβει η θερμοκρασία του ποιό ζεστού

Θα το φτιάξω με διαφορετικά τανκ σε πρώτη φαση και θα μετρίσω θερμοκρασίες και στα 2 τανκ και βλεποντας τι παιζεται θα τα ενωσω ή οχι

Το ζεστό δουλέυει καλά όχι το κρύο σκοπός δεν είναι να κρατήσουμε το νερό κρύο αλλα να απάγουμε απο το κύκλωμα(ηλεκτρικό) προς το νερο το μεγαλύτερο ποσό θερμότητας που μπορούμε

Εφτασε το Block απο τον Eleven.

(του την ειχα στειμένη για να κάνω έξτρα γιάλισμα με ιδικό στουπι εμποτισμένο με αλοιφη για γιαλισμα ασιμικών κλπ)

Τσάμπα κόπος Κύριοι

Το BLOCK ηταν καθρέπτης Δεν τόλμισα να το αγγιξω

Ο τυπος απλά ειναι άπεχτος

Φωτο συντομα μια και ειμαι στα τελιώματα

Αρχική απάντηση από .38-.45

κοινη δεξαμενη; αν εχεις διαφορετικες θερμοκρασιες στο νερο, γιατι το πιο κρυο νερο να το ανακατεψεις με το ζεστο;

Εμ, εδω κολλαει αυτο που λεμε οτι στο κυκλωμα, αμεσως μετα το ψυγειο, πρεπει να ακολουθει το μπλοκ. Ετσι, αυτες οι μικροδιαφορες εκμηδενιζονται.

Αρχική απάντηση από Chosen

Εμ, εδω κολλαει αυτο που λεμε οτι στο κυκλωμα, αμεσως μετα το ψυγειο, πρεπει να ακολουθει το μπλοκ. Ετσι, αυτες οι μικροδιαφορες εκμηδενιζονται.

Ακριβώς έτσι ειναι Σωστα τα λες Chosen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.