Jump to content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ CHIOS OVERCLOCKERS.GR ΣΤΟ HWBOT

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Γιατι μ'αρεσει να κλοκαρω για μενα, οχι για τους πόντους. Αμα μπλεξεις με τους ποντους...αρχιζει η κατρακύλα.

Με άλλα λογια

hotdoga.jpg

Aσε τον BZ να λεει. Για τον tsan δεν ισχυουν οσα ειπε και για τον s@3g@ και τον subzero ηταν ενα score κατω των 10 ποντων, το οποιο εχει ηδη κατεβει εδω και καιρο απο τον subzero.

Τι εννοεις χρονια; Λεπτα χρειαζεται. Απλα κανεις join. Απλα η ομαδα προοριζεται μονο για ελληνες.
Εδώ και χρόνια γίνεται μια προσπάθεια όλη η Ελλάδα να γίνει μια ομάδα....εσείς γιατί δεν γουστάρετε να μπείτε στην ΗΟΤ ;

Ιάσωνα εγώ εννοώ να γίνει η ένωση με τους ΟΟS ... είναι κάτι που συζητιέται αρκετό καιρό .

Tα παιδιά από την Χίο έκαναν join στο bot πριν 5 μήνες αν δεν κάνω λάθος ( ; )

Anyway o καθένας ότι θέλει και ότι του αρέσει .

Καντε την καιλα σας και αφηστε τα αλλα στην ακρη...

Κλικες, ομαδες ποντοι και ολες υπολοιπες μ@λ@κιες απλα μ@μ@νε το πιο ωραιο της υποθεσης.

Την ΠΑΡΕΑ τον ΧΑΒΑΛΕ και την ΑΠΟΛΑΥΣΗ...

Eμας στοχος μας ειναι η ΠΑΡΕΑ ο ΧΑΒΑΛΕΣ και η ΑΠΟΛΑΥΣΗ οπως προανεφερες.Δεν υπαρχει κατι με καμια ομαδα ,εξαλου πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ασχολιθει ακομα με το overclocking και μπορουμε να τους βοηθησουμε να το κανουν .

Ιάσωνα εγώ εννοώ να γίνει η ένωση με τους ΟΟS ... είναι κάτι που συζητιέται αρκετό καιρό .

Tα παιδιά από την Χίο έκαναν join στο bot πριν 5 μήνες αν δεν κάνω λάθος ( ; )

Anyway o καθένας ότι θέλει και ότι του αρέσει .

αν ηταν να γινει κατι τετοιο , θα ειχε γινει αρκετα χρονια πριν

Eμας στοχος μας ειναι η ΠΑΡΕΑ ο ΧΑΒΑΛΕΣ και η ΑΠΟΛΑΥΣΗ οπως προανεφερες.Δεν υπαρχει κατι με καμια ομαδα ,εξαλου πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ασχολιθει ακομα με το overclocking και μπορουμε να τους βοηθησουμε να το κανουν .

Γιατι τοτε δεν ενωνεστε με την HOT?

Kαι βεβαια για τους ποντους...

Μα για αυτο ειναι το bot για να ανεβαζεις το σκορ σου να παιρνεις τους ποντους και αναλογα να τους παιρνει και η ομαδα στην οποια ανηκεις...

Δηλαδη τι δεν καταλαβαινετε...

Χθες με τον Μητσο κοιταγαμε αν ειχε ακομα τους ποντους που ειχε κερδισει...δηλαδη που το κακο...

οτι εχουν χαλασει τα πραγματα εχουν χαλασει αλλα μην τα κανουμε ολα μεγαλη Πεμπτη και Παρασκευη...

Γιατι μ'αρεσει να κλοκαρω για μενα, οχι για τους πόντους. Αμα μπλεξεις με τους ποντους...αρχιζει η κατρακύλα.

Με άλλα λογια

hotdoga.jpg

ελεος πραγματικα....

το αψητο φαγητο δεν εχει ωραια γευση...

Γιατι να με αναγκασεις εσυ να μπω στην ομαδα σου ;αυτο δε καταλαβαινω....

γιατι μου στερεις το δικαιωμα να φτιαξω μια ομαδα και να δω τι ψαρια πουλαει ;

γιατι να πρεπει να εθιστω με τους ποντους και να το κανω για το "καλο" της Ελλαδας η μαλλον της χωρας μου για να παρει μια θεση οταν το site το ιδιο μου προσφερει και την δυνατοτητα του χαβαλε απολαυση και παρεα οπως πολυ καλα ειπε ο Θωμας...;

Γιατι ντε και καλα πρεπει να εχουν ολοι την κ@υλα που εχουν οι περισσοτεροι με τους ποντους και να πρεπει να ανεβει η ομαδα η μαλλον η Ελλαδα μια καλυτερη θεση ;

ετσι θα τιμησουμε τα πατρια εδαφη ; κανοντας Join στην HOT?

εγω θελω να φτιαξω (οχι εγω προσωπικα) μια ομαδουλα και στο παιχνιδι πανω να κοντραριστω για πλακα με αλλες μικρες ομαδουλες....

που ειναι το κακο ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.