Jump to content

ΣΥΝΘΕΣΗ PC 800-900 EYΡΩ ΑΠΟ ESHOP

akal

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Απέχω λίγο καιρό απο το τι hardware παιζει γενικότερα και θα ήθελα να φτιάξω ενα pc για μία φίλη γύρω στα 800-900 ευρώ από eshop γιατί εχει κάποια επιδότηση από εκεί.

Δεν μας ενδιαφέρει να είναι gaming pc αλλά αξιοπρεπές και να τα περιλαμβάνει όλα.(οθόνες πληκρολόγια και τετοια.)

εχει κανείς καμιά πρόταση?

Οθόνη

Πληκτρολόγιο

Ποντίκι

Ηχεία (δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα, αλλά από τιμή φαίνεται να λένε πολλά :)).

Πάμε τώρα στο "ζουμί" της υπόθεσης... :p

Κουτί

Psu

Cpu

Mobo

2*Ram

Gfx

DVD-RW

Hdd

Σύνολο: 860.4 €

Βέβαια να ξέρεις ότι τα πράγματα θα αργήσουν να έρθουν λίγο, γιατί κάποια (τα περισσότερα δηλαδή :p) από τα υποσυστήματα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

Αυτά από εμένα... περίμενε και τις απόψεις των άλλων παιδιών. :flower::)

Όταν λέει για αξιοπρεπή αγορά, πάνω κάτω εννοεί για την ποιότητα των υποσυστημάτων, αλλά και των περιφερειακών γενικά.

Γιατί ας πούμε, δεν μπορείς να πάρεις υπολογιστή (κεντρική μονάδα) με 500€ και να διαθέσεις μετά 150€ (λέμε τώρα) για οθόνη, ηχεία, πληκτρολόγιο και ποντίκι γιατί θα είναι :pleasantry:μούφες:pleasantry: .

Και αν βάλει budget τα 500€, ή τα περιφερειακά θα είναι κάτω του μετρίου και παίζει κυριολεκτικά με την υγεία του (όραση, τενοντίτιδες κλπ κλπ/ λιγάκι ακραίος, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο), και αν επιλέξει μέτριο μηχάνημα θα παίξει με τα νεύρα του (γιατί μπορεί κάποια στιγμή να βάλει κάποια απαιτητική εφαρμογή και να σέρνονται τα πάντα).

Από εμένα... αφού έχει να διαθέσει τόσα λεφτά, ας πάρει το καλύτερο δυνατό. :flower::)

Κοίτα filthy... εγώ και ηχεία έχω πάρει από εκεί (2.1 χωρίς καλή μπασομηχανή, βέβαια έκαναν 15€ πριν μια 3ετία έτσι; ) ένα mp3, και ένα mini tower case (όλα innovator) και τίποτα από όλα αυτά δεν μου έχει κάνει το παραμικρό πρόβλημα. :)

Βέβαια και 4 πράγματα που έχω πάει στο e-shop για rma, αντικαταστάθηκαν σε 2 μέρες μόλις (για να έρθουν από Αθήνα), οπότε μάλλον είμαι τυχερός. :p

Δεν ξέρω τι να πω, πάντως αν θέλετε προτείνετε του παιδιού κάτι άλλο, άλλωστε είμαστε εντός budget ακόμα. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.