Jump to content

Δωστε λιγακι την προσοχη σας σε ενα μελλοντα νερουλα .please

tefra

Recommended Posts

αλλη μια ερωτηση καπου ειχα παρατηρησει να λενε οτι για μικρα ψυγεια χρησιμοποιουν αντλιες με ροη 800 λιτρα αν ωρα ωστε να προλαβαινει το νερο να κρυωνει στο ψυγειο , εγω στο δικο μου συστημα σκεφτομουν την hydor l30 μιας και οταν θα επεκταθει το project να μην αλλαζω αντλια , εσεις τι λετε θα ειναι οκ μια αντλια με τοσο μεγαλη ροη ?

ακομα μια ερωτηση σε τι αναλογια το υδροχλωρικο οξυ με νερο για το καθαρισμα του ψυγειου η μηπως το βαζουμε οπως ειναι ?

παιδες οι αποριες μου αυξανονται συνεχεια για αυτο την προσοχη σας παρακαλω στο νεο !

Αρχική απάντηση από tefra [Χθες, στις 16:51]

unstoppable χαρηκα ιδιαιτερα για αυτα που ειπες για επιδωσεις και ειδα στο post σου σε εκεινο το forum μακαρι και εγω να ειμαι καπου εκει . το ψυγειο εκεινο ηταν καινουργιο η μεταχειρισμενο οταν το πηρες εσυ ? .....

Μεταχειρισμενο ηταν

ωραια . το καθαρισμα πηγαινει πολυ καλα μαλλον αυριο θα εχετε και φωτο οχι βεβαια τρομερη μιας και θα ειναι απο μια web cam . εξωτερικα εχει γινει σχεδον κουλκι τωρα απο μεσα δεν ξερω . καποιες αποριουλες μου ομως εχουν μεινει αναπαντητες για δειτε τις και πειτε μου .

1)καπου ειχα παρατηρησει να λενε οτι για μικρα ψυγεια χρησιμοποιουν αντλιες με ροη 800 λιτρα αν ωρα ωστε να προλαβαινει το νερο να κρυωνει στο ψυγειο , εγω στο δικο μου συστημα σκεφτομουν την hydor l30 μιας και οταν θα επεκταθει το project να μην αλλαζω αντλια , εσεις τι λετε θα ειναι οκ μια αντλια με τοσο μεγαλη ροη

2) παιδες ακομα κατι το ψυγειο εξωτερικα φαινεται οκ εσωτερικα ομως πως θα ξερω οτι δεν ειναι χαλια σαπισμενο και δεν ειναι ετοιμο να χαλασει

3) διορθωστε με εαν κανω λαθος το οξυ αυτο θα το χρησιμοποιησω για μεσα στο ψυγειο ετσι ? για απεξω κανει ετσι ? σε τι αναλογια με νερο να το βαλω ? η μηπως δεν χρειαζεται

H λ30 ειναι απολύτως δοκιμασμένη και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Η δύναμη της αντέχει και 3 μπλοκ στο σύστημα. Αν θα περιοριστείς σε 1μπλοκ και η λ20 θα σου κανει μια χαρα δουλεια.

Όσο για το οξυ απ' εξω δεν ειναι απαραιτητο και ενα brasso (δες καθαριστικα χαλκού στο σουπερμαρκετ) με μια παλια οδοντοβουρτσα στο κανει μια χαρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.