c.yiannis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 Έχω το έξεις πρόβλημα έχω αυτήν την M/B GA-X58A-UD3R.και αυτόν τον CPU Intel core I7 930Τα έχω εγκατάσταση 10 ημέρες και όλα δούλευαν πολύ καλά σήμερα μετά από κάποιες διακοπές τις ΔΕΗ το P/C κάνη συνεχεία επανεκκίνησης για 10-15 λεπτά και μετά δούλεψη κανονικά δηλαδή ξεκίνα γραφή Gigabyte και κάνη επανεκκίνηση. Έχει 4 G μνήμες της άλλαξα εναλλάξ αλλά δεν έφτιαξε .ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Σεπτέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 φιλε πως γινετε να εχεις 4γιγα ραμ αφου η μητρικη που εχεις δουλευει με triple channel μνημες δηλαδη η 3γιγα η 6 γιγα επρεπε να εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Σεπτέμβριος 22, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Μια χαρα δουλευει και σε dual channel οποιαδηποτε μητρικη s1366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Σεπτέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Μια χαρα δουλευει και σε dual channel οποιαδηποτε μητρικη s1366δεν το γνωριζαclear bios εκανες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Σεπτέμβριος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Φίλε μου έχω την ίδια μητρική και είμαι υπέρ ευχαριστημένος απλά καμιά φορά τα παίζει Λοιπόν πάτα το κουμπάκι clear Cmos που υπάρχει πίσω στο κουτί. Αν δεν κάνεις δουλεία σου, κάνε bios update στη νέα έκδοση FB Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Σεπτέμβριος 23, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.