Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 Καλησπερα σε ολους ....Σημερα ειχα μια συζητηση με ενα παληκαρι .... μου ειπε κατι το οποιο αγνωουσα και θελω να δω αποψεις...Λεει οτι 'τωρα πια' οι ISP δεν δινουν static ip στα πακετα τους εκτως και αν το ζητησει ο πελατης και το χρεωθει στο παγιο του....Ι Σ Χ Υ Ε Ι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Παντα αυτο δεν ισχυε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Πριν 3 χρονια που εκανα το συμβολαιο με την ΟΝ ειχε 'ενα πακετο τηλεφωνια & net' και 'ενα πακετο τηλεφωνια,net & tv' .... εγω πηρα το πρωτο. Ολα good μεχρι εδω???Δεν θυμαμαι ουτε εγω,ουτε κανεναν αλλον να λεει οτι τον ρωτουσαν αν θελει static ip η οχι...Τοτε προφανως ηταν σαν 'standar' μεσα στην τιμη του πακετου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Τοτε προφανως ηταν σαν 'standar' μεσα στην τιμη του πακετου...Ναι το στανταρ ηταν η δυναμικη IP:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ναι το στανταρ ηταν η δυναμικη IP:hehe:Οχι οντως η ΟΝ ειχε τετοιο πακετο (και καλα για γραφεια) απλως σταματησε να το παρεχει ως στανταρτ.Γενικα οι ISP (Ελλαδα) εχουν dynamic IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ναι το στανταρ ηταν η δυναμικη IP:hehe:Απο τοτε πληρωνω 36 και απο τοτε εχω static. Τοτε τοιχοκολουσαν παντου αφισες με εκεινο το πακετο. Ελεγαν 'τηλ και νετ με 36 ευρω' ...αρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Οχι οντως η ΟΝ ειχε τετοιο πακετο (και καλα για γραφεια) απλως σταματησε να το παρεχει ως στανταρτ.Γενικα οι ISP (Ελλαδα) εχουν dynamic IP. WtF η ΟΝ τετοια πολυτελεια???:clap: Ωραια παντως κινηση απο μερους της αλλα δεν την ειχε διαφημισει..ηταν δωρο εκπληξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 ΝΕΤΟΝΕ δωρεάν σταθερή ΙΡ εφόσον το ζητήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 έχει και τα καλά της η dynamic όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 23, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Να την κάνεις τι στατική IP για χρήση στο σπίτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Σεπτέμβριος 24, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Κι εγώ προτιμώ dynamic ip.Αν θέλεις να στήσεις κάποιο service στο pc σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες τύπου no-ip.org, dyndns.com etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.