Dark Oblivion Σεπτέμβριος 23, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Τελικά δεν μας είπες για το δωράκι!!!:magic: Λουκουμακι να γλυκαθειτε....... αλλα χωρις την ζαχαρη. Τωρα με την κριση ξερεις ποσο εχει παει η ζαχαρη???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2010 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Λουκουμακι να γλυκαθειτε....... αλλα χωρις την ζαχαρη. Τωρα με την κριση ξερεις ποσο εχει παει η ζαχαρη???!!! Καλύτερα!Κάνω και διατροφή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 παίδες για να μην ανοίξω νεο θέμα...τώρα που έβγαλα την mugen 2 δεν υπάρχει κατι εκει τριγύρω που να δημιουργεί ρεύμα αέρα στα μοσφετ και στην ψύκτρα του nb λόγω υδρόψυξης.(Γύρισα αναποδα τον φαν το πίσω φέρνει αέρα μέσα αλλα δεν πιστεύω να φτάνει..στην σελίδα που είπε ο Dark Oblivion βρήκα κιτ για την DFI μου για mosfets,nb,sb στα 135 ευρω..με 3πλο ψυγείο και αντλία eheim 600 station II θα έχω πρόβλημα?? (προς το παρών την χρησημοποιώ μόνο για cpu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2010 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Κανένα πρόβλημα!Το θέμα είναι αν αξίζει να τα πάρεις αυτά!Έχεις ξεφύγει τόσο στον υπερχρονισμό και έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 23, 2010 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 παίδες για να μην ανοίξω νεο θέμα...τώρα που έβγαλα την mugen 2 δεν υπάρχει κατι εκει τριγύρω που να δημιουργεί ρεύμα αέρα στα μοσφετ και στην ψύκτρα του nb λόγω υδρόψυξης.(Γύρισα αναποδα τον φαν το πίσω φέρνει αέρα μέσα αλλα δεν πιστεύω να φτάνει..στην σελίδα που είπε ο Dark Oblivion βρήκα κιτ για την DFI μου για mosfets,nb,sb στα 135 ευρω..με 3πλο ψυγείο και αντλία eheim 600 station II θα έχω πρόβλημα?? (προς το παρών την χρησημοποιώ μόνο για cpu)Δες τις θερμοκρασιες σου αν δεν εχεις προβλημα μην βαλεις τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Κανένα πρόβλημα!Το θέμα είναι αν αξίζει να τα πάρεις αυτά!Έχεις ξεφύγει τόσο στον υπερχρονισμό και έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με θερμοκρασίες? το θέμα είναι καθαρά στο μυαλό μου.. Γιατί δεν βλέπω να τα φυσάει τίποτα εκεί... σε oc τώρα τπτ είμαι στα 3.6 τον είχε πάει ο συμφορίτης gar στα 4.7 κάποια στιγμη αλλα απο πτώση ρεύματος χάθηκαν τα settings venom7 και evolution<--(είχαμε μιλήσει και παλιότερα μαζί) θερμοκρασίες σε nb πως τις βλέπω.. και να σας πω τα 135 ναι μου φαίνονται πολλά.. αλλα είναι και το μυαλό μου που το σκέφτεται συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2010 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 venom7 και evolution<--(είχαμε μιλήσει και παλιότερα μαζί) θερμοκρασίες σε nb πως τις βλέπω.. και να σας πω τα 135 ναι μου φαίνονται πολλά.. αλλα είναι και το μυαλό μου που το σκέφτεται συνέχεια... Το ξέρω man ότι είχαμε μιλήσει! Τις θερμοκρασίες τις βλέπεις με διάφορα προγράμματα.Αλλά κυρίως θα πρέπει να σου δίνει το δικαίωμα η μητρική να τις δεις!Βασικά το Everest και το PC Probe είναι δύο πολύ γνωστές λύσεις για το θέμα σου!Δοκίμασέ τα και πες μας μία τι temps έχεις. Όπως βλέπεις όμως στο λέμε διάφοροι ότι είναι περιττή σαν κίνηση η υδρόψυξη στην μητρική πέρα του ότι είναι και ακριβή! edit και εμένα ήταν στο μυαλό μου αλλά όταν έκατσα και τα σκέφτηκα ένα ένα,είδα ότι το μόνο που θα μου πρόσφερε είναι εμφάνιση και πέρα από αυτό 150e περίπου πεταμένα...και δεν μου περισεύουν σε καμία περίπτωση!Την στιγμή κιόλας που όταν αλλάξω και πλατφόρμα(chipset) θα μου μείνει στο χέρι κιόλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 23, 2010 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Το ξέρω man ότι είχαμε μιλήσει!Τις θερμοκρασίες τις βλέπεις με διάφορα προγράμματα.Αλλά κυρίως θα πρέπει να σου δίνει το δικαίωμα η μητρική να τις δεις!Βασικά το Everest και το PC Probe είναι δύο πολύ γνωστές λύσεις για το θέμα σου!Δοκίμασέ τα και πες μας μία τι temps έχεις. Όπως βλέπεις όμως στο λέμε διάφοροι ότι είναι περιττή σαν κίνηση η υδρόψυξη στην μητρική πέρα του ότι είναι και ακριβή! εχει μητρικες που ισως να χρειαζοντε (αν και με καποιο ανεμηστηρακι να φυσαει εκει η διαφορα ειναι αισθητη δηλαδη πιο οικονομικα βρησκεις λυση αν θες) τωρα αν θελει καποιος να το κανει και για αισθητικους λογους η απλα δεν ξερει που να ξοδεψει τα λεφτα του ας το κανει αλλα για μενα (μιλαω γιατι στη δικια μου μητρικη εχω full cover block) καλυτερα να δωσει καπου αλλου τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 το βρήκα παίδες.. μεσα απο το bios λεει οτι το chipset έχει 58 βαθμούς...μου φαίνονται αρκετοί ή ιδέα μου??Δεν ξέρω στους πόσους θεωρείται φυσιολογικό στο chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2010 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Στο bios μέσα δεν είναι idle κατάσταση.Δες τι temps έχεις στα windows με κάποιο από τα δύο προγράμματα που σου είπα παραπάνω και τότε πες μας.Πάντως και οι 58 βαθμοί μέσα από το bios καλά είναι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και σε καμία περίπτωση λόγος για υδρόψυξη!Άμα είχες καμιά 80άρα (στα win μέσα) θα το συζητούσαμε.Για αυτό κάνε μία αυτό που σου είπα και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Στο bios μέσα δεν είναι idle κατάσταση.Δες τι temps έχεις στα windows με κάποιο από τα δύο προγράμματα που σου είπα παραπάνω και τότε πες μας.Πάντως και οι 58 βαθμοί μέσα από το bios καλά είναι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και σε καμία περίπτωση λόγος για υδρόψυξη!Άμα είχες καμιά 80άρα (στα win μέσα) θα το συζητούσαμε.Για αυτό κάνε μία αυτό που σου είπα και πες μας.venom φίλε μου το probe είναι μονο για asus μομποςκαι στο εβερεστ δεν βρήκα θερμοκρασιες chipset/cpu κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2010 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Στο everest θα πας στο computer->sensors.Και δεξιά κάτω από του cpu σου λέει για nb και sb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Στο everest θα πας στο computer->sensors.Και δεξιά κάτω από του cpu σου λέει για nb και sb. ευχαριστω λοιπον motherboard λεει αυτη την στιγμή που είμαι στα windows 46 βαθμους με 400mhz fsb στα 3.6 ghz μια χαρά είναι να υποθέσω ε? τωρα δεν ξέρω τι θα λέει αν τον πάω πάλι στα 4.7 αλλα τοτε το πολυ πολύ βάζω ενα cooler .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2010 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Είδες που στα bios η θερμοκρασία που δείχνει δεν είναι idle!Στο θέμα μας,η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή και υδρόψυξη απλά ξέχασέ την.Γιατί θα είσαι 24\7 στα 4.7ghz???Αλλά και πάλι,βάλ'το 4.7 και δες μία τι θερμοκρασία έχεις.Τρέξε και κανα prime για στρεσσάρισμα και πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Είδες που στα bios η θερμοκρασία που δείχνει δεν είναι idle!Στο θέμα μας,η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή και υδρόψυξη απλά ξέχασέ την. Γιατί θα είσαι 24\7 στα 4.7ghz???Αλλά και πάλι,βάλ'το 4.7 και δες μία τι θερμοκρασία έχεις.Τρέξε και κανα prime για στρεσσάρισμα και πες. ok!!! Δίκιο είχες... και εσύ και ο evolution !! θενξ παίδες θα τον παω και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.