Jump to content

Asus Rampage 3 extreme mini waterblock...

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους....

Καποια στιγμη 'καπου' ειχε παρει το ματι μου σε ενα site.... ενα waterblock που μπαινει ακριβως εκει που βρισκετε το mini fan στο κεντρο της Asus rampage 3 extreme.... εκει δλδ που ενωνοντε τα bridge. Αυτο το waterblock εχει ακριβως το ιδιο μεγεθος με το fanaki...

Το εχει δει κανεις???

Ξερει αν κανει δουλεια???

Να επερνα αυτο ή full waterblock???

Που μπορω να το βρω?

Ποσο???

Ευχαριστω...

Φίλε, δεν έχω δει το εν λόγω waterblock για να σε βοηθήσω, όμως αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, θα πρότεινα το full waterblock διότι εκτός των προφανών πλεονεκτημάτων, θα εξαλείψεις την έξτρα σύνδεση επιφανειών μεταξύ της ενσωματωμένης ψύκτρας και του block που περιγράφεις.

Εν ολίγοις, full waterblock = μια ένωση επιφανειών με θερμοαγώγιμη πάστα ενώ η λύση που ψάχνεις = 2 τέτοιες ενώσεις.

Προσωπικά προτιμώ το full block της ΕΚ διότι έχει τα nozzles σε βολικότερες θέσεις από αυτό της coolance.

Ευχαριστω φιλε μου για τον κοπο σου...

αλλα αυτο δεν λεει καπου RAMPAGE 3 EXTREME... και οχι δεν ειναι αυτο. το αλλο που λεω εχει και μπορντω σημεια στο χρωμα των ψυκτρων της asus...

Φίλε, δεν έχω δει το εν λόγω waterblock για να σε βοηθήσω, όμως αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, θα πρότεινα το full waterblock διότι εκτός των προφανών πλεονεκτημάτων, θα εξαλείψεις την έξτρα σύνδεση επιφανειών μεταξύ της ενσωματωμένης ψύκτρας και του block που περιγράφεις.

Εν ολίγοις, full waterblock = μια ένωση επιφανειών με θερμοαγώγιμη πάστα ενώ η λύση που ψάχνεις = 2 τέτοιες ενώσεις.

Προσωπικά προτιμώ το full block της ΕΚ διότι έχει τα nozzles σε βολικότερες θέσεις από αυτό της coolance.

Δεν καταλαβες...

Οπως ειναι τα bridge της motherboard και στο κεντρο εχουν μια πλακα και εκει εχει μια αποσπομενη ψυκτρα που αμα θες την βγαζεις και βαζεις το fanaki που δινει στην συσκευασια.... αντι για ολα αυτα (ψυκτρα η fanaki) βαζεις το waterblock και εισαι 'θεωρητικα - λογικα' cool...

Κοιτα... το koolance (γενικα η Koolance) φαινεται και πρεπει να ειναι πιο στηβαρη κατασκευη...

Στο EK εχει σημειο με πλεξικλας και το φοβαμαι λιγο...

Στο EK εχει σημειο με πλεξικλας και το φοβαμαι λιγο...

δεν παιρνει ρακορ εκει πανω, οποτε δεν εχει ζορι και λογικα δεν θα εχει και προβλημα μακροπροθεσμα.

απο κει και μετα ειναι θεμα κοστους και εμφανισης το τι θα επελεγε ο καθενας

Μια χαρά κατάλαβα.

Έχω την ίδια μητρική. Ναι, εργοστασιακά έχει αυτή την κατασκευή, όπου ανάμεσα στο northbridge και την ψύκτρα του υπάρχουν 2 στρώσεις θερμοαγώγιμης πάστας. Μία πάνω στο ίδιο το τσιπάκι που το ενώνει με την συνολική ψύκτρα της μητρικής και μία πάνω στην ψύκτρα της μητρικής στο σημείο που κάθεται η μικρή ψύκτρα χωρίς τον ανεμιστήρα ή η μεγαλύτερη με τον ανεμιστήρα... ή το waterblock που λες.

Αν πάλι βάλεις κάποιο full cover waterblock, θα έχεις μόνο μια στρώση θερμοαγώγιμης, ανάμεσα στο τσιπάκι και το full cover waterblock. Άρα, καλύτερη ψύξη. Επιπλέον ψύχεται καλύτερα όλη η μητρική γιατι περνάει νερό από τα περισσότερα εξαρτήματα που χρειάζονται ψύξη.

Όσο για τη στιβαρότητα του EK, το έχω στα χέρια μου και είναι στιβαρότατο. Το plexi (που δε θεωρώ ότι δεν επαρκεί δομικά) είναι προεραιτικό τμήμα και το βάζεις ΑΝ θέλεις, αλλιώς έχει μέταλλο εκεί. Γενικά τα block της EK μου αρέσουν περισσότερο ως κατασκευές από τα Koolance, αλλά σίγουρα είναι αμφότερα κορυφαία. Στο Κoolance με ενοχλεί που φαίνεται ότι ένα από τα nozzles θα εμποδίζει την εγκατάσταση κάποιας κάρτας, ενώ το EK δεν έχει τέτοιο θέμα.

zpaf δεν είναι αυτό που λες!

Αυτό λες man...http://www.swiftnets.com/products/mcw-nbmax.asp

Εχασες και συ.... κριμα και ειχα και ωραιο δωρακι!! :dance3:

Ευχαριστω για τον κοπο σου παντως.... το ψαχνω...θα σας το δειξω.

Εχασες και συ....

Ευχαριστω για τον κοπο σου παντως.... το ψαχνω...θα σας το δειξω.

sorry!My bad!Αλλά δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου πουθενά αλλού!Sorr;y guys,αλλά...!

κριμα και ειχα και ωραιο δωρακι!! :dance3:

Για τι πράγμα μιλάς ακριβώς?:fun:

Απολαυστε...

http://www.mips-computer.de/

Τωρα η απορια μου ειναι : δινουν ολη την εργοστασιακη asus ψηκτρα μεσα στην τιμη??? η απλα το waterblock δειχνουν???

Απο το βαρος....μονο waterblock.

Δες το Link στον φιλο απο πανω...

Δε θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοιες πιθανότητες.

Θα μπορουσε ισως.... αλλα οχι τωρα ειδικα που η ASUS βγαινει απο ολα τα καταστηματα και δημιουργει δικο της!! :p

Ούτε που το είχα ξανα δει και την εταιρία!

Τωρα η απορια μου ειναι : δινουν ολη την εργοστασιακη asus ψηκτρα μεσα στην τιμη??? η απλα το waterblock δειχνουν???

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ ή ένα mail να μάθεις με σιγουριά?

Ούτε που το είχα ξανα δει και την εταιρία!

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ ή ένα mail να μάθεις με σιγουριά?

Θα γινει και αυτο.... απλα ρωτησα μηπως το εχει δει/δουλεψει κανεις να μου πει γνωμη!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.