Jump to content

Half Life (info req)

Athanasios2104

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν, ήρθε ο καιρός τώρα με το φανταριλίκι να παίξω ένα καλό SP και το 1ο παιχνίδι που σκέφτηκα ήταν το HL (το οποίο το ξέρω από τότε που πρωτοβγήκε, άλλα τότε είχα 486 και δεν πολυασχολιόμουν με το πψ).

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα episodes/expansions όμως, ποια είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα παιχνίδια της σειράς για PC; Και υπάρχει καμιά hard copy (δλδ όχι steam) έκδοση με όλα αυτά τα παιχνίδια;

Half Life (Source ή οχι)

+

Half-Life: Opposing Force/Half-Life: Blue Shift (απο gearbox)

Half Life 2

+ Half Life 2:Episode One / Half Life:Episode Two

Μαζεμενα ολα δεν υπαρχουν, οχι.

Half-Life (series), a video game series by Valve Half-Life (video game), a 1998 game and the first title in the series Half-Life: Opposing Force, Blue Shift, and Decay, expansion packs for the first title.

Half-Life 2, the 2004 sequel to the first game Half-Life 2: Episodes One, Two, and Three, a trilogy of episodic games serving as a sequel to Half-Life 2

Μεχρι και προ του 2 . παιζουν και stant alone installers .

Υπάρχουν 2 πακετάκια που έχουν συνολικά όλα τα παιχνίδια. Το [ame=http://www.google.com/search?q=half+life+generation&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a]Generation[/ame] (παλιότερα [ame=http://www.google.com/search?q=+half+life+anthology&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a]Anthology[/ame])με τα παλιά και το [ame=http://www.google.com/search?q=half+life+orange+box&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a]Orange Box[/ame] με τα καινούρια. To generation το έχω κάπου στα ράφια μου, μετά πήγα στο Steam και σταμάτησα τις αγορές retail.

Υπάρχει λόγος που τα θες σε retail; Υπάρχει το offline mode του Steam αν θες να τα παίζεις χωρίς να έχεις internet.

edit: η αυτόματη αναγνώριση urls έχει κάποια θεματάκια...

ωραίος τραγικέ, το Generations το βρίσκω ~10e και το orange box (αυτό το ήξερα) επίσης γύρω στα 10e. Τα θέλω retail γιατί 99.9% των παιχνιδιών τα έχω/παίρν retail και έχω ανάλογη showcase ;)

btw, για το HL 1 υπάρχει graphics mod, ενώ για το HL 2 το αντίστοιχο graphics mod είναι το Black Mesa που όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Σωστά;

ωραίος τραγικέ, το Generations το βρίσκω ~10e και το orange box (αυτό το ήξερα) επίσης γύρω στα 10e. Τα θέλω retail γιατί 99.9% των παιχνιδιών τα έχω/παίρν retail και έχω ανάλογη showcase ;)

btw, για το HL 1 υπάρχει graphics mod, ενώ για το HL 2 το αντίστοιχο graphics mod είναι το Black Mesa που όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Σωστά;

-για να μην παρεξηγηθω οταν ειπα δεν υπαρχει εννουσα ΟΛΑ ΟΛΑ μαζι-

Total conversion mod οχι δεν υπαρχει απο οσο ξερω ΑΛΛΑ για καλο και για κακο ριξε μια εκτενη ματια στο modDB.

To Black Mesa Mod (edit: ΘΑ) είναι total conversion του HL:Source δηλαδή του πρώτου HL πάνω στην Source Engine όμως (αρχικά ήταν στην GoldSrc).

Για το HL2 υπάρχει το Fakefactory Cinematic Mod που αλλάζει κυρίως τα textures και κάπως τα μοντέλα και τη μουσική με εντυπωσιακά αποτελέσματα πιο κινηματογραφικής άποψης, τουλάχιστον απ' όσο βλέπω από Video και εικόνες (δεν έτυχε να το βάλω ποτέ). :)

• 7 months later...
  • 2 months later...
Καπου επρεπε να το ποσταρω....

Φουτουριστική «ιπτάμενη σφαίρα» μπαίνει από το παράθυρο

scanner-type-1.jpg

ΥΓ: Καπως ετσι ξεκιναει λοιπον... Θα το χρησιμοποιησουν η Combine της κυβερνησης για παρακολουθηση.

Επεσα για υπνο το μεσημερι.... και ειδα τον Παπουτση να χειριζεται ενα scanner πανω απο τους Αγανακτισμενους!

ΥΓ. : :tomato:

• 1 month later...
  • 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.