Jump to content

τι καρτα να βαλω;

tsunamis

Recommended Posts

καλησπερα εχω το εξης μηχανημα cpu e8400 στα 3,00ghz,mobo gigabyte ga-ep45-ud3r,ram 4gb corsair dominator,psu 450 watt premier,οθονη 22'' και θελω μια καρτα γραφικων με τιμη καπου στα 70 με 80 για να μπορώ να παίζω modern warefare 2 και παρόμοια!εγω εχω δει αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512747

και πιστευω πως ειναι αρκετα καλη και για τα λεφτα που ψαχνω!ολες οι προτασεις δεκτες!

την εχεις δουλεψει;γιατι πανω κατω ειναι ιδιες!

Όπως λες πάνω κάτω είναι ίδιες. Είναι με DDR3 η εν λόγω 4650, οπότε ποιο κοντά σε επιδόσεις με μια 4670 από ότι μια τυπική 4650 με DDR2. Είναι και ποιο φτηνή από την GT220...

εχω ενα 1000watt silverstone απλα δεν το εχω τοποθετησει ακομα!

1 KW PSU?

Ελα παναγια μου.:p

Εισαι πολυ των ακρων.

Κοιταξε παντως μηπως βρεις καμια GTX250 σε προσφορα /μεταχειρισμενη 260.

Σε αυτα χρηματα οι νεωτερες το μονο που προσφερουν ειναι "DX11" και χαμηλοτερες καταναλωσεις.

1 KW PSU?

Ελα παναγια μου.:p

Εισαι πολυ των ακρων.

Κοιταξε παντως μηπως βρεις καμια GTX250 σε προσφορα /μεταχειρισμενη 260.

Σε αυτα χρηματα οι νεωτερες το μονο που προσφερουν ειναι "DX11" και χαμηλοτερες καταναλωσεις.

απλα ηταν ενος φιλου και μου το πουλησε σε πολυ καλη τιμη!παντως σε ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να μου προτεινεις καποιες επιλογες!

Όπως λες πάνω κάτω είναι ίδιες. Είναι με DDR3 η εν λόγω 4650, οπότε ποιο κοντά σε επιδόσεις με μια 4670 από ότι μια τυπική 4650 με DDR2. Είναι και ποιο φτηνή από την GT220...

κοιτα θα το δω πιο προσεκτικα γιατι εχεις δικιο οτι ειναι πιο φτηνη!

Υπαρχουν αμα ψαξεις αγγελιες κλπ.

Επισης Κοιτα και εδω http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/StockHouse/Computers/Hardware/SVGA.htm αλλα πρωτα παρε τηλ. αν υπαρχει μην τραβιεσαι τσαμπα.

4850/4870/GTS250/GTX260/9800GT μια χαρα σε καλυπτουν.

Υπαρχουν αμα ψαξεις αγγελιες κλπ.

Επισης Κοιτα και εδω http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/StockHouse/Computers/Hardware/SVGA.htm αλλα πρωτα παρε τηλ. αν υπαρχει μην τραβιεσαι τσαμπα.

4850/4870/GTS250/GTX260/9800GT μια χαρα σε καλυπτουν.

θα παρω ενα τηλ και ελπιζω να εχει!

αν δεν το βιαζεσαι πολυ πιστευω θα βρεις.εγω προσωπικα ειχα βρει με 85(δεν νομιζω το πενταευρο να ειναι θεμα) στο στοκ του πλαισιου,οπως το ανεφερε και ενας φιλος παραπανω.ψαξτο παντως εχεις αρκετες επιλογες!

αν δεν το βιαζεσαι πολυ πιστευω θα βρεις.εγω προσωπικα ειχα βρει με 85(δεν νομιζω το πενταευρο να ειναι θεμα) στο στοκ του πλαισιου,οπως το ανεφερε και ενας φιλος παραπανω.ψαξτο παντως εχεις αρκετες επιλογες!

ναι οντως αν αξιζει και εχεει 5 ευρω παραπανω οκ αλλα το θεμα ειναι οτι τα πιο πολλα λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμα καταλαβες και την ψηλο βιαζομαι γιατι με το λαπ τοπ δεν γινεται δουλεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.