psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 είδα και απόειδα με τα ασύρματα δίκτυα και για το λόγο αυτό με λιγότερα από 10 ευρώ έκανα τη δουλειά μου με ένα 20μετρο καλώδιο ethernet. ο λόγος περί σύνδεσης xtreamer pro με pc με windows 7. συνδεδεμένα πάνω στο router μου δουλεύουν μία χαρα εκτός από ένα μικρό αλλά ομολογουμένως εκνευριστικό θεματάκι. το xtreamer προσεγγίζει τον έναν από τους δύο δίσκους δεδομένων του pc χωρίς πρόβλημα και στριμάρει ικανοποιητικότατα! ωστόσο όταν πάω να μπώ στον άλλο δίσκο μου ζητάει κωδικούς και δεν ξέρω τι να κάνω. έχω κάνει νομίζω τις ίδιες ρυθμίσεις και στους 2 αλλά τζίφος. γνωρίζει κανείς σχετικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 23, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 μάλλον επειδή αυτό έχει απασχολήσει αρκετούς χρήστες του xtreamer, έχουν οι ίδιοι κυκλοφορήσει ένα πρόγραμματάκι που διορθώνει τα δικαιώματα:http://download.xtreamer.net/utilities/Windows_share_manager1.2.zipτώρα όλα είναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.