Jump to content

FORTHNET

billis_kou

Recommended Posts

Τελικα με πεταει απο το νετ καθε φορα που μας παιρνει καποιος τηλεφωνο η παιρνουμε εμεις ...κουλο? Δεν ξερω τεχνικα πως μεταφραζεται αυτο αλλα το επιβεβαιωσα και ισχυει 100%

Τελικα με πεταει απο το νετ καθε φορα που μας παιρνει καποιος τηλεφωνο η παιρνουμε εμεις ...κουλο? Δεν ξερω τεχνικα πως μεταφραζεται αυτο αλλα το επιβεβαιωσα και ισχυει 100%

Μεταφράζεται στο ότι μάλλον έχεις κάποια τηλεφωνική συσκευή χωρίς φίλτρο (ή με χαλασμένο φίλτρο).

Μεταφράζεται στο ότι μάλλον έχεις κάποια τηλεφωνική συσκευή χωρίς φίλτρο (ή με χαλασμένο φίλτρο).

Μια μονο ειναι η τηλεφωνικη συσκευη και δεν εχει αλλαξει το συγκεκριμενο setup χρονια τωρα. Πριν λειτουργουσε οπως ηταν κανονικα. Αλλαξα και φιλτρο και τα παντα και ακομα τα ιδια ...

Μια μονο ειναι η τηλεφωνικη συσκευη και δεν εχει αλλαξει το συγκεκριμενο setup χρονια τωρα. Πριν λειτουργουσε οπως ηταν κανονικα. Αλλαξα και φιλτρο και τα παντα και ακομα τα ιδια ...

Αν βγαλεις την συσκευη απο την πριζα συνεχιζει και το κανει?Εβαλες μηπως συναγερμο στο σπιτι?Αν ναι ειναι απο αυτους που καλουν σε ενα κεντρo οταν χτυπαει?Κατι γινεται με το φιλτρο οπως σου ειπε και ο pol77

Παιδες εχω αλλαξει φιλτρο και παλι τα ιδια... οχι δεν εβαλα συναγερμο στο σπιτι. Το setup λειτουργουσε ετσι πανω απο 3-4 χρονια ... μια μονο ειναι η τηλεφωνιικη συσκευη στο σπιτι. Ολα ειναι σεταρισμενα ολοσωστα ... το ιδιο πραγμα που λεω και στην τεχνικη υποστηριξη 3 μερες τωρα

Μαλλον φταιει ο καγκουρας που πειραζε το ΚΑΦΑΟ και δεν ηξερε τι αλλαζε παρα το φιλτρο. Εχω δοκιμασει συνδυασμους με 3 φιλτρα, 2 splitter, 3 ρουτερ και ενα σωρο διαφορετικα καλωδια και ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις γινεται αυτο που ανεφερα οποτε κατι δεν εχουν κανει καλα αυτοι , οχι εγω

Το πρόβλημα που περιγράφεις παραπέμπει σε απουσία φίλτρου ή κακό φίλτρο. Μου είχε τύχει και μένα. Τώρα αν είδες κάποιον να σκαλίζει το ΚΑΦΑΟ είναι πιθανόν να κούμπωσε το τηλέφωνο κάποιου άλλου πάνω σου. Αρχικά έλεγξε αν στη ρεγκλέτα σου είναι όλα εντάξει και μετά παίρνεις τον ΟΤΕ ή τη FORTHNET να κοιτάξουν το ΚΑΦΑΟ.

ΤΟ προβλημα το κανει και με το ρουτερ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ κουμπομενο πανω στην τηλεφωνικη γραμμη ... δηλαδη ενω ειμαι internet και εχω συνδεσει απευθειας το ρουτερ στην γραμμη, παιρνω τηλεφωνο στο σταθερο μου απο το κινητο και παλι πεφτει το Internet και κολλανε ολα

Το προβλημα 100% δεν ειναι απο την μερια μου γιατι το συγκεκριμενο setup λειτουργουσε απροσκοπα και αλλαξα τα παντα μπας και ειχε χαλασει κατι

Αυτό με την τεχνική υποστήριξη της 4νετ ισχύει . Τις προάλλες επί μισή ώρα καλούσα και δεν έπιανα με τίποτα γραμμή! Ακόμα και αν το σηκώσουν τα ρίχνουν όλα στον ΟΤΕ :p

Ξαφνικα συνχρονιζω στα 16MBs down και 1MB up ... και ολα αυτα μερικες ωρες πριν ερθει ο τεχνικος ...εχω βεβαια disconnects που και που (1-2) μεσα στην διαρκεια της ημερας αλλα ολα πια φαινονται καλυτερα ... κατα τα αλλα εφταιγε το splitter και το φιλτρο (γνωστη καραμελα στα τηλεφωνικα κεντρα!) που δεν το ειχα συνδεσει σωστα. Οχι πως κατηγορω τα παιδια που δουλευουν εκει ΑΛΛΑ οταν τους δινεις να καταλαβουν οτι ΞΕΡΕΙΣ απο αυτα και σου λενε ΟΛΟΙ τα ιδια κατανταει εκνευριστικο

ϊδιο σκηνικό με DAytime στους αμπελόκηπους setup που έπαιζε μήνες ξαφνικά βγήκε άκυρο

μετά απο 3-4τηλέφωνα "κλείσατε τα μάτια" και αλλαγές 3 φίλτρα και 2 συσκευές +router

ενημερώθηκα πως υπάρχει κόστος 60€ αν το πρόβλημα είναι μετά την εισαγωγή

κλείσαμε ραντεβού και την άλλη μέρα πριν φτάσει ο τεχνικός το πρόβλημα λύθηκε

απο κέντρο? ή απο ένα φίλτρο που βρήκα σε συνοικιακό μαγαζί.

παίζουν πολλά φίλτρα στο εμπόριο ISDN που ΔΕΝ κάνουν για τις PSTN

και οι υπάλληλοι λένε πάντα την ίδια μπαρούφα '"αυτό κύριε είναι για ADSL"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.