billis_kou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 Ρε μαγκες εδω και μια βδομαδα περιπου η Forthnet σερνει ασχημα ομως σε καποιες στιγμες της ημερας. Ειναι κατι που συμβαινει μονο σε εμενα? Στο site της δεν ειδα κατι καποια ανακοινωση για τεχνικη βλαβη-επιδιωρθωση η οτιδιποτε αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ρε μαγκες εδω και μια βδομαδα περιπου η Forthnet σερνει ασχημα ομως σε καποιες στιγμες της ημερας. Ειναι κατι που συμβαινει μονο σε εμενα? Στο site της δεν ειδα κατι καποια ανακοινωση για τεχνικη βλαβη-επιδιωρθωση η οτιδιποτε αλλο.hard reset στους ρουτορες στο μαγαζι και στο σπιτι for meκι ολα πεταν ξανα οπως παλια.δοκιμασε το κι εσυ.δεν χανεις τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Φιλε Κοπριτη αυτο που λες γινετε εδω και 3-4 μερες 3-4 φορες την ημερα αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Σεπτέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Φιλε Κοπριτη αυτο που λες γινετε εδω και 3-4 μερες 3-4 φορες την ημερα αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο.Υπαρχει προβλημα γενικα παιδια..Ολοι σερνομαστε (FORTHNET) με site του εξωτερικου περισσοτερο..http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=357903&page=328 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Μέχρι τις 14+ περίπου υπήρχε όντως πρόβλημα . Από τις 14 και μετά όλα τρέχουν ΟΚ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ναι, και σε μένα και σε φίλους μου έχει πρόβλημα εδώ και πολλές μέρες.Σήμερα δεν συνδέεται πουθενά στο εξωτερικό, ούτε καν στην Αθήνα. Ευτυχώς εγώ είμαι με πανεπιστημιακό proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Απο το πρωι δε μπαινει πουθενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Μια από τα ίδια.Το πρωί κανένα πρόβλημα.Από απογευματάκι και μετά βράστα Χαράλαμπε.Στο CoD το πρωί όταν ψάχνει για game βρίσκει στα 60-70ms περίπου. Το βράδυ πάνω από 150 και πάλι.Unable to connect στα games των φίλων και πολλάααα άλλα..Τί στο κέρατο γίνεται πάλι? Και όπως είπατε όλα την τελευταία εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Έβγαλαν ανακοίνωση σήμερα και είπαν ότι κόπηκε οπτική ίνα γι'αυτό δεν είχε ίντερνετ η βόρεια ελλάδα. Μούφα βέβαια, αφού όλη η ελλάδα δεν είχε ίντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 22, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Μπηκα να φτιαξω thread και ειδα οτι υπηρχε ηδη ... απο τις 4-5 το απογευμα τρωω reset και συνχρονιζω στα 8 με 9mb απο 12-13 που συνχρονιζα πριν. Κλασσικα απο την τεχνικη υποστηριξη δεν περιμενα τιποτα αλλο απο απαντησεις του στυλ "καντε reset στο ρουτερ, αλλαξτε splitter, αλλαξτε καλωδιο" ...μεχρι και 2 ρουτερ αλλαξα και ολα το ιδιο. Μεχρι και το μπριζακι του τηλεφωνου ξανακουμπωσα και παλι τα ιδια ...Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν το 50% της ονομαστικης ταχυτητας που πληρωνεις? Πχ στα 24mb δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν τα 12 τουλαχιστον?Το upload ειναι στα 680-700 με το ζορι ... κατι σιγουρα δεν παει καλα και δεν ειναι απο την μερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 και εδώ σέρνομαι και ας έχει κλειδώσει το router στα 16 (περιοχή Πέραμα-Πειραιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 22, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 BF κολλαω ολοκληρος,σαν να παιζω με 2 fps και γενικοτερα πολυ αργοποριααα!!!! :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Σεπτέμβριος 22, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Μπηκα να φτιαξω thread και ειδα οτι υπηρχε ηδη ... απο τις 4-5 το απογευμα τρωω reset και συνχρονιζω στα 8 με 9mb απο 12-13 που συνχρονιζα πριν. Κλασσικα απο την τεχνικη υποστηριξη δεν περιμενα τιποτα αλλο απο απαντησεις του στυλ "καντε reset στο ρουτερ, αλλαξτε splitter, αλλαξτε καλωδιο" ...μεχρι και 2 ρουτερ αλλαξα και ολα το ιδιο. Μεχρι και το μπριζακι του τηλεφωνου ξανακουμπωσα και παλι τα ιδια ... Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν το 50% της ονομαστικης ταχυτητας που πληρωνεις? Πχ στα 24mb δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν τα 12 τουλαχιστον? Το upload ειναι στα 680-700 με το ζορι ... κατι σιγουρα δεν παει καλα και δεν ειναι απο την μερια μου Νομικα πρεπει να σου παρεχουν οπως λες το 50% της συνδεσης που πληρωνεις,αν υπαρχει προβλημα ομως για 3-4 εργασιμες δεν μπορεις να κανεις καταγγελια της συμβασης(αν δεν ειχες καθολου μπορεις να ζητησεις πιστωση ομως).Ενας καλος τροπος ελεγχου στην γραμμη γενικα ειναι να τσεκαρεις το upload σου.Πρεπει να ειναι σταθερο στο 1020 αλλιως ισως εχεις προβλημα και καλο θα ηταν να το δωσεις βλαβη:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 22, 2010 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Τις εταιρίες που έχουν άθλιο service και άθλια ποιότητα υπηρεσιών, φταίμε και εμείς που τις προτιμούμε για 4-5 ευρώ λιγότερα το μήνα και τις συντηρούμε έτσι ώστε να συνεχίζουνε να μας ταλαιπωρούν. Ας έφευγαν σε μια μέρα 100.000 συνδρομητές από την Forthnet να πάνε αλλού και μετά να έβλεπες αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 22, 2010 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Νομικα πρεπει να σου παρεχουν οπως λες το 50% της συνδεσης που πληρωνεις,αν υπαρχει προβλημα ομως για 3-4 εργασιμες δεν μπορεις να κανεις καταγγελια της συμβασης(αν δεν ειχες καθολου μπορεις να ζητησεις πιστωση ομως).Ενας καλος τροπος ελεγχου στην γραμμη γενικα ειναι να τσεκαρεις το upload σου.Πρεπει να ειναι σταθερο στο 1020 αλλιως ισως εχεις προβλημα και καλο θα ηταν να το δωσεις βλαβη:hi: 678 με 700 παιζει ... παιζει οντως να εχει προβλημα γιατι ειδα εναν στο ΚΑΦΑΟ και κατι σκαλιζε (τεχνικος του ΟΤΕ μαλλον) ...ισως γ@μησε κατι δεν ξερω ... Πριν το upload ητανε 1021 σταθερο 121 ειναι για τις βλαβες του ΟΤΕ? Ενας απο την τεχνικη υποστηριξη της Forthnet μου ειπε να δηλωσω θορυβο στην γραμμη και ας μην εχω θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 22, 2010 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 βόρεια Ελλάδα στα 22mbit δεν τα βλέπω όμως.... μάλλον χάνονται στο δρόμο.. απο την μερα που έκανα σύνδεση σε router thomson 585 v7 κάθε μερα απο 4 ως 8 αποσυνδέσεις. Μόνο το ιντερνετ ομως δεν είχα για 20 sec και μετά είχα!!! Σήμερα έβαλα το router απο το φοιτητικό μου σπίτι που είχα siemens sl2-141 8 ώρες συνδεμένο χωρίς το παραμικρό.. Μακάρι να φταίει το thomson γιατι αν υπάρχει πρόβλημα απο forthnet καλύτερα να αλλάξω πάροχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 23, 2010 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Εγω δοκιμασα 3 ρουτερ (Linksys, D-Link, Thomson) και ολα το ιδιο. Αλλαξα καλωδια τηλεφωνου, ελενξα το μπριζακι του τηλεφωνου και γενικως το προβλημα σε μενα ειναι ή ο OTE ή η Forthnet ...:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 23, 2010 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Έβγαλαν ανακοίνωση σήμερα και είπαν ότι κόπηκε οπτική ίνα γι'αυτό δεν είχε ίντερνετ η βόρεια ελλάδα. Μούφα βέβαια, αφού όλη η ελλάδα δεν είχε ίντερνετ.Εγω στην Κρήτη μια χαρά είχα ιντερνετ.. Χθες βραδυ τουλάχιστον που ήμουν σπίτι δεν είδα προβλήματα.. προχθές στο (μόνιμο) ping το Google είχα προβληματάκια, χαμένα πακέτα και lag spikes στο WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Σεπτέμβριος 23, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Δλδ απο αυτα που λετε για DL/UL εχω προβλημα στο σπιτι μου με αυτο το Upload??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Σεπτέμβριος 23, 2010 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 678 με 700 παιζει ... παιζει οντως να εχει προβλημα γιατι ειδα εναν στο ΚΑΦΑΟ και κατι σκαλιζε (τεχνικος του ΟΤΕ μαλλον) ...ισως γ@μησε κατι δεν ξερω ...Πριν το upload ητανε 1021 σταθερο 121 ειναι για τις βλαβες του ΟΤΕ? Ενας απο την τεχνικη υποστηριξη της Forthnet μου ειπε να δηλωσω θορυβο στην γραμμη και ας μην εχω θορυβο Δεν χανεις τπτ να το δηλωσεις βλαβη.Απο μονο του δυσκολο να φτιαξει παντως να το ξερεις.Κανε οτι σου ειπε αυτος απο την forthnet κατι παραπανω θα ξερει.Τι router εχεις?TG585 v7 η v8? Δλδ απο αυτα που λετε για DL/UL εχω προβλημα στο σπιτι μου με αυτο το Upload??? Μεσα απο το router σου κοιτα καλυτερα.Τα speedtest στο net δεν θα τα ελεγα και ιδιαιτερα αξιοπιστα.Απλα ενας καλος τροπος να δεις οτι ολα πανε "σχετικα"καλα στην γραμμη σου ειναι το upload. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.