Gr_God Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2004 Καλημερες σε ολους. Εχω εναν εκτυπωτη 845c που τον εχω κυριως για να εκτυπωνω κειμενα. Αλλα απο τα μελανια μου εχει παει ο κουκος αιδονι αφου ειναι πολλα και το μαυρο τελειωνει σε το πολυ 2 εβδομαδες. Το εγχρωμο ειναι ακομα της μαμας του 2 χρονια μεσα. Ακουσα για refillers που ξαναγεμιζουν το ιδιο μελανι αλλα ακουσα μαζι και διαφορα του στυλ χαλαει ο εκτυπωτης και αλλα τετοια. Η ερωτηση ειναι : Υπαρχουν τετοια πραγματα, ειναι ασφαλη και που μπορουν να βρεθουν? Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Μάρτιος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Το μόνο που μπορεί να χαλάσει είναι οι κεφάλες (να μπουκώσουν λόγο της χρήσης υγρού μελανιού διαφορετικής ποιότητας-πυκνότητας), αλλά αυτό δεν σε πειράζει γιατί οι κεφαλές είναι ενσωματωμένες στα μελανιά τα οποία θα τα πέταγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Το ιδιο ρωταω και γω. ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Μάρτιος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από maglaras [Σήμερα, στις 10:14] Το μόνο που μπορεί να χαλάσει είναι οι κεφάλες (να μπουκώσουν λόγο της χρήσης υγρού μελανιού διαφορετικής ποιότητας-πυκνότητας), αλλά αυτό δεν σε πειράζει γιατί οι κεφαλές είναι ενσωματωμένες στα μελανιά τα οποία θα τα πέταγες Mπορω να ζησω με αυτο. Ξερει κανενας κανενα μαγαζι που να πουλα τετοια πραγματα στην αθηνα κ' προαστια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Το ιδιο ρωταω και γω. ??????? Για σενα φερνει το γνωστο μαγαζι....Μην ρωτας τσαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.