Jump to content

KIngstone

Elpis

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

καλα παει ? ? 256 ηταν? ναι πηγα σε ολα τα μαγαζια της πολης μου (αγιος νικολαος κρητης γρρρρρρρ μονο 3 μαγαζια εχει και αυτα δεν εχουν τπτ :( ) πηγα και στο ηρακλειο αλλα δεν βρηκα τιποτα :(

2600000? ? ? παναγια μου :) κατι ασχετο ηξερε οτι τα bh-6 ειναι κατι το ιδιετερο? γιατι 53 ευρο δεν ειναι και λιγα για μια 256 333.. (γενικα μιλαω οχι για την συγκεκριμενη)

Μπα δεν νομιζω να ηξερε...

Κοιτα αν δεν βρεις bh5/6 δεν χρειαζεται να χαλασεις μια περιουσια σε μνημες, παρε kingston ddr400 με micron chipakia (ΜΤ) ανεβαινουν γυρω στα 230 Mhz με 2.5-2-2-5 με 3.2V ή με samsung tcc4 που πανε 240+ mhz με 2.5-3-3-7, 3.1V . ;)

εχω μια samsung με tccc που παει ακαυτη 461 3-3-3-8 με 2,5V χωρις λαθοι αλλα θελω να την πουλησω (μαζι με μια jetram 256 και αυτη που δουλευουν σε dual) γιατι δεν βρησκω αλλα να τις κανω dual και θελω και ποιο "μικρα" timings..

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 09:34]

3000 ? ? ? στα ποσα ειναι αυτη? τι τσιπακια φοραει ?

Αυτές είχαν BH-6 μέχρι τον Ιανουάριο περίπου ΑΛΛΑ μερικές τελευταίες που έλενξα είχαν CH-6. Μεγάλη προσοχή προτείνεται....

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 15:43]

και πως μπορω να μαθω τι τσιπακια εχουν ? απο οτι ξερω εχουν ψυκτρες που αν τις βγαλω χανετε και η εγγυηση

Στις Pc3000....απλά δεν μπορείς.

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Σήμερα, στις 20:50]

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ''BH-6 KAI CH-5'' ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ???

Είναι τα chips που έχουν επάνω. Συγκεκριμένα είναι Winbond BH-6 και Winbond CH-5 στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Κάθε chip έχει διαφορετικές ικανότητες και συμβατότητες, από ότι καταλαβαίνεις οι σειρές Winbond BH-5 και BH-6 είναι οι πιο αρμόζουσες για overclocking, για αυτόν το λόγο η όλη συζήτηση γύρω τους.

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Σήμερα, στις 21:01]

εγω πηρα σημερα κατι kingstone με chip kingstone 2,5-3-3-8.κανουν αυτες τιποτα για overclocking??

Αν γράφουν chip Kingston είναι απλά re-badged άλλων εταιριών, δεν φτιάχνει η Kingston chips. Δεν μπορείς να ξέρεις πια ακριβώς αλλά αν διαβάσεις τον κωδικό στην μία γραμμή είναι περίπου ******Χ-?? , όπου Χ το πρώτο γράμμα του κατασκευαστή τους ( W = winbond, S = Samsung κτλ. ) και ?? η εβδομάδα παραγωγής της.

Πχ. ********W-50

Aν μου πεις αυτά τα 2 και την ονομαστική ταχύτητά τους μπορώ να σου πω με σχετική ακρίβεια το τι chip είναι ακριβώς.

Grace απ'οτι βλεπω εδω αυτα που γραφει στο κατω μερος των chips ειναι τα εξης γραμματα:D3208DL3T-5A 0408PT02.ΟΙ μνημες ειναι pc3200 cl2,5 kingstone.Μπορεις να μου πεις τι chips εχουν???

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Σήμερα, στις 07:38]

Grace απ'οτι βλεπω εδω αυτα που γραφει στο κατω μερος των chips ειναι τα εξης γραμματα:D3208DL3T-5A 0408PT02.ΟΙ μνημες ειναι pc3200 cl2,5 kingstone.Μπορεις να μου πεις τι chips εχουν???

Week 8 Year 04.

T για chips manufacturer, αν θυμάμαι καλά είναι Micron.

βρηκα σημερα μια kingstone pc3200 CL3 256ΜΒ με "kingstone" chips..

πρεπει να ειναι micron συμφωνα με το προηγουμενο ποστ της grace... αλλα μπορεις να μου πεις αν αξιζει να την παρω (αν πηγαινει καλα. τα micron λενε τιποτα?)

πανω στα τσιπακια λεει:

kingstone A02763.05

D320bdl2T-5

0342Dto1

week 42 year 03 ?????? τι ρολο παιζει η εμδομαδα και το ετος? ειδα ακομα κατι kingstone 333 με infenon.. και κατι αλλες με hynix.. αξιζουν ή.... ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.