garthas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2010 Mολις είδα bluray 3d ταινια στο ps3 μου με το σημερινο update 3.50,πραγματικα αξιζαν τα 2500 που εδωσα για τη samsung και τα 40 ευρω γ την ταινια αααα...... και τα 300 ευρω γ τα γυαλια.Εχοντας παραμυθιαστει πολλες φορες απο το εξυπνο marketing των εταιριων, βλεπε hd και full hd και πολλα αλλα τετοιου στυλ σας λεω με σιγουρια οτι αξιζει αφορητα το bluray 3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 καλα, τα 2500 ειναι πολλα δε νομιζω οτι τα αξιζει.Αλλα κατα τα αλλα συμφωνω οτι δεν ειναι παπανζα, ειναι οντως εντυπωσιακο και καμια σχεση με αλλες φασεις marketing Που πολλα υποσχονται και το αποτελεσμα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.ΟΜΩΣ, οταν ειδα δει, μου φανηκε πολυ κουραστικο, πανω απο κανα τεταρτακι δεν την παλεβα, εσυ δεν ειχες τετοιο θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Μάλιστα.... Κοντά στα 3000€ για 3D. Και τα γυαλιά χρεώνονται extra. Πήρες 3D TV πελατάκο μας; Μπράβο σου, εμείς είμαστε εταιρεία όμως και θέλουμε λεφτά, κι'αλλα λεφτα από εσένα, οπότε τσίμπα και τα γυαλάκια τώρα για 300€, αν θες να δεις με την κοπέλα σου β΄βαια σκάσε το 600αρι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Και εμένα κουραστικό μου φάνηκε μετά απο 2 λεπτα, κατι σπάνιο για εμένα αφου εχω δει πολύωρα 3d διαφόρων τύπων.Ίσως έφταιγε κάποια ρύθμιση του βάθους πεδίου της τηλεόρασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Σεπτέμβριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 το 3d θα αξίζει πραγματικά όταν ο χρήστης/θεατής δεν θα χρειάζεται να φοράει ειδικά γυαλιά και γενικά κάτι extra. Όπως κάθεσαι, πατάς ON και βλέπεις κανονική tv, κάπως έτσι πρέπει να γίνει. Το πώς δεν ξέρω (ολογράμματα με lasers κτλ), άλλα προς το παρόν κάποιους δεν τους βολεύει η υπάρχουσα τεχνολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garthas Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 παιδιά εγώ βλέπω άνετα μια ταινία στη δεύτερη θα με κουράσει,υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις γ να μην είναι κουραστηκό κ να το προσαρμόσεις κατάλληλα στο σαλόνι σου,μέχρι κ ο φωτισμός παιζει ρολο,η αποσταση ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Οκτώβριος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 gartha καλα η τηλεοραση που πηρες δεν εχει μεσα γυαλια?300 ευρω πηρες τα 2 ζευγαρια ετσι?γιατι για 1 γυαλι 300 ευρω δεν παιζει..η σε κλεψανε η πηρες 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Εγω πηρα τα δικα μου προς 205€ τα 2 (δυο). Μιλαμε παντα για την PS50C7000YW Link to comment Share on other sites More sharing options...
garthas Οκτώβριος 5, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 πηρα 2 γυαλια 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Εγω πηρα τα δικα μου προς 205€ τα 2 (δυο). Μιλαμε παντα για την PS50C7000YWΤωρα θα με τρελανεις ...5 μηνες την ειχα σε back order και ο φουρλης-samsung-κωτσο εκαναν την παπια ποτε θα ερθει...που την βρηκες? (προχτες την ακυρωσα)Μηπως εννοεις την 6900? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Τωρα θα με τρελανεις ...5 μηνες την ειχα σε back order και ο φουρλης-samsung-κωτσο εκαναν την παπια ποτε θα ερθει...που την βρηκες? (προχτες την ακυρωσα)Μηπως εννοεις την 6900? Εταιρικη παραγγελια μεσω Πλαισιο. Εχω ειδικη μεταχειριση, λογω παραγγελιων της εταιριας μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Πολυ καλη αγορα παντως dinonopoulos....ισως το καλυτερο value for money. Εδιναν και πριν κατι εβδομαδες ενα bundle με samsung 6900 3d plasma - γυαλια και 3d bluray player - 1 ταινια στα 1280 ευρω...εβγαινε ετσι τελικα η tv γυρω στα 900-950 ευρω.. 950 ευρω για 50αρα βαρβατη plasma 3d ....ηταν καλη ευκαιρια αλλα next year 3d για μενα. YΓ DYNOPOULE ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥME ΦΙΛΟΙ (να εχω και εγω ειδικη μεταχειριση απο πλαισιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.