Spyrus Απρίλιος 27, 2004 #41 Απρίλιος 27, 2004 Σήμερα ήρθε η αντικατάσταση της προηγούμενης...για να δούμε ... τη σταύρωσα ήδη πριν βγει από το κουτί...ε ρε που φτάσαμε !
enduracell Απρίλιος 27, 2004 #42 Απρίλιος 27, 2004 Μη φοβάσαι όλα θα παν καλά Αν πάνε θέλουμε info, είναι κινέζικη ή ταιβανέζικη? Έχει κίτρινη βούλα ή κόκκινη πάνω στο EEPROM? Eίναι στραυβό το socket? Τι rev γράφει πάνω στο PCB Α ή Α+.? Είναι socket A ή socket 478? άντε μεγειές
soki Απρίλιος 27, 2004 #43 Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrus Σήμερα ήρθε η αντικατάσταση της προηγούμενης...για να δούμε ... τη σταύρωσα ήδη πριν βγει από το κουτί...ε ρε που φτάσαμε !
Spyrus Απρίλιος 27, 2004 #44 Απρίλιος 27, 2004 Έχει κίτρινη βούλα... Revision A τα υπόλοιπα δύσκολο γιατί το made το γράφει από πίσω... Τέσπα Φυσικά και έχει cold boot issues...με το 11/27 που είχα στην παλιά είναι... Εδώ θέλει αρκετό Vdimm για να αποφεύγω το cold boot... Socket 478...αλλά δεν είμαι σίγουρος ... δε το συγκράτησα.
zyx Απρίλιος 28, 2004 #45 Απρίλιος 28, 2004 α γιαυτο το δικο μου ζει ακομα φενετε επειδη ειναι 478lolololol
Spyrus Απρίλιος 28, 2004 #46 Απρίλιος 28, 2004 Λοιπόν υπάρχει περίπτωση να φταίε ο DLT3C για τα cold boot.Το μαγαζί δοκίμασε αυτή που επέστρεψα και μου είπε ότι με Barton δούλευε...τώρα εμένα μου έδωσε άλλη το οποίο είναι κουλό (αφού δούλευε ) και για αυτό δεν το πιστεύω...Bios είχα πάντα το 11/27 τελευταίο official.Το cold boot τουλάχιστον σε μένα συμβαίνει για δύο λόγους:1) Μικρή τάση VCore2)Mικρή τάση Vdimmγια τις συχνότητες που ψαχνόμαστε...με ποιο επικίνδυνο να βάλει το VCore χαμηλότερα από ότι χρειάζεται...Στην Αbit χτυπάνε σειρήνες...ή σε βγάζει CPU Unworkable Και τέτοια...η DFI απλά δε μπουτάρει...εδώ είναι η διαφορά τους...Καλά που ξέρω δηλαδή τι τάση χρειάζονται μνήμες και CPU αλλιώς το μπούλο...
Chosen Απρίλιος 29, 2004 Author #47 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrus Λοιπόν υπάρχει περίπτωση να φταίε ο DLT3C για τα cold boot.Το cold boot τουλάχιστον σε μένα συμβαίνει για δύο λόγους:1) Μικρή τάση VCore2)Mικρή τάση Vdimmγια τις συχνότητες που ψαχνόμαστε...με ποιο επικίνδυνο να βάλει το VCore χαμηλότερα από ότι χρειάζεται...Στην Αbit χτυπάνε σειρήνες...ή σε βγάζει CPU Unworkable Και τέτοια...η DFI απλά δε μπουτάρει...εδώ είναι η διαφορά τους...Καλά που ξέρω δηλαδή τι τάση χρειάζονται μνήμες και CPU αλλιώς το μπούλο... Μακαρι να ητανε τοσο απλα τα πραγματα φιλε. Cold boot & warm boot problems εχει ολη η κοινωνια και με Bartonες και με Tbred-B και δε συμμαζευεται. Η μητρικη εχει power circuit φτιαγμενο απο σκ**α και αυτο δεν ειναι κατι που λυνεται με BIOS update...
icy20 Απρίλιος 29, 2004 #48 Απρίλιος 29, 2004 Εγω παντως οσο την ειχα με barton & mobile barton δεν ειχα τετοια προβληματα.Ειχα αλλα βεβαια αλλα λεμε ...
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #49 Απρίλιος 29, 2004 Μετα απο στατιστικη μελετη που διεξαχθηκε υπο την αιγιδα του Α.Π.Θ. και τεκμηριωθηκε απο το Μαθηματικο τμημα ειχαμε τα εξης συμπερασματα. Ποσοστα χρηστων που λενε DFI rulez πρωτου καν την βαλουν στο κουτι : 99.8% Ποσοστα μητρικων DFI που εχουν προβλημα 99.9% Ποσοστα χρηστων που εχουν προβλημα αλλα δεν το μαρτυρανε 99.8% *** Ποσοστα μητρικων που εχουν σταλει για ρμα 99.8%*** εδω το δεσμευμενο ποσοστο που ολοι αυτοι οι χρηστες προτρεπουν και αλλους να παρουν DFI ειναι 100% , δεν γινεται να μην π0αρον καποιο ακομα στο λαιμο τους.
soki Απρίλιος 29, 2004 #50 Απρίλιος 29, 2004 Bαγκουρα τωρα σοβαρα, εκτος απο το cold boot και κατι με τον σκληρο δικο που λυθηκε με manual LBA(το οποιο κανει και στην asus a7n8x-x o συγκεκριμενος δισκος 160gb maxtor pata 8mb, δοκιμη με 3 διαφορετικους με ψιλοδιαφορετικο pcb απο κατω..) δεν μου εχει παρουσιασει αλλο προβλημα η DFI. Tωρα αν δινουν στις μνημες 4 volt, κανουν το vcore mod το οποιο δεν δουλευει, δινουν στο chipset 2.5v ή βαζουνε οτι bios βγαινει alpha/beta και τις σκοτωνουν τις μητρικες δεν φταιει η DFI(ακομα και η asus p4p800 που θεωρειται απροβληματιστη με μερικα bioses δεν bootare μετα). Kαι αυτο να γινει λυνεται με hot flash. Για RMA δεν την εχω στειλει την δικια μου και πιστεψε με εχει τραβηξει αρκετα... Δεν περνω κανεναν στο λαιμο μου οταν ζητανε μια Motherboard που να overclockarei καλα και εχει ενα σωρο πραγματα πανω. Αν καποιος ψαχνει απροβληματιστη μητρικη(αν υπαρχει τετοια) ας παρει μια Gigabyte or something..
soki Απρίλιος 29, 2004 #51 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Εγω παντως οσο την ειχα με barton & mobile barton δεν ειχα τετοια προβληματα.Ειχα αλλα βεβαια αλλα λεμε ... Kαλα εσυ δεν πιανεσαι....
enduracell Απρίλιος 29, 2004 #52 Απρίλιος 29, 2004 Η DFI έχει support και μερικές φορές είναι αυτό που πραγματικά μετράει κάτι ξέρουμε εμεις οι Abitάδες...
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #53 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από soki Bαγκουρα τωρα σοβαρα, εκτος απο το cold boot και κατι με τον σκληρο δικο που λυθηκε με manual LBA δεν μου εχει παρουσιασει αλλο προβλημα η DFI. Tωρα αν δινουν στις μνημες 4 volt, κανουν το vcore mod το οποιο δεν δουλευει, δινουν στο chipset 2.5v ή βαζουνε οτι bios βγαινει alpha/beta και τις σκοτωνουν τις μητρικες δεν φταιει η DFI(ακομα και η asus p4p800 που θεωρειται απροβληματιστη με μερικα bioses δεν bootare μετα). Kαι αυτο να γινει λυνεται με hot flash. Για RMA δεν την εχω στειλει την δικια μου και πιστεψε με εχει τραβηξει αρκετα... Δεν περνω κανεναν στο λαιμο μου οταν ζητανε μια Motherboard που να overclockarei καλα και εχει ενα σωρο πραγματα πανω. Αν καποιος ψαχνει απροβληματιστη μητρικη(αν υπαρχει τετοια) ας παρει μια Gigabyte or something.. Σε εσενα ετυχε , αλλωστε αμα ειδες δεν ειπα 100% υπαρχουν και εξαιρεσεις..εαν και cold boot ολοι εχουν ( μηδαμινο προβλημα..)
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #54 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell Η DFI έχει support και μερικές φορές είναι αυτό που πραγματικά μετράει κάτι ξέρουμε εμεις οι Abitάδες... Support ωστε να σου γυρνα GB πισω , αυτο δεν λεγετε support λεγετε αυτογνωσια ...οτι η μητρικη μας ειναι για τον %^%^#& και την αλλαζουμε με μια αλλη λιγοτερο για τον )(*$)(@
soki Απρίλιος 29, 2004 #55 Απρίλιος 29, 2004 Eιναι σπασταρχ.... προβλημα το ξερω, αλλα και στην p4p800 με την club 3d 9700 λογω revision εχει cold boot προβλημα σε μενα, θα βαλω και μια gigabyte 9700 να δω...
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #56 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από soki Eιναι σπασταρχ.... προβλημα το ξερω, αλλα και στην p4p800 με την club 3d 9700 λογω revision εχει cold boot προβλημα σε μενα, θα βαλω και μια gigabyte 9700 να δω... Α το θεμα με τις κινεζικες και μουφες p4p800 ( γενικα ASUS) της αγορας ειναι προς διερευνηση εδω και καιρο , το πλαισιο το εχει παρακανει.
enduracell Απρίλιος 29, 2004 #57 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Support ωστε να σου γυρνα GB πισω , αυτο δεν λεγετε support λεγετε αυτογνωσια ...οτι η μητρικη μας ειναι για τον %^%^#& και την αλλαζουμε με μια αλλη λιγοτερο για τον )(*$)(@ Αυτό σίγουρα δεν ήταν απόφαση της DFI. Έγινε από συγκεκριμένο διανομέα για ευνόητους λόγους στην Ελλάδα. Kαι όταν λέω support σίγουρα δεν εννοώ στο RMA, (εκεί πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια...)
soki Απρίλιος 29, 2004 #58 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Α το θεμα με τις κινεζικες και μουφες p4p800 ( γενικα ASUS) της αγορας ειναι προς διερευνηση εδω και καιρο , το πλαισιο το εχει παρακανει. ταιwan ειναι, σε ολες τις p4p800 το κανει αν εχεις το "σωστο"() revision 9700...
JiMk Απρίλιος 29, 2004 #59 Απρίλιος 29, 2004 Soki.. αφού δεν είχες προβλήματα με την DFI..... γιατι ξαναγύρισες σε intel ?
soki Απρίλιος 29, 2004 #60 Απρίλιος 29, 2004 Απο ολη την κουβεντα εσυ καταλαβες οτι ξαναγυρισα σε Ιntel..... Nice one...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.