Jump to content

Αγορά ψηφιακής βιντεοκάμερας

Recommended Posts

εν αναμονή του διαδόχου, είπα να αρχιζω να ψάχνομαι για να πάρω μία βιντεοκάμερα.

Το HD θεωρείται αυτονόητο, δεν γνωρίζω τπτ παραπέρα όμως.

Προτάσεις δεκτές :baby:

Canon Legria HF200. Βest buy στα ~500e πριν 5-6 μήνες, μετά από πολύ ψάξιμο.

Λόγω μωρού την έψαξα κι εγώ αλλά δεν την αγόρασα τελικά γιατί δεν είμαι τόσο του video (αν και τώρα που αρχίζει να περπατάει η μικρή θα την ήθελα). Την είχα βρει μέχρι 480 (την είχε το Πλαίσιο τότε) αλλά μετά με ΦΠΑ και τέτοια πήγε στα 500+. Πάντως σε skroutz θα την βρεις και κάτω από 500.

οταν εψαχνε παλια η κοπελα μου καμερα , την ειχα σταμπαρει αυτην αλλα δεν την θυμομουν..

πραγματικα ηταν καλη τοτε που εψαχνα.

αλλα τωρα εχουν παρει την ανιουσα οι τιμες :(

http://www.skroutz.gr/s/72516/Canon-Legria-HF200.html

Καλά, αρχές Ιουλίου που κοίταξα τελευταία φορά έβρισκες με 480 σε φωτομαγαζιά σε αθήνα και θεσ/νίκη.

Από πού κι ως που 100 πάνω? το ΦΠΑ άντε να έβαλε 15 ευρώ, τα υπόλοιπα? από ισοτιμίες? ...@@

δεν θελω 2 σε 1

έχω μια powershot 710 για φωτο, μια χαρα ειναι

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Camcorders/Video-Cameras/Panasonic-Digital-Videocamera-HDC-TM60-Black-HDC-TM60EG-K.htm λεει τπτ?

δινει και 2 χρονια εγγύηση - αν και κανονακιας :to_pick_ones_nose3:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

sorry, μάλλον την HF200 εννοούσα. Την είχε το πλαίσιο κάποτε στα 480 (πριν το ΔΝΤ :p )

edit: τη βρήκα και τη δική σου (δεξιά στο μενού παίρνεις τα software updates). Μια χαρά φαίνεται. Ως παλαιότερο μοντέλο δεν την είχα δει στον κατάλογο της Canon. Αντε καλές λήψεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.