Jump to content

Πρόβλημα με Acer Aspire 5520 & Webcam

kolofagos

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά,έχω ένα πρόβλημα..

Όπως γράφω και στον τίτλο,αφού έκανα φορματ το λαπτοπ αυτο σε windows 7 x32, ειπα να βάλω τους driver...

Όλα καλά,ώσπου παω να τρέξω την web camera,και μου λέει camera not found..

Δοκίμασα σχεδόν ότι driver βρήκα,αλλα τίποτα...

Καμια βοήθεια? :help1:

Αυτό το πρόγραμμα ήθελα να χρησιμοποιήσω...αλλα δεν θυμόμουν το ονομά του :hehe:

Τώρα το κατεβάζω..και θα σας πω τις εντυπώσεις μου :suicide:

EDIT: Τελικά δεν έκανε δουλειά...δεν βρίσκει τους drivers...και δεν ξέρω γιατι..

Τελικά το γύρισα πάλι πίσω στα ΧΡ..δεν έβγαζα ακρη με τους drivers των 7

Τώρα πάντος κατι έγινε...Όποτε θυμηθεί την βρίσκει την καμερα...άλλες φορές δεν την βρίσκει και πρέπει να κάνω restart το πισί..ξανά και ξανά

συνήθως για να βρώ ενα συγκεκριμένο driver πας στο Device Manager και στο παράθυρο Properties->Details (ταμπα) κλικαρε στο drop down menu και θα δείς Hardware ID. Εάν κάνεις copy to hardware ID και πας στο http://www.pcidatabase.com/vendors.php?sort=id και κάνεις ενα search θα σου πεί ποιος είναι ο κατασκευαστής και θα μπορείς να βρείς driver για το μοντέλο. Το ξέρω οτι είναι λιγο πλάγιο οδός αλλά σε πολλές περιπτώσεις έχει βοηθήσει να βρώ drivers απο πολύ μυστήριο hardware.

Aυτο δεν το ήξερα..Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία αυτή! Σίγουρα θα μου χρειαστεί στο μέλλον...

Αυτη τη στιγμή όμως,με τα ΧΡ,είμαι εντάξει με τους drivers..Αυτο το μυστήριο πρόβλημα με την κάμερα έχω μόνο..αλλα θα το λύσω και αυτό..που θα μου πάει :spell:

• 5 months later...

Ξάδερφος πήρε το συγκεκριμένο laptop από φίλο τζαμπέ, του είχε πέσει νερό. Σε δύο καταστήματα που το έλενξα μου είπαν θέλει άλλη μητρική. Βρήκα αυτή Acer Aspire 5520 AMD S1 Motherboard TESTED WORKS - eBay (item 320668156841 end time Apr-06-11 18:45:20 PDT) συμφέρει να το φτιάξουμε? Μπορούμε να βάλουμε άλλη μητρική από κάποιο άλλο μοντέλο πχ?

Βρήκα μεταχειρισμένη με 160$ όλα μαζί τι λέτε να την πάρω αξίζει το laptop?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.