andreas19 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 καλησπερα.εφοσον δεν προκειται να χρησιμοποιησω την καρτα γραφικων μου και πολυ φετος(5770)σκεφτομαι να την πουλησω..και ιδου η απορια!γινεται να δουλεψει το pc χωρις καρτα?η μητρικη μου βγαζει δυο εξοδους,μια dvi και μια d-sub..πως ενεργοποιω ομως την μητρικη για την ενσωματωμενη καρτα γραφικων?αν μπορει καποιος ας μου απαντησει σε αυτα και επισης τι πρεπει να κανω μεσω του bios.θενκς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 ποια μητρικη εχεις? εχει σιγουρα onboard γραφικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-880-GM-UD2H-SAM3-880G-DDR3-VGA-GA88GMD2H-00-G.htmαυτην εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Σεπτέμβριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-880-GM-UD2H-SAM3-880G-DDR3-VGA-GA88GMD2H-00-G.htmαυτην εχω! Έχει ενσωματωμένη κάρτα η μητρική σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 μωρε το ξερω οτι εχω. :-)το θεμα ειναι,πως την ενεργοποιω σε περιπτωση που βγαλω την καρτα γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Σεπτέμβριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 μωρε το ξερω οτι εχω. :-)το θεμα ειναι,πως την ενεργοποιω σε περιπτωση που βγαλω την καρτα γραφικων?Αν δεν έχεις πειράξει κάτι στο Bios απλά θα συνδέσεις το καλώδιο της οθόνης με τη μητρική σου .... (Αφού πρώτα βγάλεις την κάρτα γραφικών που έχεις επάνω στη μητρική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 απαξ και βγαλεις την καρτα γραφικων , θα ξεκινησει αυτοματα απο την onboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 αα..μαλιστα!ναι δεν εχω μπει καν στα bios.οποτε το κανω αν ειναι αυτο (σε περιπτωση που πωληθει η καρτα βεβαια) και θα ενημερωσω.σας ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 20, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 δε καταλαβαινω ενα πραγμαγιατι δε τη βγαζεις την καρτα μια στιγμη να δοκιμασεις να δεις αν θα ανοιξεις ;η καλυτερη μαθηση ειναι η πραξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 γιατι δεν εχω ακουμπησει ποτε τα 'εσωτερικα' του pc και το φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 20, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 αν εισαι προσεκτικος δε κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 γιατι δεν εχω ακουμπησει ποτε τα 'εσωτερικα' του pc και το φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια..Βγάζεις την τροφοδοσία, ανοίγεις το κουτί ( το αριστερό πλαϊνό όπως κοιτάς από μπροστά) αφαιρείς την βίδα που συγκρατεί την κάρτα στο πίσω μέρος του κουτιού, την βγάζεις προσεχτικά από την υποδοχή στην μητρική, κλείνεις το κουτί βάζεις τροφοδοσία έτοιμος.Δεν βάζεις κάτι μέσα, βγάζεις κάτι από μέσα. Πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι στραβά εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 20, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 Προσοχή στο μηχανισμό ασφάλισης-απασφάλισης (retention). Μην τραβήξεις την κάρτα με δύναμη και ξηλώσεις τίποτα από την μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 18, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Δεv μαθαμε τελικα εχει onboard?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 18, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Δεv μαθαμε τελικα εχει onboard?? ειπαμε ναιιιιι...!!! δεν ειδες την μητρικη που εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Οκτώβριος 18, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 ναι ναι κανονικα ειχε τελικα.και λεω ειχε γιατι πουλησα τον υπολογιστη και περιμενω να κατεβουν λιγο οι τιμες τωρα!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 18, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 ολοι αυτο περιμενουμε αλλα αντι να πεφτουν ολο κ παιρνουν τον ανηφορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 18, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 ειπαμε ναιιιιι...!!! δεν ειδες την μητρικη που εχει? μην Βαρας....περιμενα απο τον ιδιο να το πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Οκτώβριος 18, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 κατσε να βγουν οι νεες καρτες και οι νεες επεξεργαστες και λογικα θα πεσουν!τι στο καλο?στα υψη μια ζωη δεν θα μεινουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.