Jump to content

Απο ποιο απο ολα τα CS ειναι αυτο το video..

Basilis2010

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το site..ειμαι νεο μελος εδω,και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι...θα ηθελα να μου πειτε απο ποιο απο ολα τα Counter Strike ειναι αυτο το video...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mt2i35KdV2U&feature=player_embedded]YouTube - Colt 1911A1 with MW2 Knife[/ame] .. εκει λεει οτι ειναι απο το Counter Strike:Source εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι απο αυτο...(και γιατι αυτο??) επειδη δεν τεριαζει καθολου στα γραφικα..εχει πολυ μα παρα πολυ ανωτερα γραφικα αυτου στο video με το Source...θα το εκτιμουσα αν μου λεγατε απο ποιο game ειναι ευχαριστω εκ των προτερων..:).

από το source είναι , απλά έχει βάλει άλλα textures.

φαίνεται στο description στο youtube

Copy the "model"-folder from the Deagle/Knife-folder if you want to have the skin ingame,

choose a texture from the "deagle"-folder and copy them with all the files in the

"required"-folder into your Steam\SteamApps\YOURACCNAME\counter-strike source\cstrike -folder.

Overwrite all files if you want to replace the old skin.

Μηπως ξερεις πως να διχνει ετσι και εμενα το Counter Strike:Source ???..

Διχασμενη προσωπικοτητα ή ειναι ακομα πρωι!? :p

Χθες δεν ευχαριστησες το stathi90 που σου ειπε το πως?

Καλημερα σε ολο το site..θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,μηπως γνωριζετε απο Counter Strike:Source??...εχω την νεα εκδοση,του ιουνη..και εχω βαλει κατι οπλα που κατεβασα στον σκληρο,και δεν ξερω τι παταω μολις μπω στο game για να τα δω και να παιξω...μηπως γνωριζετε ρε παιδια??..πεδεβομαι 2 μερες τωρα,αν μου λεγατε θα το εκτιμουσα..thanks :).

Υ.Γ:Και στο Buy Mode κοιταξα αλλα γιοκ δεν ηταν εκει τα οπλα :(.

Καλημερα σε ολο το site..θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,μηπως γνωριζετε απο Counter Strike:Source??...εχω την νεα εκδοση,του ιουνη..και εχω βαλει κατι οπλα που κατεβασα στον σκληρο,και δεν ξερω τι παταω μολις μπω στο game για να τα δω και να παιξω...μηπως γνωριζετε ρε παιδια??..πεδεβομαι 2 μερες τωρα,αν μου λεγατε θα το εκτιμουσα..thanks :).

Υ.Γ:Και στο Buy Mode κοιταξα αλλα γιοκ δεν ηταν εκει τα οπλα :(.

Ενα θεμα αρκει :)

Εγω δεν πεδεβομαι.

Anyway δεν βαζει ΝΕΑ οπλα στο παιχνιδι απο οτι καταλαβα αλλα αντικαθιστα (σε φαση skinning) τα υπαρχοντα.

Στην περιγραφη του βιντεο εχει αναλυτικες οδηγιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.