Jump to content

Απορία σχετικά με βαθμολογία ssd στον Δείκτη Εμπειρίας

venom7

Recommended Posts

ρε παιδιά μήπως τρέχετε το τεστ με τιγκαρισμένους σκληρούς και πέφτει και η απόδοση τους .

Εμένα πάντως τον OCZ RevoDrive 120Gb του έβαλε 7.9!!!!

επίσης πριν από 9-10 μήνες οι Intel ήταν σχεδόν κορυφή. Μετά απο τόσο καιρό βγήκαν και άλλοι ταχύτεροι ίσως για αυτό να έπεσε και η βαθμολογία του.

Παντως το προγραμμα αυτό δεν τη παλεύει και πολύ, δίνει ότι να είναι βαθμολογίες.

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Παιδιά αν είναι να αγοράζουμε SSD για να γλυτώσουμε κάποια δεύτερα στο boot τότε τζάμπα λεφτά πετάμε.

Επίσης αν είναι να αγοράζουμε κάτι το ακριβό και να μην το χρησιμοποιούμε ποιος ο λόγος που το πήραμε????

Τώρα αν το πρόβλημα μας είναι τα backup και τα προσωρινά αρχεία ή πόσες εγγραφές κάνουν οι σκληρή μας τότε

ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα και μιλάμε.

ΟΚ! μπορειτε λοιπον να μου πειτε γιατι αγορασατε το ssd σας? Για τη χωρητικοτητα του δεν νομιζω. Για το οτι δεν κανει θορυβο δεν νομιζω (ειναι ενα χαρακτηριστικο αλλα δεν θα δινατε τοσα λεφτα μονο για τον θορυβο). Για την μικροτερη καταναλωση ρευματος παλι δεν νομιζω. Θεωρω μαλλον για την ταχυτητα του.

Απο κει και περα πως το να μην πεταμε σαβουρα στο desktop συνεπαγεται το οτι δεν το χρησιμοποιουμε? Δηλαδη θελετε να πιστεψω οτι τα 100-200-300GB που κατεβαζετε τα πετατε στο desktop?:getlost:

ΟΚ! μπορειτε λοιπον να μου πειτε γιατι αγορασατε το ssd σας? Για τη χωρητικοτητα του δεν νομιζω. Για το οτι δεν κανει θορυβο δεν νομιζω (ειναι ενα χαρακτηριστικο αλλα δεν θα δινατε τοσα λεφτα μονο για τον θορυβο). Για την μικροτερη καταναλωση ρευματος παλι δεν νομιζω. Θεωρω μαλλον για την ταχυτητα του.

Απο κει και περα πως το να μην πεταμε σαβουρα στο desktop συνεπαγεται το οτι δεν το χρησιμοποιουμε? Δηλαδη θελετε να πιστεψω οτι τα 100-200-300GB που κατεβαζετε τα πετατε στο desktop?:getlost:

θες να σου απαντήσω προσωπικά γιατί πήγα σε SSD?

απο 64-72 HDD πήγα στους 8 SSD =

1. οικονομία ρεύματος

2. Ναι θόρυβος

3. Ταχύτητα

Επίσης ότι έκανα κάνω webserfing - gaming - youtube - work όλα ούτε έναν διαφορετικό φάκελο.

Είπες κάτι για την μικρή κατανάλωση.... ρώτα κανέναν που είχε μηχανικό στο λαπτοπ και πήγε σε SSD να δούμε τι θα σου πει που τα Watt για αυτόν σημαίνουν 10-20 λεπτά παραπάνω.

Επίσης 60 HDD πόσο ρεύμα καίνε ξέρεις??α και επειδή είπες κάτι για μεγέθη οκ και ο Raptor V1 & o Velocap. μην μου πεις οτι είναι οικονομικοί για το μέγεθος τους...

ας θυμηθούμε λίγο πόσο είχαν οι 36GB και μετέπειτα οι 76GB Raptors...

130€χ2 είχα δώσει το 2004 για 2χ36gb raptorες (τους έχω ακόμα) και 2χ69€ έδωσα προχτές για 2χ32gb ssd (ο ένας κιόλας SLC)....συμφωνώ μαζί σου.:T:

θες να σου απαντήσω προσωπικά γιατί πήγα σε SSD?

απο 64-72 HDD πήγα στους 8 SSD =

1. οικονομία ρεύματος

2. Ναι θόρυβος

3. Ταχύτητα

Επίσης ότι έκανα κάνω webserfing - gaming - youtube - work όλα ούτε έναν διαφορετικό φάκελο.

Είπες κάτι για την μικρή κατανάλωση.... ρώτα κανέναν που είχε μηχανικό στο λαπτοπ και πήγε σε SSD να δούμε τι θα σου πει που τα Watt για αυτόν σημαίνουν 10-20 λεπτά παραπάνω.

Επίσης 60 HDD πόσο ρεύμα καίνε ξέρεις??α και επειδή είπες κάτι για μεγέθη οκ και ο Raptor V1 & o Velocap. μην μου πεις οτι είναι οικονομικοί για το μέγεθος τους...

Δεν νομιζω να υπαρχουν πολοι με 60 HDDs!!!! Και επισεις δεν νομιζω να υπαρχουν πολοι με 8SSDs. Ποσοι απο εδω μεσα εχουν 8 SSDs στο μηχανημα τους? Αν ειχες 60HDDs και πηγες σε SSD τοτε ναι ΟΚ παραδεχομαι και το ρευμα και τον θορυβο. Εγω μιλαω για πιο "normal" καταστασεις του τυπου "αντικαθιστω ενα raid 0 με ενα ssd".

Οσο για τα λαπτοπ και εκει εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν αναφερθηκα σε λαπτοπ. Σε λαπτοπ αλωστε που τα περισσοτερα εχουν ενα δισκο δεν εχεις και αλλη επιλογη, ουτε να βαλεις αλλου το pagefile ουτε αλλου τα παιχνιδια ουτε τιποτα.Οποτε οπως καταλαβαινει τιποτα απ οσα ειπα δεν εχει εφαρμογη.

Σε οτι αναφορα τους Raptor ποτε δεν ειπα οτι ηταν φτηνοι. Εγω προσωπικα ποτε δεν ημουν φιλος γιατι με 2 "απλους" δισκους σε raid0 ειχες τα ιδια περιπου αποτελεσματα με αρκετα μεγαλυτερη χωριτικοτηα και λιγοτερα λεφτα.

Τελικα θα μεινω στον 3ο λογο που πηρες τα SSD ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Που εχεις ταχυτητα? Ταχυτερο internet δεν εχεις. Περισσοτερα fps στα παιχνιδια δεν εχεις. Ταχυτητα εχεις στο ποσο γρηγορα ανοιγουν οι εφαρμογες σου και στο ποσες εφαρμογες μπορεις να ανοιξεις ταυτοχρονα και τελος στο ποσο γρηγορα φορτωνουν τα win.

Αυτα απο εμενα φιλικα παντα. :T:

.

Εγω προσωπικα ποτε δεν ημουν φιλος γιατι με 2 "απλους" δισκους σε raid0 ειχες τα ιδια περιπου αποτελεσματα..

Ωπ...ούτε στο περίπου ίδια.

Και θες να μου πεις δηλαδή εγώ που έχω 2 ssd αν κανω encoding σε video απο τον έναν στον άλλον δεν θα δω μεγάλη διαφορά?

post-3017-1416074639,4456_thumb.png

post-3017-1416074639,4599_thumb.jpg

Και θες να μου πεις δηλαδή εγώ που έχω 2 ssd αν κανω encoding σε video απο τον έναν στον άλλον δεν θα δω μεγάλη διαφορά?

ΑΣΧΕΤΟ!!:wall: Ειπα οτι δεν εχεις διαφορα σε enconding? Και στην τελικη αν δεν υπηρχε θεμα γιατι εγινε ολη η ιστορια με το TRIM? Γιατι το φτιαξανε?

Οσο για τους Raptor.....

WDRAPTOR Vs 7.200 Raid0 Benchmarks: 7,200 RPM RAID 0 At 10,000 RPM : Cheap RAID Ravages WD Raptor

Διαφορα εχουν στο seek time. και ναι ακομα πιστευω οτι εχεις παρομοια αποτελεσματα. Παρομοια οχι καλυτερα αλλα οχι και τελειως χειροτερα. Με 2 hdd 7.200 της προκοπης δεν εχει χαοτικες διαφορες που να δικαιολογουν την διαφορα στην τιμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.