Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ρε πάιδες τι ψωνίζετε από το plaisio...? Έχω να αγοράσω απειρο καιρό. Τόσο μαγαζάκια υπάρχουν που δίνουν και καλύτερες τιμές και νοιάζονται για τον πελάτη γιατί απλά αυτός ο ένας πελάτης είναι σημαντικός γι αυτούς, δεν έχουν την νοοτροπία σουπερ μαρκετ... Την έχει πάθει και φίλος μου πάντως με παραγγελία που το ζήτημα πήγε μέχρι τον διευθυντή και τα έχωσε και δικαιώθηκε.

Ρε πάιδες τι ψωνίζετε από το plaisio...? Έχω να αγοράσω απειρο καιρό. Τόσο μαγαζάκια υπάρχουν που δίνουν και καλύτερες τιμές και νοιάζονται για τον πελάτη γιατί απλά αυτός ο ένας πελάτης είναι σημαντικός γι αυτούς, δεν έχουν την νοοτροπία σουπερ μαρκετ... Την έχει πάθει και φίλος μου πάντως με παραγγελία που το ζήτημα πήγε μέχρι τον διευθυντή και τα έχωσε και δικαιώθηκε.

Mα οπως εχουμε πει αρκετες φορες εχουμε ηδη αγορασει δν ειναι ολα για νεες αγορες

Ευτυχώς εμένα ότι ήταν σε εγγύηση δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω πάντως ποια είναι η σωστή και προλεπόμενη πολιτική αν ένα προϊόν χαλάσει και δεν είναι πλέον διαθέσιμο...

Ευτυχώς εμένα ότι ήταν σε εγγύηση δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω πάντως ποια είναι η σωστή και προλεπόμενη πολιτική αν ένα προϊόν χαλάσει και δεν είναι πλέον διαθέσιμο...

Σου χάλασε μια 5870 1GB ?

Καινούργια 5870 1GB... ή αν δεν έχουνε την ίδια μάρκα, άλλης μάρκας.

Αν δεν έχουνε γενικώς 5870 1GB, είτε αποστέλλεται από αυτούς με ΔΙΚΑ τους έξοδα στον κατασκευαστή, και παίρνεις ότι σου στείλει πίσω ο κατασκευαστής, ή σου δίνει το κατάστημα άλλη κάρτα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ των ίδιων επιδόσεων και χαρακτηριστικών.

"Μεταχειρισμένη/ανοιγμένη" κανονικά μπορούνε να σου δώσουνε μόνο αν έτσι τους αποσταλλεί από τον κατασκευαστή της κάρτας σου, όχι να σου δώσουνε την Χ,Υ,Ζ κάρτα που έκανε RMA κάποιος ή την είχανε σε demo pc.

Στάλθηκε η πρώτη αξιολόγηση στο skroutz (δεν είναι απολύτως αρνητική ώστε να είναι και αντικειμενική - στο support έχει βέβαια "κακή") για τον πρώτο δίσκο. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο στο μέλλον για τα άλλα δύο προϊόντα. Από την αρχή μέχρι το τέλος ενημερώνω τον κόσμο ότι το Πλαίσιο που ξέραμε με το κορυφαίο after sales... last year....

(πρώτη φορά σπαμάρω τόσο έντονα θέμα μου με κατάστημα :nothing: )

Στάλθηκε η πρώτη αξιολόγηση στο skroutz (δεν είναι απολύτως αρνητική ώστε να είναι και αντικειμενική - στο support έχει βέβαια "κακή") για τον πρώτο δίσκο. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο στο μέλλον για τα άλλα δύο προϊόντα. Από την αρχή μέχρι το τέλος ενημερώνω τον κόσμο ότι το Πλαίσιο που ξέραμε με το κορυφαίο after sales... last year....

(πρώτη φορά σπαμάρω τόσο έντονα θέμα μου με κατάστημα :nothing: )

εγκάθετος του eshop είσαι :p

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι "απαραδεκτη συμεριφορα" ή ασχετοσυνη, αλλα πηγα το Σαββατο στο Mall να παρω ενα φτηνο amd με μια φτηνη μητρικη με ενσωματωμενη καρτα, και μου λεει ο πωλητης:

-Γιατι δεν παιρνεις τον νεο pentium με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων να παιζεις και κανενα Crisis?

Intel Celeron G530 (s1155, 2,4 GHz, 2 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Αν ειναι ετσι ρε παιδια να ανταλλαξω τον 920 και την 5850...

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι "απαραδεκτη συμεριφορα" ή ασχετοσυνη, αλλα πηγα το Σαββατο στο Mall να παρω ενα φτηνο amd με μια φτηνη μητρικη με ενσωματωμενη καρτα, και μου λεει ο πωλητης:

-Γιατι δεν παιρνεις τον νεο pentium με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων να παιζεις και κανενα Crisis?

Intel Celeron G530 (s1155, 2,4 GHz, 2 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Αν ειναι ετσι ρε παιδια να ανταλλαξω τον 920 και την 5850...

αν θέλεις τη γνώμη μου είναι στο απαράδεκτη συμπεριφορά, ελπίζω να μην συνέκρινε κανένα Lliano με τον g530 γιατί τότε πάμε για το thread με τα ανέκδοτα.....

δυστηχως στο εμποριο ειναι οποιος καβαλησει πρωτος τον αλλον!!!!!εδω εμαθα απο γνωστο που εισαγει λευκες συσκευες Schaub Lorenz σε ολα τα μεγαλα καταστηματα στην ελλαδα ,τις τιμες που τα εισαγει ..........μιλαμε οτι ολες οι αλυσιδες πανε για τρελα ποσοστα κερδους οπως στην ενδυση και υποδηση !!!!Ψυγειο με διπλη πορτα ,με παραγωγη παγου και κρυου νερου και ενω πουλιεται γυρω στα 1400 ευρω.....τιμη χονδρικης περι τα 250 ευρουδια για τον καθε κοτσοβολο !!!!!Αντε βγαλε ακρη λοιπον!!!!!ολοι επισημοι ληστες εχουν γινει σημερα!!!!!!

Πήρα και την απάντηση που περίμενα από την seagate.

"this drive is NOT a refurbished drive"

Από το Πλαίσιο λέγανε "Α! είναι recertified" δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Ωραία. Σιγά σιγά συνεχίζουμε. Δεν βιαζόμαστε.... ;)

Κανω το Σαββατο το μεσημερι μια παραγγελια μια μητρικη και μια μνημη με σκοπο να τα εχω Δευτερα.

Αφου παιρνω αποφαση οτι δεν θα ερθουν σημερα και αφου εφαγα ακυρο και απο Getitnow με τον επεξεργαστη, παραγγελνω επεξεργαστη απο cosmodata και με ην ευκαιρια μια πιο συμφερουσα μνημη.

Παιρνω τηλ στο πλαισιο να ακυρωσω:

-Ναι γεια σας εχω κανει μια παραγγελια και θελω να αφαιρεσω ενα κομματι.

-Πειτε μου αριθμο παραγγελιας

-69696969

-Μαλιστα, θα παραλαβετε αυριο

-Ωραια, αλλα θελω να αφαιρεσω τη μνημη

-ΓΙΑΤΙ;;;;;;

-Γιατι δεν τη θελω!!!:dance3:

-Δεν γινεται, πρεπει να την παραλαβετε και να την επιστρεψετε στο καταστημα.

-Δεν μπορω να την επιστρεψω στο καταστημα.

-Αν δεν την ανοιξετε μπορειτε

-Οχι, δεν καταλαβατε, δεν μπορω να παω στο καταστημα να την επιστρεψω. Αν ηταν θα πηγαινα να τα παρω απο κει και δεν θα εκανα παραγγελια online.

-Δεν μπορω να την αφαιρεσω γιατι εχει γινει πακετο με τη μητρικη.

-Ωραια, οταν θα ερθει ο οδηγος θα κρατησω μονο τη μητρικη και τη μνημη θα την παρω πισω.

-Δεν γινεται αυτο

-Και τι θα κανουμε; Δεν θελω τη μνημη

-Καλεστε αυριο το πρωι να μιλησετε με την εξυπηρετηση πελατων

-Συγγνωμη, δεν μπορειτε να την αφαιρεσετε τωρα και θα μπορειτε αυριο το πρωι;

-Καλεστε να δουμε τι θα κανουμε.

ΑΥΤΑ!!!!!

Δηλαδη αν εγω πχ ημουν Ναξο, θα επρεπε να παρω το BlueStar να επιστρεψω τη μνημη στο καταστημα;

Ουτε καν να μου πει στειλε την πισω με δικα μας εξοδα.

Και το αλλο, αν δεν την ανοιξω μπορω να την επιστρεψω, δλδ αμα την ανοιγα δεν ειχα δικαιωμα;

Μη ρωτησετε γιατι επελεξα το συγκεκριμενο καταστημα, επειδη ηθελα να ερθουν γρηγορα και δεν υπηρχε αλλου διαθεσημοτητα.

FANISTELROOY......κανονικα θα επρεπε να τους εξυπηρετησεις και εσυ διαφορετικα .Να ερχοταν ο οδηγος με τα πραγματα ,και εκεινη την ωρα επιτοπου να του ελεγες οτι θες μονο τη μητρικη και οτι δεν παραλαμβανεις μνημη διοτι εχει γρατζουνιτσα καπου ,και ασε να εβγαζε εκεινος το φιδι απο τη τρυπα ....τηλεφωνα ,βενζινες κλπ κλπ.....

-Δεν γινεται, πρεπει να την παραλαβετε και να την επιστρεψετε στο καταστημα.

Έπρεπε να του πεις "Αφού δεν δέχεστε να αφαιρέσετε την μνήμη, ακυρώστε την παραγγελία" να δεις πως θα την αφαιρούσε.

Έχω μόνο μια απορία σε σχέση με το παραπάνω. Δεν ξέρω αν τον ρώτησες. Όταν θα επέστρεφες την μνήμη θα έπαιρνες τα χρήματά σου ή πιστωτικό; Αν η απάντηση είναι πιστωτικό, τότε το Πλαίσιο έχει κάνει σημαία τα πιστωτικά. Θα κάνει το παν για να υποχρεώσει τον πελάτη να πάρει πιστωτικό. Αυτό δεν θα μου ακουγόταν καλό για τα οικονομικά του Πλαισίου. Καθόλου καλό.

Αυτό που λέει ο [MENTION=188]yanni[/MENTION]. Ακυρώνεις τελείως την παραγγελία και τους λες καπάκι να κάνουν νέα.

Χαλαρά για πιστωτικό σε στέλνουν...... αν τελικά το δέχτηκες έχε και τη ταυτότητα μαζί σου θα σου χρειαστεί :wall:

δυστηχως στο εμποριο ειναι οποιος καβαλησει πρωτος τον αλλον!!!!!εδω εμαθα απο γνωστο που εισαγει λευκες συσκευες Schaub Lorenz σε ολα τα μεγαλα καταστηματα στην ελλαδα ,τις τιμες που τα εισαγει ..........μιλαμε οτι ολες οι αλυσιδες πανε για τρελα ποσοστα κερδους οπως στην ενδυση και υποδηση !!!!Ψυγειο με διπλη πορτα ,με παραγωγη παγου και κρυου νερου και ενω πουλιεται γυρω στα 1400 ευρω.....τιμη χονδρικης περι τα 250 ευρουδια για τον καθε κοτσοβολο !!!!!Αντε βγαλε ακρη λοιπον!!!!!ολοι επισημοι ληστες εχουν γινει σημερα!!!!!!

Από πάντα ήταν επίσημοι ληστές, απλά τώρα μας πονάει περισσότερο που δεν κυκλοφορεί χρήμα.

Οι 2 πρώτοι Intel X25-E που αγόρασα, πληρώθηκαν σε εταιρία χονδρικής 540€ οι 2, όταν στην αγορά είχαν λιανική 550€ ο ένας.

To έχει παραξηλώσει το Πλαίσιο. Απο την μύγα ξύγκι παλεύει να βγάλει ελέω κρίσης. Και μην μου πείτε οτι ειναι ΑΕ και κοιτάει την επιβίωση της, γιατί και η γυφτιά εχει τα όριά της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.