evolution Νοέμβριος 2, 2011 #1321 Νοέμβριος 2, 2011 μα το γραφει νομιζω το πλαισιο οτι σε αγορες μεσω ιντερνετ δεν μπορεις να κανεις παραλαβη απο το καταστημα.βεβαια σε περιοδο κρισης ο υπαλληλος επρεπε να τσακιστει και να μαζεψει τα προιοντα.οι πολυτελειες τελειωσαν κυριοι.Στις παραγγελιες απο Internet εχει επιλογη για παραλαβη απο καταστημα χθες παραλαβαμε απο το καταστημα μπολικο πραγμα απο παραγγελεια που εγινε (part για pc και αρκετα πραγματα για το γραφειο) καμια 70αρια κοματια διαφορα ηταν μια χαρα μας τα ειχαν ετοιμασει (καταστημα θεσσαλονικης)πηγαμε πηραμε τις σακουλες ταμει πληρωσαμε και δρομο εφοσον υπαρχει σαν επιλογη στις παραγγελιες απο Internet ειτε 1 προιον παρεις ειτε 500 ειναι υποχρεωμενοι να τα ετοιμασουν
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 2, 2011 #1322 Νοέμβριος 2, 2011 ε τοτε ειναι τρελο FAIL αυτη η ασχετη που μιλησε στο τηλεφωνο τοτε.
wesker Νοέμβριος 2, 2011 #1323 Νοέμβριος 2, 2011 μα το γραφει νομιζω το πλαισιο οτι σε αγορες μεσω ιντερνετ δεν μπορεις να κανεις παραλαβη απο το καταστημα.βεβαια σε περιοδο κρισης ο υπαλληλος επρεπε να τσακιστει και να μαζεψει τα προιοντα.οι πολυτελειες τελειωσαν κυριοι.Tηλεφωνικες παραγγελίες δεν έχουν αυτον τον περιορισμό. Και απο internet μπορεις να παραλάβεις απο το κατάστημα απλά δεν θα έχεις τιμή internet. Και η δικαιολογία δεν έχουν υπαλλήλους δεν ειναι δικαιολογια ούτε για παιδι δημοτικού. Τι πάει να πει δεν έχουν υπαλλήλους; Εκτός αν εμμέσως παραδέχονται οτι βαράνε διάλυση σιγά σιγά.
evolution Νοέμβριος 2, 2011 #1324 Νοέμβριος 2, 2011 Tηλεφωνικες παραγγελίες δεν έχουν αυτον τον περιορισμό. Και απο internet μπορεις να παραλάβεις απο το κατάστημα απλά δεν θα έχεις τιμή internet. Και η δικαιολογία δεν έχουν υπαλλήλους δεν ειναι δικαιολογια ούτε για παιδι δημοτικού. Τι πάει να πει δεν έχουν υπαλλήλους; Εκτός αν εμμέσως παραδέχονται οτι βαράνε διάλυση σιγά σιγά.Δεν ξερω τι γινετε στην αθηνα με υπαλληλους εδω θεσσαλονικη στο καταστημα τις καλαμαριας που πηγαινω συνηθως δεν εχουν τι να κανουν και κοβουν βολτες περα δωθε
wesker Νοέμβριος 2, 2011 #1325 Νοέμβριος 2, 2011 Δεν ξερω τι γινετε στην αθηνα με υπαλληλους εδω θεσσαλονικη στο καταστημα τις καλαμαριας που πηγαινω συνηθως δεν εχουν τι να κανουν και κοβουν βολτες περα δωθεΕδώ είναι ανάλογα το κατάστημα. Μεταμόρφωση που πάω εγώ οι υπάλληλοι τρέχουν και δεν φτανουν πάντως, και δεν ειναι αρκετοί. Αναβάθμιση που πήγαμε με τον κολλητό μου χτες να δούμε για το pcaki που θέλει να στήσει ήταν 2 υπάλληλοι που εξυπηρετούσαν και ένα σωρό κόσμος δυσανασχετούσε περιμένωντας.
Wizard! Νοέμβριος 15, 2011 #1326 Νοέμβριος 15, 2011 Πήγαν την Παρασκευή δύο συνάδελφοι να πάρουν τηλεοράσεις. Ο λόγος που δεν τις πήραν online, παρόλο που θεωρητικά είχαν καλύτερη τιμή (εξηγώ το θεωρητικά παρακάτω), ήταν γιατί ήθελαν να τις δουν να δουλεύουν ώστε να πάρουν μια γεύση για την εικόνα τους. Τα μοντέλα που επέλεξαν ήταν τα Samsung UE40D7000 LED TV 3D 40'' και Samsung UE40D8000 LED TV 3D 40'' αντίστοιχα. Στην πράξη είναι ακριβώς ίδιες, με μόνη διαφορά το design του πλαισίου (πλαστικό και μεταλλικό αντίστοιχα). Θα αναφερθώ στη μία, αλλά και για την άλλη ισχύουν ακριβώς τα ίδια...Συνοπτικά:Τιμή site για αγορά από Internet: 1.209€ Τιμή site για αγορά από κατάστημα: 1.259€Τιμή καταστήματος Συντάγματος: 1.189€Τιμή καταστήματος Μεταμόρφωσης: 1.169€Το κερασάκι στην τούρτα είναι, ότι αυτές που έχουν στο site, παρόλο που έχουν ακριβώς ίδιους κωδικούς (και Πλαισίου και Samsung), δεν έχουν δορυφορικό δέκτη κι έχουν ένα ζευγάρι γυαλιά, ενώ αυτές που παρέλαβαν έχουν και δορυφορικό δέκτη και επιπλέον ζευγάρι γυαλιά...Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, γιατί αν τις έπαιρνα από το Internet θα τις πλήρωναν ακριβότερα, ενώ θεωρητικά είναι η καλύτερη τιμή; Και για να προλάβω μερικούς, όχι, δεν έκαναν παζάρια, οι παραπάνω τιμές ήταν στο ράφι.
Telumetar Νοέμβριος 15, 2011 #1327 Νοέμβριος 15, 2011 Πήγαν την Παρασκευή δύο συνάδελφοι να πάρουν τηλεοράσεις. Ο λόγος που δεν τις πήραν online, παρόλο που θεωρητικά είχαν καλύτερη τιμή (εξηγώ το θεωρητικά παρακάτω), ήταν γιατί ήθελαν να τις δουν να δουλεύουν ώστε να πάρουν μια γεύση για την εικόνα τους. Τα μοντέλα που επέλεξαν ήταν τα Samsung UE40D7000 LED TV 3D 40'' και Samsung UE40D8000 LED TV 3D 40'' αντίστοιχα. Στην πράξη είναι ακριβώς ίδιες, με μόνη διαφορά το design του πλαισίου (πλαστικό και μεταλλικό αντίστοιχα). Θα αναφερθώ στη μία, αλλά και για την άλλη ισχύουν ακριβώς τα ίδια... Συνοπτικά: Τιμή site για αγορά από Internet: 1.209€ Τιμή site για αγορά από κατάστημα: 1.259€ Τιμή καταστήματος Συντάγματος: 1.189€ Τιμή καταστήματος Μεταμόρφωσης: 1.169€ Το κερασάκι στην τούρτα είναι, ότι αυτές που έχουν στο site, παρόλο που έχουν ακριβώς ίδιους κωδικούς (και Πλαισίου και Samsung), δεν έχουν δορυφορικό δέκτη κι έχουν ένα ζευγάρι γυαλιά, ενώ αυτές που παρέλαβαν έχουν και δορυφορικό δέκτη και επιπλέον ζευγάρι γυαλιά... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, γιατί αν τις έπαιρνα από το Internet θα τις πλήρωναν ακριβότερα, ενώ θεωρητικά είναι η καλύτερη τιμή; Και για να προλάβω μερικούς, όχι, δεν έκαναν παζάρια, οι παραπάνω τιμές ήταν στο ράφι. Το χα παρατηρήσει και εγώ στο παρελθόν από το εν λόγω κατάστημα ,επίσης σε αγορά οθόνης. Τι να πω, κακό μάρκετινγκ ,κλασσικό πλαίσιο
vaggos11 Νοέμβριος 15, 2011 #1328 Νοέμβριος 15, 2011 Δεν ξερω τι γινετε στην αθηνα με υπαλληλους εδω θεσσαλονικη στο καταστημα τις καλαμαριας που πηγαινω συνηθως δεν εχουν τι να κανουν και κοβουν βολτες περα δωθεσε λιγο θα κοβουν βολτες απο εξω και κριμα που θα γινει κατι τετοιο για τα παιδια.Το πλαισιο δεν ξερει που χρωσταει απο δανεια.
nevolin Νοέμβριος 15, 2011 #1329 Νοέμβριος 15, 2011 Εγω έχω ψωνίσει τα άπειρα πράγματα να νιώσω τυχερός που στα rma έχω τύχει τις καλύτερης εξυπηρετησης?
auditt Νοέμβριος 15, 2011 #1330 Νοέμβριος 15, 2011 Ειναι αυτο που ειπες Telumutar το marketing πλεον ειναι χαλια με αποτελεσμα ολο και περισσοτερος κοσμος να μην τους προτιμαει
auditt Νοέμβριος 15, 2011 #1331 Νοέμβριος 15, 2011 Εγω έχω ψωνίσει τα άπειρα πράγματα να νιώσω τυχερός που στα rma έχω τύχει τις καλύτερης εξυπηρετησης?και εμεις ειχαμε καποτε καλη εξυπηρετηση στο παρελθον ομως ,πλεον το rma δεν ειναι το ιδιο στο πλαισιο αλλαξαν τα πραγματα και ιδιοι το ξερουν αυτοκαι εαν τους ρωτησεις θα σε πουνε πως αλλαξαν πολιτικηευχομαι να μην σου τυχη κανα rma καμια καρτας γραφικων και ειδικα ακριβης γιατι θα σε βγαλουν την πιστη
nevolin Νοέμβριος 15, 2011 #1332 Νοέμβριος 15, 2011 και εμεις ειχαμε καποτε καλη εξυπηρετηση στο παρελθον ομως ,πλεον το rma δεν ειναι το ιδιο στο πλαισιο αλλαξαν τα πραγματα και ιδιοι το ξερουν αυτοκαι εαν τους ρωτησεις θα σε πουνε πως αλλαξαν πολιτικηευχομαι να μην σου τυχη κανα rma καμια καρτας γραφικων και ειδικα ακριβης γιατι θα σε βγαλουν την πιστηΟταν λες πλεον πότε αναφέρεσαι? Γιατι ειχα πάρει μια 6990 για εναν φίλο και δεν του έκανε και ύστερα από έλεγχο οτι η κάρτα λειτουργούσε σώστα μας έκαναν αντικατάσταση και πήραμε gtx 580. Αυτό έγινε προ μήνα, χωρίς ταλαιπωρία παρά μόνο καμια ώρα αναμονή για τον έλεγχο της προς αντικατάστασης κάρτας από το service. Ρώτάω γιατι ο λόγος που ψωνίζω ακόμα από εκει είναι αυτός και μόνο μιας και δεν έχει και τις καλύτερες τιμές πλέον
auditt Νοέμβριος 15, 2011 #1333 Νοέμβριος 15, 2011 Σας εκαναν αντικατασταση μια 6990 με μια 580??αυτο θα πει κοροιδιαΗ 6990 φιλε μου επιο δυνατη καρτα απο την 580 και πιο ακριβη προφανωςοποτε εαν σε αντικεστησαν απο μια 6990 μια gtx 580 μαλλον σας κοροδοιδεψανεαν επρεπε να σας κανουν αντικατασταση με nvidia θα επρεπε να σας δωσεουν μια 590 οχι μια 580!
Wizard! Νοέμβριος 15, 2011 #1334 Νοέμβριος 15, 2011 σε λιγο θα κοβουν βολτες απο εξω και κριμα που θα γινει κατι τετοιο για τα παιδια.Το πλαισιο δεν ξερει που χρωσταει απο δανεια.Μπορείς σε παρακαλώ να μη διαδίδεις ΦΗΜΕΣ χωρίς καμία απόδειξη, τη στιγμή μάλιστα που η εταιρία πηγαίνει μια χαρά;
nevolin Νοέμβριος 15, 2011 #1335 Νοέμβριος 15, 2011 Σας εκαναν αντικατασταση μια 6990 με μια 580??αυτο θα πει κοροιδιαΗ 6990 φιλε μου επιο δυνατη καρτα απο την 580 και πιο ακριβη προφανωςοποτε εαν σε αντικεστησαν απο μια 6990 μια gtx 580 μαλλον σας κοροδοιδεψανεαν επρεπε να σας κανουν αντικατασταση με nvidia θα επρεπε να σας δωσεουν μια 590 οχι μια 580!Μας έμειναν και κάτι ρέστα και επειδή μόνο έσυ είσαι μαγκάκος και οι υπόλοιποι κορόιδα τους τα χαρίσαμε...Έλεος πια..εννοείται πως υπήρχε διαφορά τιμής και μας έμεινε πιστωτικό υπόλοιπο το όποιο χρησιμοποιήθηκε στην πορεία.
billpeppas Νοέμβριος 15, 2011 #1336 Νοέμβριος 15, 2011 Αν η 6990 ήταν χαλασμένη είναι το θέμα τι θα έκαναν.Όπως επίσης ακόμα περισσότερο αν ήταν κάποια high end προηγούμενης γενιάς, π.χ. 5990, 5970, GTX 480, GTX 295, GTX 280, κλπ κλπ
evolution Νοέμβριος 15, 2011 #1337 Νοέμβριος 15, 2011 Αν η 6990 ήταν χαλασμένη είναι το θέμα τι θα έκαναν.Όπως επίσης ακόμα περισσότερο αν ήταν κάποια high end προηγούμενης γενιάς, π.χ. 5990, 5970, GTX 480, GTX 295, GTX 280, κλπ κλπΣε μενα εκτος απο μια διαφωνια σε σχεση με το αυτοκολητο απο το bios switch εγινε αντικατασταση με καινουρια
billpeppas Νοέμβριος 15, 2011 #1338 Νοέμβριος 15, 2011 Στους υπόλοιπους όμως τι έγινε είναι το θέμα, εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουνε
auditt Νοέμβριος 15, 2011 #1339 Νοέμβριος 15, 2011 Μας έμειναν και κάτι ρέστα και επειδή μόνο έσυ είσαι μαγκάκος και οι υπόλοιποι κορόιδα τους τα χαρίσαμε...Έλεος πια..εννοείται πως υπήρχε διαφορά τιμής και μας έμεινε πιστωτικό υπόλοιπο το όποιο χρησιμοποιήθηκε στην πορεία.Το θεμα ειναι πως οταν χαλαει η καρτα μας η εχει ενα προβλημαπρεπει να αντικατασταθει με την ιδια η με ισαξια η με μια καλυτερηστην περιπτωση σου δεν εγινε αυτοΣτο λεω γιατι και σε μενα αυτο εκαναν πηγα την 5870 και μου δωσαν την 6870+ 16 ευρω διαφορα πιστοτικουοποτε δεν ξες τι εχω τραβηξει απο αυτο το καταστημα πριν λιγους μηνες οταν εχω κανει και λογαριασμο καμποσα χιλλιαρικα ευρωοποτε εαν ειχες παθει αυτο που επαθα και την ταλαιπορια θα σου ελεγα εαν ειχες την ιδια αποψη για αυτουςκαι δεν εννοω τα παιδια που ειναι υπαλληλοι και βγαζουν το ψωμι τουςγια αφεντικα τους μιλω..καποια παιδια ξερουν τι επαθακαι ειναι τυχεροι που επρεπε να φυγω εξωτερικο για να συνεχισω τους σπουδες αλλιως δεν θα το ειχα αφησει ετσιΑυτα εαν θες εχεις καλη αποψη για αυτους συνεχισε να εχεις δεν σε πιεσε κανενας για το αντιθετο,αλλα οταν βλεπεις τοσα παιδια με τοσα περιστατικα ισως κατι σημαινει αυτο
evolution Νοέμβριος 15, 2011 #1340 Νοέμβριος 15, 2011 Στους υπόλοιπους όμως τι έγινε είναι το θέμα, εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουνε Στις καρτες σειρα 6χχχ και 5χχ δεν νομιζω να δημιουργουν καποιο προβλημα το θεμα ειναι με τις παλιοτερες τι κανουν Αuditt ειτε καποιος εχει χαλασει 1 ευρω ειτε 1.000.000 ευρω ιδια συμπεριφορα πρεπει να περνει - αποψη μου τουλαχιστον -
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.