Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, που στο κάτω κάτω δεν είναι καν σε κάποιο φυλλάδιο προσφοράς, δεν είναι απαράδεκτη συμπεριφορά. Να μη λέμε και ό,τι θέλουμε ε;

αυτό που λες...είναι απαράδεκτο!! :p

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

αυριο παω να παρω μια bulk μητρικη προσφορα απο το μαγαζι live.την βλεπω χαλαρα να ειναι με στραβωμενα pins και θα τους την φορεσω κολαρο.Ετσι και πρεπει γιατι στα service τους οταν τους παμε καμοια και βλεπουν ιχνος στραβωμενου pin ,χωρις να μπουν καν στον κοπο να δουν μηπως φταιει κατι αλλο σου λενε εσυ την χαλασες.Καλα ενοειται οτι απο την ελειψη προιοντων που παρουσιαζουν πανε για φουντο κανονικα.

και αλλο ref εδω

http://myplaisio.gr/forum/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-userlabs-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%8

και παλι σβηστηκε απο το myplaisio.gr :...:

Ολα τα references αυτου του θεματος στο Myplaisio σβηνονται κοινως.

αλλα συνεχίζω να προσπαθώ να βγάλω άκρη τι παίζει

έτσι να μου φύγει η περιέργεια για το άμα τα γράφουμε μονο μεταξύ μας η τα ακούει και κανένας άλλος

(βλέπε εδώ και εδώ)

αλλα συνεχίζω να προσπαθώ να βγάλω άκρη τι παίζει

έτσι να μου φύγει η περιέργεια για το άμα τα γράφουμε μονο μεταξύ μας η τα ακούει και κανένας άλλος

(βλέπε εδώ και εδώ)

Μαλλον τους πληρώνουνε τους admin τους να διαγράφουν αρνητικά σχόλια για το πλαίσιο. Δεν τους συμφέρει βλέπεις.... Οπότε τι παλευεις να καταλάβεις κι εσύ βρε Dunkel;

Μαλλον τους πληρώνουνε τους admin τους να διαγράφουν αρνητικά σχόλια για το πλαίσιο. Δεν τους συμφέρει βλέπεις.... Οπότε τι παλευεις να καταλάβεις κι εσύ βρε Dunkel;

τουλάχιστον μου έφυγε η περιέργεια

Ας πω και γω τον πονο μου! Εκανα παραγγελια μια corsair A50 BULK ψυχτρα και μου εφεραν μια σφραγισμενη σε κουτι οι αλητες :tomato:

:confused:πως και ξεφυγε αυτη απο τα κορακια στην Αποθηκη της Μαγουλας

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι τώρα.

Το μόνο που θα τους πειράξει είναι να πέσει κατά πολύ η πελατεία.

Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα απλά δεν γίνεται γιατί ο Έλληνας δεν είναι ικανός να κάνει κάποιες θυσίες για να επιτύχει τον σκοπό του ή έστω του συμπολίτη του.

Εδώ κάποτε είχε γίνει θέμα με τα γιαούρτια total αν θυμάμαι καλά, και είχε "κυρήξει" ο κόσμος εβδομαδιαίο μποϋκοτάζ... και έβλεπες αρκετό κόσμο να παίρνει total και ας το ήξερε.

Γιατί ρε καραμήτρο ? Δεν μπορείς να φας Αγελαδίτσα ? ή veloutela ? ή Όλυμπος ? ή Vivartia ? ή belcotel dulcolax πως στο Δία λέγεται το άλλο ?

15 μάρκες, και 30 "μοντέλα" υπάρχουνε, δεν μπορείς μια εβδομάδα να φας κάποιο άλλο ? Πρέπει σώνει και καλά να φας total ?

You only get what you give mister.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.