Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

Και για τους δυο το γράφω για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ή μάλλον για αυτόν που φταίει.

Πάντως και εμένα τελευταία μου έτυχαν μερικά κομμάτια asus doa ή έστω μερικώς (έχανε τις ρυθμίσεις του bios και με καινούρια μπαταρία)

Eγω απο την αλλη εχει λυσαξει με τον gigabyte απο οταν μου εκαναν αντικατασταση την p6t6 ws revolution με ud7 εχω βαρεθει να τρεχω για αντικαταστασεις

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Seagate ST3500320AS (32mb cache) ο τότε προβληματικός δίσκος που μπρικαριζε μου εβγαλε bad sectors.

Τον αγορασα πριν 2 χρόνια 59 ευρώ.

Το πλαίσιο δέχτηκε αντικατάσταση με αυτον Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr 45ευρω

ή πιστωτικό των 25 ευρώ για να πάρω κάποιον αλλο δισκο.

Πήρα τον δίσκο μου και έφυγα όταν δεν δέχτηκαν να μουν δώσουν έστω 45 ευρω πιστωτικό όσο η αξία του δίσκου αντικατάστασης.

Έκανα καλά?

Eγω απο την αλλη εχει λυσαξει με τον gigabyte απο οταν μου εκαναν αντικατασταση την p6t6 ws revolution με ud7 εχω βαρεθει να τρεχω για αντικαταστασεις

Δυστυχώς το φαινόμενο παρατηρείται όλο και πιο συχνά, ίσως επειδή έχει μειωθεί ο ποιοτικό έλεγχος;;;

Ίσως ξαναπουλάνε το ίδιο ελαττωματικό προϊόν, ποιός ξέρει;;; Αυτό που βλέπω είναι ταλαιπωρία του πελάτη.

Seagate ST3500320AS (32mb cache) ο τότε προβληματικός δίσκος που μπρικαριζε μου εβγαλε bad sectors.

Τον αγορασα πριν 2 χρόνια 59 ευρώ.

Το πλαίσιο δέχτηκε αντικατάσταση με αυτον Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr 45ευρω

ή πιστωτικό των 25 ευρώ για να πάρω κάποιον αλλο δισκο.

Πήρα τον δίσκο μου και έφυγα όταν δεν δέχτηκαν να μουν δώσουν έστω 45 ευρω πιστωτικό όσο η αξία του δίσκου αντικατάστασης.

Έκανα καλά?

Νομίζω ότι μπορείς έυκολα να πατήσεις στο γεγονός ότι ο δίσκος σου έχει 32 MB cache και όχι 16 και να απαιτήσεις κάποιο μοντέλο που να έχει και αυτό 32. Το ζητησες έτσι;

Φυσικά και το ζήτησα έτσι. Μου παν οτι αυτό που σου δίνουμε είναι sata3 πιο γρήγορος απο sata2 που ήταν ο δικός μου. Οταν τους ειπα οτι δεν εχει σχέση η συνδεση, μου ειπαν οτι αν θέλω καλύτερο δίσκο τότε να πάρω το πιστωτικό των 25 ευρώ και να βάλω τα υπολοιπα χρήματα εγώ

Άμα μου έλεγε 25€ εμένα θα του έλεγα να μου δείξει έναν 500άρι με 25€. Αυτές οι τελευταίες τιμές καταλόγου που διαμορφώνονται από το τελευταίο τεμάχιο το οποίο μάλλον καταλήγει και σε υπάλληλο, είναι απλά ένα από τα μεγάλα μείον του πλαισίου. και πας μετά και σου λέει 25€ πιστωτικό. :tomato:

Όταν θα στέλνανε τον δίσκο στην Seagate δηλαδή θα τους επέστρεφε δίσκο των 25€? Δεν νομίζω. Θα βγάζανε και κέρδος, έστω μερικά ευρώ, αν δεχόσουν τα 25€.

Τώρα στην περίπτωσή σου δεν πιστεύω ότι έχασες. ναι μεν άλλο τα 16ΜΒ με τα 32ΜΒ, αλλά δεν πιστεύω οι διαφορές να είναι εμφανείς. και ασχέτως SATA interface εφόσον ο νέος δίσκος έχει 3 χρόνια εγγύηση από την Seagate καλά είσαι. Πάντως υπερβολικός δεν ήσουν. Ζήτησες το αυτονόητο, αντικατάσταση με ίδιον.

• 2 weeks later...

όχι δεν ξεστόκαραν πρέπει να είχε γίνει 1000% λάθος στην τιμή και την έβγαλαν γιατί την ίδια στα multirama έχει + 100 ε (δεν έχω παρακολουθήσει multy vs plaisiο αλλά, eshop = plaisio = αδελφάκια στις τιμές )

και ναι δια μαγείας ξανά εμφανίστηκε !!!

LG 32LV4500 LED 32'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr με νέα ακόμη καλύτερη τιμή

Δεν υπάρχουν παντού συνωμοσίες.

Άνθρωποι είναι πίσω από αυτό που βλέπεις στον Η/Υ σου. Μπορεί να ΄χουν κάνει και λάθος!

ΥΓ: 425 € μου λέει.

Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, που στο κάτω κάτω δεν είναι καν σε κάποιο φυλλάδιο προσφοράς, δεν είναι απαράδεκτη συμπεριφορά. Να μη λέμε και ό,τι θέλουμε ε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.