auditt Νοέμβριος 15, 2011 #1341 Νοέμβριος 15, 2011 Στις καρτες σειρα 6χχχ και 5χχ δεν νομιζω να δημιουργουν καποιο προβλημα το θεμα ειναι με τις παλιοτερες τι κανουνΑuditt ειτε καποιος εχει χαλασει 1 ευρω ειτε 1.000.000 ευρω ιδια συμπεριφορα πρεπει να περνει - αποψη μου τουλαχιστον -θα πρεπε να σεβονται ολους τους πελατες τους συμφωνω και να μην κοιτανε να τους κοροδοιδεψουνεαυτοι πονταρουνε στο να μην εχουμε πολλες γνωσεις επι του θεματοςαλλα εκενυριζεσαι περισσοτερο οταν εχεις δωσει πολλα λεφτα σε ενα μερος και παιρνεις τετοια εξυπηρετηση και αυτο φενεται οταν περνας στο ονομα σου οτι αγοραζειςΚαι επισης να τονισω πως σειρα 5.. ειχα καρτα και επαθα οτι επαθα
yanni Νοέμβριος 28, 2011 #1342 Νοέμβριος 28, 2011 Δεν περίμενα ότι το Πλαίσιο θα με έκανε να φτάσω στο σημείο να σκέφτομαι σοβαρά καταγγελία στην ΓΓΚ ή/και στο ΙΝΚΑ.Χαλασμένος δίσκος 1TB στα 29€. Παρόμοια κατάσταση με την άλλη. Αυτή την φορά είπα να τον πάω από εκεί. Τους έδωσα την επιλογή να μου επιστρέψουν τα λεφτά πίσω. Όχι. Σε DOA προϊόν αρνηθήκανε να επιστρέψουν τα χρήματα. Μόνο πιστωτικό.EVGA 9800 GX2. Ωραία καρτούλα. Σκόπευα να την κρατήσω μόνιμα μιας και μου αρκούσε. 40 ευρώ την είχα πάρει από αυτούς, πάλι bulk, δούλεψε άψογα δύο μήνες. Ζήτησα αντικατάσταση. Όχι. Ζήτησα να την στείλουν στην EVGA και ας πάρει 2 μήνες. Όχι. Μόνο πιστωτικό. Ευτυχώς που δεν πούλησα την 4890. Αν είχα προλάβει να την πουλήσω και χάλαγε η 9800GX2 μετά θα ήθελα τα 40 ευρώ του πιστωτικού + άλλα 100 για να αγοράσω αντίστοιχη κάρτα.Είπαμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ. Παλιά αυτά. ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.Όταν η τιμή αγοράς είναι μικρή, πιστωτικό στην τιμή αγοράς. Όταν είναι υψηλή πιστωτικό στην τελευταία (χαμηλή) τιμή καταλόγου.Έχω σταματήσει να στέλνω κόσμο στο Πλαίσιο. Φαντάζεστε τι ρόμπα θα γινόμουν αν τους έστελνα εκεί και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τους υποχρέωναν σε κάποιο ηλίθιο πιστωτικό στο 1/3 της αρχικής αξίας του προϊόντος; Και βέβαια το πλαφόν "μέχρι 50€" έχει πλέον μπει για τα καλά. Οτιδήποτε ακριβότερο από αλλού.
vagos456 Νοέμβριος 28, 2011 #1343 Νοέμβριος 28, 2011 Κοίτα να δεις..Το πλαίσιο ανέκαθεν δεν έδινε τα λεφτά πίσω από παλιά,απλώς έπαιρνες πιστωτικό,για να πάρεις κάτι από εκεί..Η τιμή του πιστωτικού εξαρτάται το ''πόσο'' καινούργιο είναι ένα προιόν..Δηλαδή πήρες σου λέω πέρυσι μια ASUS RAMPAGE III EXTREME την πήρες 350€ Τώρα σε χάλασε,πας να πάρεις πιστωτικό,δεν θα σου δώσουν 350€ Θα σου δώσουν όσο αξίζει σήμερα η rampage και λίγο λιγότερο...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Τα περισσότερα μαγαζιά είναι έτσι, και πολύ πιο χειρότερα! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
yanni Νοέμβριος 28, 2011 #1344 Νοέμβριος 28, 2011 Κοίτα να δεις..Το πλαίσιο ανέκαθεν δεν έδινε τα λεφτά πίσω από παλιά,απλώς έπαιρνες πιστωτικό,για να πάρεις κάτι από εκεί..Η τιμή του πιστωτικού εξαρτάται το ''πόσο'' καινούργιο είναι ένα προιόν..Δηλαδή πήρες σου λέω πέρυσι μια ASUS RAMPAGE III EXTREME την πήρες 350€ Τώρα σε χάλασε,πας να πάρεις πιστωτικό,δεν θα σου δώσουν 350€ Θα σου δώσουν όσο αξίζει σήμερα η rampage και λίγο λιγότερο...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Τα περισσότερα μαγαζιά είναι έτσι, και πολύ πιο χειρότερα! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Στον δίσκο έπρεπε να επιστρέψουν τα χρήματα. Τους συνέφερε εδώ που τα λέμε διότι το κέρδος στα 29€ για το κατάστημα είναι αστείο για να πεις ότι αξίζει να μαλώσεις με τον πελάτη. Στην περίπτωση της κάρτας αυτή αγοράστηκε πριν 2 μήνες. Δεν φταίω εγώ αν την βάλανε 40€ και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αν μου δίνανε μια άλλη 9800GX2 (το ζήτησα σχεδόν το απαίτησα) ή ακόμα και μια (χειρότερων επιδόσεων) 260 bulk ή ακόμα και μια (επίσης χειρότερων επιδόσεων) bulk 450. Εδώ που τα λέμε και μια (τραγική) 440 να μου δίνανε θα την έπαιρνα μιας και θα αναγνώριζα από την μεριά τους την προσπάθεια να με ικανοποιήσουν ως πελάτη. Δεν πήγα εκεί με την λογική να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Από εκεί και πέρα τα πιστωτικά είναι καλά όταν δεν αξιοποιούνται από το κατάστημα εις βάρος του πελάτη. Δυστυχώς το πλαίσιο ακολουθάει την λογική "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου". Η ASUS που αναφέρεις μπορεί να έχει τελευταία τιμή καταλόγου 150 ή ακόμα και μόλις 70€. Θα το δεχόσουν; Μπορεί να απέχουν να καταντήσουν e-shop, αλλά αν τους πάρει η κάτω βόλτα, όπως και στην περίπτωση του e-shop κανείς δεν θα τους λυπηθεί.
z3et Νοέμβριος 28, 2011 #1345 Νοέμβριος 28, 2011 Οχι δεν ηταν ετσι. Εδω θα βρεις αμετρητα ποστς (απο διαφορετικους χρηστες καθε φορα) που ηταν 150% ευχαριστημενοι μετα απο RMA σε Πλαισιο (πριν το 2010). Προσωπικη εμπειρια, χαλασμενη 6600LE (δεν θυμαμαι ποσο εκανε, αλλα το 100αρι το ειχε), χαλαει και αντικατασταθηκε απο καινουρια... Radeon HD 3870! Οκ ειναι υπερβολικο. Ακριβοτερη καρτα και ανωτερη κατηγορια (δηλαδη κανονικα θα επρεπε να μου δωσουν μια 3650 or something) αλλα και παλι...Τωρα? Χοχοχο... αν γινοταν τωρα θα μου εδιναν rectified GF 5200.Μαυρο/Χ/πορτα στο Πλαισιο και τιποτε αλλο απο εδω και περα...
Ivris Νοέμβριος 28, 2011 #1346 Νοέμβριος 28, 2011 Το πλαισιο δυστηχως τείνει να γινει...Turbo x...κοψανε την asus , περιορισανε την Evga και ενα κάρο άλλα , πολυ καλα και ποιοτικα προιόντα...Αντι αυτού εχουν επενδυσει σε turbo x προιοντα (3 στα 10 κλαις τα λεφτα σου + την βενζινη) ,σε φουρνακια μικροκυματων και σκατοχαρτα ο θεός να τα κάνει softex(και μετα παραπονιούνται για την ουρολοιμωξη και πως την επαθαν)...Πλέον με το που διαβείς τις πόρτες του πλαισίου βλέπεις ψευτικα χαμόγελα ,πρεπει να πεις 17 καλημεροκαλησπέρες , ένα κάρο πωλητες να σε πεισουν να διαλέξεις turbox εναντι των ελαχιστων ανταγωνιστικων προιόντων και μολις εναν πωλητη να σκίζεται να σε εξυπηρετησει ακομα και οταν δεν θες ...Την τελευταια φορα που πηγα ζήταγα logitech g9 (ηταν σε ελειψη) και θέλαν ντε και καλα να μου πουλήσουν Turbo-x gaming mouse αυτο στα 30 ευρω με το ματακι ακριδας ...Στα χρόνια που πέρασαν εκατσα και εμαθα τον ευατό μου να μην είμαι ανυπόμονος και συνηθισα πλέον να μετραω μέρες...Με τόσα "μαγαζια" βλέπε αμαζον,pc-performance,overclockers-co.uk που δινουν εγγύηση με @@ , ακομα ασχολείστε με μαγαζια που σου δίνουν @@ εγγυηση??και σόρρυ αν φαίνομαι "αιρετικός" αλλα στην ελλάδα όλοι να κλέψουν και μόνο θέλουν , ακόμα και απο την αξιοπρέπεια σου.
anonymous-root Νοέμβριος 29, 2011 #1347 Νοέμβριος 29, 2011 Το πλαίσιο για μένα πέθανε όταν είδα ότι πουλούσε καφετιέρες και είδη καμπινγκ...
yanni Νοέμβριος 29, 2011 #1348 Νοέμβριος 29, 2011 [MENTION=4730]Ivris[/MENTION] Παλιότερα θα έψαχνα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου. Πλέον απλά συμφωνώ.[MENTION=1361]anonymous-root[/MENTION] Για μένα πέθανε από την στιγμή που σε περίπτωση επιστροφής της καφετιέρας, το πιστωτικό που θα δώσουν έχει πολλές πιθανότητες να γράφει "Ένας καφές, σκέτος, χωρίς γάλα".Νομίζουν ότι ο μόνος ανταγωνιστής τους είναι το e-shop και επειδή το e-shop έχει τα μαύρα του τα χάλια θεωρούν ότι μπορούν να ΜΗΝ έχουν ανταγωνιστικές τιμές και να ΜΗΝ στηρίζουν τον πελάτη. Εκεί κάνουν λάθος.
vagos456 Νοέμβριος 29, 2011 #1349 Νοέμβριος 29, 2011 Στον δίσκο έπρεπε να επιστρέψουν τα χρήματα. Τους συνέφερε εδώ που τα λέμε διότι το κέρδος στα 29€ για το κατάστημα είναι αστείο για να πεις ότι αξίζει να μαλώσεις με τον πελάτη. Στην περίπτωση της κάρτας αυτή αγοράστηκε πριν 2 μήνες. Δεν φταίω εγώ αν την βάλανε 40€ και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αν μου δίνανε μια άλλη 9800GX2 (το ζήτησα σχεδόν το απαίτησα) ή ακόμα και μια (χειρότερων επιδόσεων) 260 bulk ή ακόμα και μια (επίσης χειρότερων επιδόσεων) bulk 450. Εδώ που τα λέμε και μια (τραγική) 440 να μου δίνανε θα την έπαιρνα μιας και θα αναγνώριζα από την μεριά τους την προσπάθεια να με ικανοποιήσουν ως πελάτη. Δεν πήγα εκεί με την λογική να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Από εκεί και πέρα τα πιστωτικά είναι καλά όταν δεν αξιοποιούνται από το κατάστημα εις βάρος του πελάτη. Δυστυχώς το πλαίσιο ακολουθάει την λογική "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου". Η ASUS που αναφέρεις μπορεί να έχει τελευταία τιμή καταλόγου 150 ή ακόμα και μόλις 70€. Θα το δεχόσουν; Μπορεί να απέχουν να καταντήσουν e-shop, αλλά αν τους πάρει η κάτω βόλτα, όπως και στην περίπτωση του e-shop κανείς δεν θα τους λυπηθεί. Όχι δεν θα το δεχόμουνα 150 ή 70€ Τόσο δεν θα το πηγαίνανε,αλλά μια 250€ θα ήτανε,μπορεί και λίγο παραπάνω..αυτά φαίνονται στα pc τους πόσο πιστωτικό δικαιούσαι... Εγώ είχα πάρει πριν 4 χρόνια νομίζω κάπου εκεί έναν qx9650 τον είχα πάρει 1000€ και πέρυσι γιατί νόμιζα ότι κάτι έφταιγε σε αυτόν,κοίταξε το pc του και μου είπε αν δεν δουλεύει καλά θα πάρεις 900€ Δεν ξέρω γιατί..μπορεί επειδή είναι extreme..δεν ξέρω...αλλά δούλευε είπε..εγώ τον πήγα πίσω γιατί για ανεξήγητο λόγο εκεί που τον είχα 4,00ghz μετά από κανένα χρόνο λειτουργούσε καλά μέχρι 3.50ghz.παραπάνω bosd! Τέλος πάντων τώρα τον έχω στο pc του πατέρα μου stock. Εγώ όταν θα θέλω asus ή evga γιατί τις πρωτημάω αυτές τις εταιρίες από τις άλλες,γιατί το έψαξα το πράγμα θα τα παίρνω από το overclock.uk έχει ακόμα και watercooling κάρτες γραφικών της evga..Έχει πράματα που δεν τα έχει η Ελλάδα! Εντάξει πληρώνεις 70€ μεταφορικά DHL αλλά αν πάρω κάτι από εκεί θα πάρω κάτι που δεν μπορώ να βρω εδώ και το θέλω άμεσα! Π.χ έχει την ASUS RAMPAGE IV EXTREME 466€ Πολλά αλλά άμα την ήθελα θα την έπαιρνα..Τώρα σε θέμα service άγνωστο..δεν έχω ψωνίσει ποτέ,άμα ξέρει κανένας ας πει να μάθουμε και εμείς..
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #1350 Νοέμβριος 29, 2011 @Ivris Παλιότερα θα έψαχνα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου. Πλέον απλά συμφωνώ.@anonymous-root Για μένα πέθανε από την στιγμή που σε περίπτωση επιστροφής της καφετιέρας, το πιστωτικό που θα δώσουν έχει πολλές πιθανότητες να γράφει "Ένας καφές, σκέτος, χωρίς γάλα".Νομίζουν ότι ο μόνος ανταγωνιστής τους είναι το e-shop και επειδή το e-shop έχει τα μαύρα του τα χάλια θεωρούν ότι μπορούν να ΜΗΝ έχουν ανταγωνιστικές τιμές και να ΜΗΝ στηρίζουν τον πελάτη. Εκεί κάνουν λάθος.Ωρε παιδες ολα καλα και ωραια που λετε αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραγμα....ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ?Καθομαι και διαβαζω παραπονα απο απειρους εδω μεσα και ομως καποιοι συνεχιζουν και αγοραζουν απο το Πλαισιο ακαθεκτοι.....Η λυση ειναι απλη Μην Αγοραζετε ωστε να Μην εχετε παραπονο απο το Πλαισιο.....
Koeman Νοέμβριος 29, 2011 #1351 Νοέμβριος 29, 2011 Ωρε παιδες ολα καλα και ωραια που λετε αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραγμα....ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ?Καθομαι και διαβαζω παραπονα απο απειρους εδω μεσα και ομως καποιοι συνεχιζουν και αγοραζουν απο το Πλαισιο ακαθεκτοι.....Η λυση ειναι απλη Μην Αγοραζετε ωστε να Μην εχετε παραπονο απο το Πλαισιο.....Άντε πάλι τα ίδια. Είχα αφήσει το τόπικ καμιά 30άρα σελίδες πίσω και επανέρχομαι για αυτό το μήνυμα. Φίλε, χωρίς παρεξήγηση η λογική σου είναι ισοπεδωτική και απόλυτη. Κάνω τέτοιο τζίρο στο Πλαίσιο εδώ και 5 χρόνια και συνεχίζω να κάνω με αναλώσιμα, όπως επίσης λόγω του ότι κυνηγάω να ενταχθώ σε διάφορα προγράμματα επιχορήγησης καταλήγω να παίρνω προσφορές από το Πλαίσιο, όχι μία και δυο φορές... Όλη μου η επιχείρηση έχει κατά 80% στηθεί από το Πλαίσιο σε θέματα hardware και όχι μόνο (όχι turbo-x..), και το ότι συνεχίζω να είμαι πελάτης οφείλεται και στο γεγονός ότι μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, και γιατί όποτε έχει προκύψει πρόβλημα με αντιμετωπίζουν σαν "καλό πελάτη" και με διευκολύνουν, και γιατί με ξέρουν πλέον αυτοί που θέλω και έχω και απαιτήσεις όταν χρειάζεται, χωρίς να νιώθω τύψεις γιατί τους τα σκάω κάθε μήνα.Όταν λοιπόν θα μου τύχει κάτι στραβό είτε σε επίπεδο επιχείρησης είτε σε προσωπικό, η λύση δεν είναι να πάω αλλού. Εκεί θα πάω και θα επιδιώξω να μου λύσουν το πρόβλημα γιατί είμαι πελάτης. Θα τους επισημάνω το πρόβλημά μου και θα επιδιώξω την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Θα το επισημάνω και εδώ μήπως και γλυτώσω κάποιον άλλον από την ίδια Χ δικιά μου ταλαιπωρία. Θα το επισημάνω για να είναι ενημερωμένος ο καταναλωτής όπως ενημερώνομαι κι εγώ, άρα προσφέρω κι εγώ μέσω της δικής μου εμπειρίας. Γιατί ξέρω ότι μας διαβάζουν και υπάλληλοι του Πλαισίου και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Στο συμφέρον μας είναι να αλλάξει προς το καλύτερο το Πλαίσιο και μακάρι να υπήρχαν περισσότερα μαγαζιά σαν αυτό. E-shop και multirama γελάει ο κόσμος, όποτε θέλετε ανοίγουμε και γι'αυτά τα δύο κουβέντα..Όπως και με ένα αυτοκίνητο, όταν σου βγάλει κάποιες ζημιές στα 5 χρόνια χρήσης, δεν είναι λογική μεγάλε πούλα το και πήγαινε σε άλλη μάρκα. Ούτε να το πουλήσω θέλω ούτε ν'αλλάξω μάρκα, να μου επισκευάσουν τις ζημιές με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία. Αν ήταν έτσι θα έπαυε να ισχύει η λογική του "τμήματος παραπόνων" ή το after sales support, γιατί θα σου απαντούσαν ένα ξερό "ποιος σε ανάγκασε να αγοράσεις από εμάς, ας πρόσεχες να πήγαινες σε άλλο κατάστημα" και τελειώνει εκεί η κουβέντα. Ε δεν νομίζω ότι πάει έτσι..
zodiac Νοέμβριος 29, 2011 #1352 Νοέμβριος 29, 2011 Ωρε παιδες ολα καλα και ωραια που λετε αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραγμα....ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ?Καθομαι και διαβαζω παραπονα απο απειρους εδω μεσα και ομως καποιοι συνεχιζουν και αγοραζουν απο το Πλαισιο ακαθεκτοι.....Η λυση ειναι απλη Μην Αγοραζετε ωστε να Μην εχετε παραπονο απο το Πλαισιο.....ΣΟΒΑΡΑ αρχηγε εχεις λαθος και θα σου πω εγω τι θα γινει για αυτους που εχουν αγορασει ηδη,οπως εγω και σημερα που πηγα καρτα γραφικων 5850 asus αγορασμενη 24.11.2010 στο πλαισιο συνταγματος να την τσεκαρουν διοτι μετα απο ωρα και αρκετο παιχνιδι στο btf3 δεν μου την αναγνωριζει το πσι με αποτελεσμα να μην ξεκιναει και να ακουγετε απο το μπαζερ ενα μκαροσιρτος και 2 κοντους ηχους , αλλαζω θυρα γιατι το board εχει τρεις και τα ιδια, με τις πολλες ξεκιναει και μπουταρει κανονικα..ειναι σωστο να σου λενε κυριε δεν βλεπω προβλημα εφοσον μπουταρει????? και δεν στην αλλαζω-αντικαθιστω???
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #1353 Νοέμβριος 29, 2011 Παιδες ο κοσμος - το συμπαν ολοκληρο δεν λειτουργει με βαση τι συμφερει τον καθενα μας....Και ξαναρωταω....ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ?Δεν απαντησατε αμεσα σε αυτη την ερωτηση, απαντησατε με ερωτησεις του τυπου "μα εγω θελω να γινει εκεινο οποτε εκεινοι πρεπει να το κανουν" κατι που εμενα προσωπικα δεν με καλυπτει....Δεν μπορεις να αγοραζεις κατι απο ενα καταστημα, να σου κανουν λαμακια και μετα να ξαναγοραζεις και να σε πειραζει που σου ξαναεκαναν λαμακια. Εγω οταν θα παω μια φορα σε ενα καταστημα και θα μου κανουν λαμακια ΔΕΝ θα ξαναπατησω το ποδι μου ποτε ξανα εκει, υπαρχουν εξαλλου εκατονταδες παρομοια μαγαζια εκει εξω. Εφοσον λοιπον κανεις ΔΕΝ υποχρεωνει ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοραζει πραγματα απο το Πλαισιο δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το θεμα εχει φτασει 68 σελιδες και συνεχιζει. Υπαρχουν ΠΟΛΛΑ μαγαζια για να διαλεξει καποιος εκει εξω. Αυτο το θεμα ειναι πλεον σαν ενα ατελειωτο rewind/replay και τπτ περισσοτερο.
Grim95 Νοέμβριος 29, 2011 #1354 Νοέμβριος 29, 2011 Είχα πάρει 2 ποντίκια απο το overclockers.co.uk και μου ήρθαν σχεδον σε 5-6 μέρες , ουτε δίπλα απο την πόλη μου να ήταν , παρα πολύ καλό site και με γρήγορη εξυπηρέτηση. Οσο για το Plaisio αισχος....
zodiac Νοέμβριος 29, 2011 #1355 Νοέμβριος 29, 2011 "φιλε" servo1980 εσυ δεν μας απαντας μαλλον ... ναι τι θα γινει στο μελλον ναι δεν θα ξαναγορασουμε οκ αν αυτο θελεις να ακουσεις ...για απαντησε μου σε παρακαλω σε ποιο κτμ δουλευεις ? αλλα επισης απαντησε μου δεν πρεπει να γινει κατι μα μας οπου εχουμε ηδη αγορασει απο εκει..και πρπει να εχουμε after sales...???εσυ μα λες για το μετα....τωρα τι γινεται ομως μηπως επειδη το πλαισιο αλλαξε πολιτικη δνε πρεπει να μου αντικαταστησουν το προιον που γραφει στην αποδειξη 3 χρονια εγγυηση?και αγορασα με αυτο γνωμονα οτι ειχε συγκεκριμενη πολιτικη...αλλιως τα ωραια μου λεφτα θα τα εδινα αλλου..
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #1356 Νοέμβριος 29, 2011 Καταστημα ? Οχι φιλε μου, δοξα τον θεο εχω δικια μου δουλεια οποτε δεν τιθεται τετοιο ερωτημα, απλα δεν μπορω να βλεπω ατομα να αγοραζουν απο το πλαισιο, να γκρινιαζουν και μετα να ξαναγοραζουν απο το πλαισιο και να ξαναγκρινιαζουν, ειναι κωμικοτραγικο στην καλυτερη....Οσο για την εγγυηση εχεις δικιο αλλα πριν το αγορασεις δεν ειχες ακουσει απο αλλους για αυτα τα θεματα ? Ακομα 3 χρονια εγγυηση δεν εδιναν αλλα καταστηματα πουθενα ?
yanni Νοέμβριος 29, 2011 #1357 Νοέμβριος 29, 2011 ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ?Η ερώτηση που θέτεις είναι λάθος. Σου έχουν ήδη απαντήσει και το έχουν ήδη τεκμηριώσει. Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράζει από εκεί, όπως ταυτόχρονα δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράζει μόνο από αλλού. Το τι θα κάνει τελικώς είναι επιλογή του πελάτη, όχι του καταστήματος. Στα έχει ήδη γράψει όλα όσα ρωτάς ο [MENTION=4576]Koeman[/MENTION]Υ.Γ. 68 σελίδες, ναι, αλλά όχι για μια περίπτωση. Και θα υπάρξουν άλλες 680 αν χρειαστεί. Αν το κάθε Πλαίσιο περιμένει τέτοια θέματα να σταματήσουν να υφίστανται ώστε να κάνει ποιο ήρεμα τις δουλειές του ας το ξεχάσει από τώρα.
venom7 Νοέμβριος 29, 2011 #1358 Νοέμβριος 29, 2011 Δε θα πω για μένα τι σημαίνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο είτε αν κάνω αγορές από κει ή όχι,αλλά και άλλα μαγαζιά έχουν καλύτερες τιμές και πολύ καλό service support επίσης. Μην αναφερθώ για αγορές από εξωτερικό. Δεν ξέρω πως γίνεται αλά εν μέρη συμφωνώ με τον [MENTION=21733]Servo1980[/MENTION]. Όταν σε κάποιον έχουν κάτσει μια δυο τρεις στραβές με ένα κατάστημα ή ακόμα και σε κάποιον άλλο μία(μπορεί να του αρκεί) και μόνο στραβή,γιατί να ξαναπάει στο ίδιο κατάστημα?Θα πάει αν και μόνον αν δεν έχει άλλη λύση.Εδώ όμως έχουμε λύσεις(κατά 99%). Και ας το πάρουμε και αλλιώς...πότε δλδ θα πρέπει κάποιος να σταματήσει ή να καταλάβει ότι είναι καλύτερο να σταματήσει να κάνει αγορές από ένα κατάστημα,ε πότε???Πότε αν όχι μετά από όόόόλα αυτά που έχουν συμβεί! [MENTION=4576]Koeman[/MENTION] Το παράδειγμά σου ήταν εντελώς λάθος. Δεν έχει να κάνει με τι μάρκα αμάξι επιλέγεις και αν θες το ίδιο ή όχι!Επειδή δε μιλάμε για παράδειγμα για μία asus μητρική συγκεκριμένα που κάποιος θέλει και δεν αλλάζει από asus!Αλλά για το κατάστημα του τέστην σαν να λέμε "κατάστημα" που αγόρασες το αμάξι.Και ούτω καθ'εξής. edit Δύο τεινά υπάρχουν... 1)Είτε οι 68 σελίδες θα γίνουν 69(τρόπος του λέγην) και όλα με το Π και το κάθε Π θα φτιάξουν(πράγμα που το αποκλείω)! 2)Είτε οι 68 σελίδες θα γίνουν 680, που αυτό δείχνει πολλά για πολλούς(τρόπο σκέψεις και λογικής) που μετά από όλα αυτά συνεχίζουν οι ίδιοι και κάνουν αγορές από το ίδιο κατάστημα(είτε λέγετε πλαίσιο είτε οτιδίποτε)!Και αφού ήδη έχουμε φτάσει τις 68...βλέπουμε που πηγαίνει το πράγμα!
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #1359 Νοέμβριος 29, 2011 Και παλι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος.....Λοιπον αφου κανεις δεν σας υποχρεωνει ουτε να αγοραζετε ουτε να μην αγοραζετε τοτε προς τι η γκρινια ? Ξερετε απο Που αγοραζετε, ξερετε τι προβληματα ενδεχομενος να υπαρχουν οποτε προς τι ολο αυτο ? Ειναι σαν να παω στα Goodys, να πλακωσω οτι φαγητα βρω, να παω μετα να κανω εξετασεις, να μου βρουν χολυστερινη στο ταβανι και να αρχισω να γκρινιαζω......Θα ξερω ομως απο πριν οτι το φαγητο στα Goodys θα ειναι οτι χειροτερο....Σαν Ενηλικας λοιπον δεν θα επρεπε να δεχτω τις επιπτωσεις των πραξεων μου χωρις γκρινια ?Ξερω πως δεν συμφερει να το βλεπουν οι περισσοτεροι οπως το παρουσιαζω αλλα ρε παιδια ετσι ειναι πως να το κανουμε δλδ? Αγοραστε απο εξωτερικο (amazon.co.uk, overclockers κτλ κτλ κτλ) η και απο Ελληνικα μαγαζια (υπαρχουν μερικα καλα) και απλα αφηστε το Πλαισιο. Οσο για εκεινους που αγορασατε γνωριζοντας το τι μπορει να παιχτει τι να πω, το παθημα γινεται μαθημα τουλαχιστον, κατι ειναι και αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.