auditt Οκτώβριος 21, 2011 #1261 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 κανε τον κοπο φιλε μου να διαβασεις τα προηγουμενα ποστ με το τι επαθα και θα καταλανεις για να μην spamarw τα ιδια πραγματα που ειπα πριν εγω πιστευω πως αυτη ειναι καθως εκει την πηγε για rma το παιδι που ηταν το ονομα του στην αποξειξη αγορας και επισης να σε ενημερωσω πως δεν ειχαν τιποτα σε στοκ και αποθηκες απο 5870 και ουτε θα φερναν και για αυτο πηρα την 6870 γιατι μου την κοστολουγουσαν 199 ευρω και διναν καρτα με ουτε 1 ευρω παραπανω δεν λεω αλλα παντως δεν εχουν τον θεο τους οποιος δεν ξερει τι επαθα ας διαβασει τα προηουμενα ποστ μου σε αυτο το θεμα 2-3 σελιδες συκγεκριμνα στην σελ 57 και μετα πιο πριν και ας τα συνδεσει ολα και θα καταλαβει και η asus ειναι στανταρ χαλασμενη καθως δεν εδινε σημα ουτε αυτη μετα απο ελενχο που περιμενα εδω στο service θεςνικη και αυτοι ακομα για πουλημα την εχουν ελεος μα δεν μπορω να καταλαβω τι την κρατανε 2 μηνες στο ιντερνετ αφου ειναι χαλασμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 21, 2011 #1262 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Tι ψάχνετε ρε παιδιά να βρείτε; Είναι φανερό οτι έχει καταντήσει ένα απέραντο κ@λοχανείο το Πλαίσιο. Και σαν ποικιλία, και σαν συμπεριφορά. Πριν λίγο καιρο είχαν κόψει τις άτοκες δόσεις ( ποιο αστερι του marketing dep το σκέφτηκε αυτό άραγε, και ενδιαφερόταν ένας θείος μου να αγοράσει τηλεόραση μιας και το "κουτί" που ειχε κάηκε. Βρήκαμε μια 40αρα που του άρεσε και όταν ρωτήσαμε για δόσεις μας είπε η ταμείας μονο έντοκες. Φωνάξαμε τον διευθυντη και οταν του ειπαμε οτι άλλα καταστήματα έχουν άτοκες δώσεις η απαντηση του ήταν "Εμείς μονο έντοκες κάνουμε πλέον, αν δεν σας αρέσει η πολιτική μας τραβάτε να την πάρετε απο εκει που σας κάνουν άτοκες". Ωραία συμπεριφορά έχουν να την χαίρονται.... Τουλάχιστον καταλάβαμε τι κουμάσια είναι. Τελικά η αγορά έγινε απο την Ηλεκτρονική σε 12 άτοκες, και στην ίδια τιμή με το Πλαίσιο. Άσε λοιπόν το κοκκινόμαυρο να κουρεύεται και να χάνει πελάτες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 21, 2011 #1263 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Eρωτηση για οποιον ξερει πηγα μια 6990 πισω και μου λενε οτι επειδη εβγαλα το αυτοκολητο που ειχε η sapphire πανω απο το bios switch εχασα την εγγυηση ξερει κανεις τι παιζει με αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 21, 2011 #1264 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 κάνε νέο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 22, 2011 #1265 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Παντως σε καμια περιπτωση μην παει κανεις να αγορασει αυτην την 5870Sapphire 5870 SVGA (PCI-Express, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grγιατι σε αυτο το καταστημα της Αγ. Παρασκευης πηγε για rma γιατι μου εκανε κολπα τελευταιακαι στο τελος δεν εδινε σημαΚαι την πηγα με ολα τα παρελκομενα + κουτι οποτε ισως την επισκευασαν και την πασαρουν για καινουρια προσοχη λοιπον!και αυτοι την βαλανε για πουλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 22, 2011 #1266 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Aκομα και τα σαπια στην λαϊκή βρισκουν αγοραστες, γιατι το λες αυτο auditt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos11 Οκτώβριος 22, 2011 #1267 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Παντως σε καμια περιπτωση μην παει να αγορασει αυτην την 5870 Sapphire 5870 SVGA (PCI-Express, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr γιατι σε αυτο το καταστημα της Αγ. Παρασκευης πηγε για rma γιατι μου εκανε κολπα τελευταια και στο τελος δεν εδινε σημα Και την πηγα με ολα τα παρελκομενα + κουτι οποτε ισως την επισκευασαν και την πασαρουν για καινουρια προσοχη λοιπον! και αυτοι την βαλανε για πουλημα μπραβο φιλε με εσωσες και ηθελα να ανεβω να παρω το σαπακιτην πατησα μια φορα με ενα σαβουρο mother που ειχα παρει απο το stock. καλα μιλαμε αυτος που βαζει ξεροντας οτι ειναι χαλασμενα τα προιοντα στο ραφι μονο και μονο για να βγαλουν κερδος μεσω πιστωτικου με αλλη αγορα ειναι για πολλες κ....ες Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Οκτώβριος 22, 2011 #1268 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 ετσι ειναι το πλαισιο ΧΑΛΑΣΕ αρκετα το τελευταιο καιρο αλλα παραμενει να πουλαει τα κονσερβο κουτια turbo-x σε πολλους...(διορθωστε με αν δεν ειναι κονσερβες και ειναι κατι αλλο...).Γνωμη μου ,φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 22, 2011 #1269 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Αυτό πώς ακριβώς συνεισφέρει στη συζήτηση ; Το θέμα λέγεται : Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες , όχι "πείτε τον πόνο σας " κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos11 Οκτώβριος 22, 2011 #1270 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Αυτό πώς ακριβώς συνεισφέρει στη συζήτηση ; Το θέμα λέγεται : Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες , όχι "πείτε τον πόνο σας " κλπ συνεισφερει και παρα πολυ γιατι με την αναφορα του παιδιου γλυτωσα 200 εβρο απο την σαπιοκαρτα 5870 που εχουν ανεβασει για πουλημα στο site τους και που θα ετρεχα τσαμπα στην α.παρασκευη για να την παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 22, 2011 #1271 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Κάντε άλλο θέμα τότε. Το θέμα εδώ είναι συγκεκριμένο και δε δέχεται παρερμηνεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 22, 2011 #1272 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 οκ φιλε μου εχεις δικιο δικο μου λαθος απλα ηθελα να διασφαλισω οποιονδηποτε θα επεφτε σε αυτη την παγιδα τιποτα αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 22, 2011 #1273 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 δεν νομίζω πως λέει για εσένα αλλά για τα ποστ μετά το δικό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 23, 2011 #1274 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Να ρωτήσω κάτι; Όταν το πλαίσιο κάτω απο κάθε προιόν στη σελίδα του αναφέρει " διαθέσιμο εντός 24 ωρών" τι ακριβώς εννοεί ; Αγόρασα κάτι μνήμες Παρασκευή γύρω στις 7 το πρωί ,έχουν περάσει 72 ώρες και οι μνήμες άφαντες.Αν τους ρωτήσεις επικαλούνται ότι τις φέρνουν με πλοιο. Δε θα πρεπε να υπάρχει disclaimer οτι για τα νησιά ,οι 24 γίνονται 72 ; Επειδή τον κόβω οτι θα μου πουν για απεργία στα πλοία, γιατί να μην στέλνουν σε τέτοιες περιόδους με αεροπλάνο; Το αστείο στην όλη φάση ειναι ότι ούτε Δευτέρα λεει τις φέρνουν γιατι δε κάνουν παραλαβές Δευτέρα. Τι είναι;Όπως οι εβραίοι που το σάββατο δε κάνουν τπτ ,είναι καμια εβραική αίρεση;; Μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία σήμερα ,γνωρίζει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 23, 2011 #1275 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Να ρωτήσω κάτι; Όταν το πλαίσιο κάτω απο κάθε προιόν στη σελίδα του αναφέρει " διαθέσιμο εντός 24 ωρών" τι ακριβώς εννοεί ; Αγόρασα κάτι μνήμες Παρασκευή γύρω στις 7 το πρωί ,έχουν περάσει 72 ώρες και οι μνήμες άφαντες.Αν τους ρωτήσεις επικαλούνται ότι τις φέρνουν με πλοιο. Δε θα πρεπε να υπάρχει disclaimer οτι για τα νησιά ,οι 24 γίνονται 72 ; Επειδή τον κόβω οτι θα μου πουν για απεργία στα πλοία, γιατί να μην στέλνουν σε τέτοιες περιόδους με αεροπλάνο; Το αστείο στην όλη φάση ειναι ότι ούτε Δευτέρα λεει τις φέρνουν γιατι δε κάνουν παραλαβές Δευτέρα. Τι είναι;Όπως οι εβραίοι που το σάββατο δε κάνουν τπτ ,είναι καμια εβραική αίρεση;; Μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία σήμερα ,γνωρίζει κανείς;Aν η παραγγελεια γινει μερχι τις 2 το μεσημερι τοτε κατα 99% αν υπαρχει αποθεμα ερχετε την επομενη μερα (θεσσαλονικη που ειμαι εγω ηρθε και σαββατο καρτα γραφικων) αν γινει μετα τις 2 λογικο ειναι να αργησει ποσο μαλλον αν η παραγγελεια γινει παρασκευη απογευμα αυτοι εδω καθε μερα απο την κεντρικη αποθηκη στελνουν φορτηγα με παραγγειλιες και φευγουν καθε μερσημερι πχ στις 2:30 αν εσυ κανεις τη παραγγελεια στις 3 το μεσημερι πχ λογικο ειναι να μην μπορεις να τις παρεις την επομενη δευτερα παλι σχετικα λογικο ακουγετε οτι δεν κανουν παραλαβες γιατι εφοσον τη κυριακη η αποθηκη ειναι κλειστη δεν φευγει και φορτηγο ωστε να ειναι την επομενη μερα εκει που πρεπει(Για το αν μπορεις αν ακυρωσεις λογικα νομιζω οτι μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 23, 2011 #1276 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Παρασκευη 7 το πρωι την έκανα την παραγγελία . Αφετέρου δε θα πρέπει κάπου να τα αναφέρουν όλα αυτά , κ οχι να γράφουν ένα σκέτο Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες. Βάλε ενα αστερίσκο κάνε κάτι.... Δε ξερεις εαν ο αλλος βιάζεται, γιατι εαν ο αλλος βιάζεται εσύ του δίνεις ψευδείς υπηρεσίες . Καλύτερα να τις είχα παρει μεταχειρισμένες ,πιο γρήγορα θα τις είχα με courier Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 23, 2011 #1277 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Παρασκευη 7 το πρωι την έκανα την παραγγελία . Αφετέρου δε θα πρέπει κάπου να τα αναφέρουν όλα αυτά , κ οχι να γράφουν ένα σκέτο Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες. Βάλε ενα αστερίσκο κάνε κάτι.... Δε ξερεις εαν ο αλλος βιάζεται, γιατι εαν ο αλλος βιάζεται εσύ του δίνεις ψευδείς υπηρεσίες . Καλύτερα να τις είχα παρει μεταχειρισμένες ,πιο γρήγορα θα τις είχα με courierBλεπω λες Ηρακλειο δεν ξερω τι παιζει με αποστολες εκει Τωρα εγω σου ειπα τι κανουν απο εκει και περα το τι γινετε δεν ξερω - ασχετα που το πλαισιο στις μνημες εχει φαι ακυρο λογο τον υπερβολικα μεγαλων τιμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 23, 2011 #1278 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Και απο μένα θα φάνε μου φένεται. Την παραγγελία μόνο τηλεφωνικά μπορώ να την ακυρώσω σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 23, 2011 #1279 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Και απο μένα θα φάνε μου φένεται. Την παραγγελία μόνο τηλεφωνικά μπορώ να την ακυρώσω σωστά;Στο πλαισιο δεν εχω ασχοληθει με παραγγελεια μεσω internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 23, 2011 #1280 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Ενταξει ,θα τους παρω ενα τηλέφωνο και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.