auditt Οκτώβριος 3, 2011 #1181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Παιδια αυτοι απο το πλαισιο επιμενουν για αντικατασταση 5870 μια 6870ενω τους εχω αποδειξει με χαρτια πως ειναι χειρωτερη καρτα 7%Αν ειναι δυνατον στην Αθηνα λενε αυτα εδω Θεσ/νκη με ειχαν πει 6970 ο καθενας οτι θελει λεειειλικρινα δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτα τα ζωαΜεχρι αυριο εαν δεν βγαλω ακρη θα παω αναγκαστικα στην επιλογη τους καθως δεν μπορω να ασχολουμε 1 μηνα με δαυτουςΤο σιγουρο ειναι πως με χασαν σαν πελατη ποτε ξανα ΠΛΑΙΣΙΟ με αυτην την χαλια εξυπηρετηση απο τα κεντρικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 3, 2011 #1182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Παιδια αυτοι απο το πλαισιο επιμενουν για αντικατασταση 5870 μια 6870ενω τους εχω αποδειξει με χαρτια πως ειναι χειρωτερη καρτα 7%Αν ειναι δυνατον στην Αθηνα λενε αυτα εδω Θεσ/νκη με ειχαν πει 6970 ο καθενας οτι θελει λεειειλικρινα δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτα τα ζωαΜεχρι αυριο εαν δεν βγαλω ακρη θα παω αναγκαστικα στην επιλογη τους καθως δεν μπορω να ασχολουμε 1 μηνα με δαυτουςΤο σιγουρο ειναι πως με χασαν σαν πελατη ποτε ξανα ΠΛΑΙΣΙΟ με αυτην την χαλια εξυπηρετηση απο τα κεντρικα!!Με ποια λογικη ρωτα τους επειδη τεριαζει το νουμερο (5870 - 6870 ? ) δεν παει ετσι πες τους εγω δεν θα το αφηνα ετσι ζητα να μιλησεις με τον υπευθυνο για να βγαλεις ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 3, 2011 #1183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 H λογικη της ειναι προφανως επειδη την κοστολογουνε στα 200 ευρωκαι η 6870 εχει 189εαν η 6870 ηταν πιο ακριβη πολυ πιθανον οουτε αυτην να την ειχα σαν επιλογηκαι το θεμα ειναι πως εγω δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα θελω αντικατασταση αντε να βγαλεις ακρη οτι θελουν λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 3, 2011 #1184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 H λογικη της ειναι προφανως επειδη την κοστολογουνε στα 200 ευρωκαι η 6870 εχει 189εαν η 6870 ηταν πιο ακριβη πολυ πιθανον οουτε αυτην να την ειχα σαν επιλογηκαι το θεμα ειναι πως εγω δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα θελω αντικατασταση αντε να βγαλεις ακρη οτι θελουν λενεΚαλα πες τους δεν ζηταω λεφτα θελω μια καρτα ιδιων επιδοσεων και οχι χειροτερων δικαιωμα σου ειναι απο το νομο δεν μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 3, 2011 #1185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Βρε εσυ φιλε μου καλα τα λεςαλλα το θεμα ειναι πως εγω θα φυγω με Εrasmus τελη της βδομαδας και δεν εμεινε αρκετος χρονος να ασχολουμε με τα ζωα θα δω τι μπορω να κανω αυτες τις τελευταιες μερες Μηπως μπορεις να μου πεις και ποιο αρθρο το λεει αυτο ωστε να τον εχω για αντιλογο τον νομο περα απο τα λογια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 3, 2011 #1186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Βρε εσυ φιλε μου καλα τα λεςαλλα το θεμα ειναι πως εγω θα φυγω με Εrasmus τελη της βδομαδας και δεν εμεινε αρκετος χρονος να ασχολουμε με τα ζωα θα δω τι μπορω να κανω αυτες τις τελευταιες μερες Μηπως μπορεις να μου πεις και ποιο αρθρο το λεει αυτο ωστε να τον εχω για αντιλογο τον νομο περα απο τα λογια?http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/dikaiomata-katanalwti-53727.htmlΕδω περα θα τον βρεις σιγουρα τον νομο ακριβως πιο ειναι δεν θυμαμε (δεν εχω word και δεν μπορω να τους ανοιξω τωρα για να σου πω ακριβως που) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 3, 2011 #1187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Παιδια αυτοι απο το πλαισιο επιμενουν για αντικατασταση 5870 μια 6870ενω τους εχω αποδειξει με χαρτια πως ειναι χειρωτερη καρτα 7%Αν ειναι δυνατον στην Αθηνα λενε αυτα εδω Θεσ/νκη με ειχαν πει 6970 ο καθενας οτι θελει λεειειλικρινα δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτα τα ζωαΜεχρι αυριο εαν δεν βγαλω ακρη θα παω αναγκαστικα στην επιλογη τους καθως δεν μπορω να ασχολουμε 1 μηνα με δαυτουςΤο σιγουρο ειναι πως με χασαν σαν πελατη ποτε ξανα ΠΛΑΙΣΙΟ με αυτην την χαλια εξυπηρετηση απο τα κεντρικα!!Μην δεχτείς με την καμια την αντικατάσταση την 6870. Τρίξε τους λίγο τα δόντια. Ελεος με το Πλαίσιο και τους ματζίρηδες... Και μην μου πει κανεις οτι ειναι εταιρεία και πρεπει να βγαλει και αυτή κάτι, γιατι δεν ειναι δικαιολογία αυτό πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 3, 2011 #1188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Παιδια αυτοι απο το πλαισιο επιμενουν για αντικατασταση 5870 μια 6870ενω τους εχω αποδειξει με χαρτια πως ειναι χειρωτερη καρτα 7%Αν ειναι δυνατον στην Αθηνα λενε αυτα εδω Θεσ/νκη με ειχαν πει 6970 ο καθενας οτι θελει λεειειλικρινα δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτα τα ζωαΜεχρι αυριο εαν δεν βγαλω ακρη θα παω αναγκαστικα στην επιλογη τους καθως δεν μπορω να ασχολουμε 1 μηνα με δαυτουςΤο σιγουρο ειναι πως με χασαν σαν πελατη ποτε ξανα ΠΛΑΙΣΙΟ με αυτην την χαλια εξυπηρετηση απο τα κεντρικα!!1600 shaders έχει η 5870. Να σου βρούνε άλλη κάρτα με 1600 shaders αν δεν θέλουν να σου δώσουν την 6970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 4, 2011 #1189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 4870X2? Φυσικα και θα επιμενεις και δεν θα πρεπει να δεχτεις αντικατασταση με την 6870, θα ελεγα ουτε καν με την 5850... Πας για 5870/6950/GTX 560 Ti και στην καλυτερη 6970/GTX 570. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 5, 2011 #1190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Ήταν η σειρά μου με το Πλαίσιο σήμερα. Προχτές πρόλαβα έναν δίσκο σε προσφορά. 1,5TB Seagate στα 39€. Μια χαρά. Ο δίσκος είχε πρόβλημα με τις κεφαλές. Κλικ...κλικ...κλικ όταν τον άναβες. Προφανώς dead. Τον πάω πίσω με την λογική της αντικατάστασης και μόνο. Αυτή την περίοδο δεν με παίρνει να δίνω άτοκα δάνεια στο Πλαίσιο σε μορφή πιστωτικού.Ευτυχώς ο εκεί τεχνικός δέχτηκε να τον ελέγξει εντός της ώρας, ώστε να μην χρειαστεί να τρέχω την επομένη. Κάνω μια βολτίτσα γυρνάω πίσω μου λένε αυτό που ξέρω, ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα και μου λένε θα τον αντικαταστήσουμε. Ωραία ως εδώ; - Ποιον δίσκο θέλετε;- Όποιον και να μου δώσετε δεν με πειράζει. Ε ας πούμε WD αυτή τη φορά μιας και δεν μας έκατσε ο Seagate.Περιμένω λοιπόν να πάρω τον WD με απόδειξη που θα γράφει πάνω 39€. Αμ δε. - 39€ και 43€ υπόλοιπο.- Ορίστε;Του εξηγώ ότι αν δεν ήταν ο δίσκος σε προσφορά δεν θα έδινα τα λεφτά μου στο κατάστημα και ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα τον αγόραζα στα 80+. Δηλώνω απογοητευμένος με τις πρακτικές τους καταστήματος και τώρα πάω για RMA κατευθείαν σε Seagate μιας και πιθανόν είναι η ποιο συμφέρουσα επιλογή.Αλλά πλέον για μένα το "Εγγύηση Πλαίσιο" έχει χάσει την αξία του. Αγορές hadware πάνω από 50€ δύσκολα θα κάνω από αυτούς. Το γεγονός ότι είχαν αντίστοιχο προϊόν και αρνήθηκαν λόγω της διαφοράς τιμής δεν θα το αφήσω έτσι. Αύριο θα πέσει κράξιμο στο τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 5, 2011 #1191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Εσένα τον βρήκανε ότι είναι χαλασμένος ρε Γιάννη, τι μιλάς ρε παράλογε Εμένα που με διαβεβαιώνανε ότι είναι ok ο δίσκος και αυτός δεν παίρνει ούτε καν ρεύμα ? Τους ήτανε κόπος να τον στείλουνε στην samsung για αλλαγή προφανώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 5, 2011 #1192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους αυτοί έλεος και σε μένα παρόμοιο έγινε σμρ καθώς το παιδι που του έστειλα την κάρτα και μίλησε με τον υπευθύνων και νε χαρτιά έδειξε πως 5870 είναι ισαξια νε την 6950 αλλα κολλάνε στην τιμη επειδή την πιστονου 200 και η 6959 έχει 239 και τους προτείναμε να κόψουν απλά απόδειξη 200 ευρω είπαν θα απαντήσουν αύριο το πρωι θα λυξει το ΘΕΜΑ με το κόλπο πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2011 #1193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Δυστυχώς αυτό παίζει με το Πλαίσιο και τα πιστωτικά. Ξεπουλάνε τα εκθεσιακά σε χαμηλές τιμές και κατοχυρώνουν μια "τελευταία τιμή καταλόγου" και παίζουν μπάλα με αυτή. Επιπλέον χρησιμοποιούν αποκλειστικά την επιλογή του πιστωτικού το οποίο έχει πολλά καλά μιας και εξυπηρετείσαι άμεσα -έχω και εγώ εξυπηρετηθεί πόσες φορές αν και συνήθως μου τα αντικαθιστούσαν, αλλά τι γίνεται όταν ο πελάτης θέλει αντικατάσταση του προϊόντος και όχι πιστωτικό; Θα έπρεπε να μπορούν να στείλουν τον δίσκο ή την κάρτα για RMA ενημερώνοντας ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην αντικατάσταση του προϊόντος. Αν δεν θέλουν να πληρώνουν μεμονωμένες αποστολές προϊόντων για αντικατάσταση, μιας και έχουν χιλιάδες πελάτες, τουλάχιστον ας μην προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο που χάλασε το προϊόν ΠΑΝΤΑ στον πελάτη. Αρχίσανε και ε-σοπιάζουν. Στην περίπτωση την δική μου πάνε εμμέσως να μου πουλήσουν ακριβό δίσκο την στιγμή που έχουν αντίστοιχους δίσκους στο μαγαζί, 1,5ΤΒ, στην περίπτωση του παιδιού πάνε να του δώσουν χειρότερη κάρτα ή να το υποχρεώσουν να πληρώσει και 40 ευρώ για το RMA. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν λέγεται "Εγγύηση Πλαίσιο" εκτός και αν πλέον το "Εγγύηση Πλαίσιο" σημαίνει "Χάλασε; Πλήρωνε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2011 #1194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Πήρα τηλ. και ο υπάλληλος μου είπε βασικά αυτό που περίμενα να ακούσω. Πρώτα από όλα μου είπε ότι είναι recertified ο δίσκος και άρα είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους 1,5ΤΒ και άρα δε μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον από αυτούς. Δεν ισχύει με λίγα λόγια αντικατάσταση με αιτιολογία "αντικατάσταση με αντίστοιχο προϊόν". Τώρα αν στο παρελθόν οι recertified με τους normal είχαν ίδιο κωδικό προϊόντος αυτό είναι άλλο θέμα (δεν ξέρω αν και τώρα ισχύει αυτό). Το ότι ο δίσκος που μου πουλήθηκε δεν γράφει recertified επίσης υποθέτω είναι άλλο θέμα. Αλλά εντάξει μην κολλάμε εκεί. Και διαφορετική απόχρωση λευκού χρώματος να είχε η ετικέτα υποθέτω και πάλι είναι λόγος να θεωρηθεί διαφορετικός δίσκος. Από την στιγμή που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι κάτι θα βρεθεί.Δεύτερον όταν τον ρώτησα σχετικά με το πιστωτικό μου είπε ότι το πιστωτικό είναι η μοναδική επιλογή ακόμα και στην περίπτωση που το προϊόν ήταν χαλασμένο εξ αρχής και αγοράστηκε την προηγούμενη μέρα. Αυτό λέει ο νόμος με βάση τον ίδιο.Για ότι άλλο ήθελα με παρέπεμψε στον υπεύθυνο του υποκαταστήματος.Τα συμπεράσματα δικά σας. Πλέον δεν έχω την εμπιστοσύνη που είχα στο "Εγγύηση Πλαίσιο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Οκτώβριος 6, 2011 #1195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Ζήτα τα χρήματα σου πίσω και μην ασχολήσε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 6, 2011 #1196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Και μενα τελικα δεν ειχε καλο τελος η ιστορια καθως ενω ο υπευθυνος ηθελε να κανει αντικατασταση με μια 6950 τελικα απο τα κεντρικα δεν τον αφσαν να δωσει οτιδηποτε πανω απο 200 ευρω και επειδη αρκετα τσατιστικα με τους π@π@ρ... οποτε πηρα την 6870 στα 184 και τα ρεστα φλασακι δηλαδη χειροτερο προιον απο την 5870 που ειχα!!! δεν τους εκανα την χαρη να τους δωσω 40 ευρω επιπλεον για να παρω την 6950 δεν προκειται να ξαναδωσω ουτε 1 ευρω σε αυτο το κολοκαταστημα που λεγεται πλαισιο και να ξερεται αυτοι που ευθυνονται ειναι αυτοι στα κεντρικα εκεινοι ειναι τα ζωα Εχε χαρη που φευγω αυριο εξωτερικο να συνεχισω σπουδες αλλιος θα ασχολιομουν και αλλο με τους μ@μ@κες, με συνχησαν παλυ ενω ο υπευθυνος ηταν εξυπηρετικος στα κενρικα ηταν ζωα Οποτε οποιον ξερω θα τον προτρεπω να μην αγορασει ποτε ξανα απο το πλαισιο !@!@! p.s: και επειδη εκνευριστηκα με πρωτη ευκαρια θα κανω crossfire για το γαμοτο lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 6, 2011 #1197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Κριμα, αλλα καλα εκανες και δεν εδωσες τα 40€ επιπλεον μιας και αυτο ειναι το κολπο του Πλαισιου με τα πιστωτικα. Κοβοντας σου πιστωτικο με το οποιο πραγματικα δεν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου, σε "εχμαλωτιζουν" και ετσι σε αναγκαζουν να βαλεις κ'αλλα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 6, 2011 #1198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής. Γυρνάω ένα media player των 85€ γιατί δεν ανάβει και το αφήνω για έλεγχο. Ρωτάω όμως αν θα πάρω πιστωτικό ή την ίδια συσκευή. Και λέει ο τεχνικός πιστωτικό δεν δίνουν, αν υπάρχει η ίδια συσκευή θα πάρω την ίδια, αλλιώς θα διαλέξω μία άλλη και να τη γυρίσω να την αλλάξω με κάτι άλλο. Οπότε ρωτάω εύλογα και εγώ: - Αν πάρω ακριβότερη θα πληρώσω τη διαφορά έτσι; - Ναι - Αν πάρω φθηνότερη θα πάρω πιστωτικό τη διαφορά; - Ναι Και μένεις με την απορία, αφού δε δίνουν πιστωτικό, αν εγώ πάρω φθηνότερο προϊόν πως θα μου δώσουν πιστωτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
creye Οκτώβριος 6, 2011 #1199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Εμείς φταίμε που συνεχίζουμε και ψωνίζουμε από εκεί,μαύρο πρέπει να φάνε όλοι τους!Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 6, 2011 #1200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Nαι εμεις φταιμε φιλε μουκαι για αυτο εγω δεν προκειται να αγορασω τπτ απο αυτο το μαγαζι!Πραγματικα και τους το ειπα στα μουτρα πως θα κανω οτι περναει απο το χερι μου ωστε οποιον ξερω να προτρεπω να μη ψωνιζει απο εκεικαι πως θα το κανω και θεμα στο thelab.grμαλιστα σκεφτομαι και στο τρομακτικο να στειλωΠραγματικα εαν δεν εφευγα εξοτερικο δεν θα το αφηνα ετσι.. ,αλλα επειδη ηταν στην Αθηνα η καρτα και δεν ειχα αμεσο λογο εγω αλλα το παιδι που εφραφε το ονομα του η αποδειξη δεν μπορουσα να κανω και πολλα απο εδω, το σιγουρο ειναι πως το πλαισιο δεν λειτουργει οπως παλια και εχω σωσει και ο μ@μ@κας πανω απο 8000 ευρω σε αυτους απο αυτους απο το 2004 που ψωνιζω απο αυτους! Αλλα δεν προκειται να χαλασω και την καρδια μου για τα ζωαΥγεια πανω απο ολαΠαλυ καλα που η 6870 καλυπτει τις πρωσοπικες μου αναγκες απλα ηταν θεμα γοητρου να μην παρω χειροτερη καρτα εστω και για μερικα fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.