Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι τώρα.

Το μόνο που θα τους πειράξει είναι να πέσει κατά πολύ η πελατεία.

Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα απλά δεν γίνεται γιατί ο Έλληνας δεν είναι ικανός να κάνει κάποιες θυσίες για να επιτύχει τον σκοπό του ή έστω του συμπολίτη του.

Εδώ κάποτε είχε γίνει θέμα με τα γιαούρτια total αν θυμάμαι καλά, και είχε "κυρήξει" ο κόσμος εβδομαδιαίο μποϋκοτάζ... και έβλεπες αρκετό κόσμο να παίρνει total και ας το ήξερε.

Γιατί ρε καραμήτρο ? Δεν μπορείς να φας Αγελαδίτσα ? ή veloutela ? ή Όλυμπος ? ή Vivartia ? ή belcotel dulcolax πως στο Δία λέγεται το άλλο ?

15 μάρκες, και 30 "μοντέλα" υπάρχουνε, δεν μπορείς μια εβδομάδα να φας κάποιο άλλο ? Πρέπει σώνει και καλά να φας total ?

You only get what you give mister.

Λες με τους μυκητες ?

Τοτε ειναι που περναμε ΤΟΤΑΛ με τα τσουβαλια, σε καθε χαλασμενο γιαουρτι η ΤΟΤΑΛ εστελνε μια 6αδα ή και 12αδα δωρο!!!

:hehe:

Το ΤΟΤΑΛ ειναι ΕΝΑ, το ΤΟΤΑΛ ειναι μοναδικο....

[ame]

[/ame]

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Kαλησπερα παιδια θα ηθελα καποιες συμβουλες για το πως να κινηθω στο πακακατω προβλημα:

Ειχα αγορασει απο το thelab καλη ωρα μια shapphire 5870 με εγγυηση απο πλαισιο

Η Αποδειξη ειναι ονομαστικη

Πριν απο 10 περιπου μερες εκανε καποια περιεργα κολπα οπως να τρεμοπαιζει η οθονη η καρτα με αποτελεσμα στο τελος να μην δινει σημα

Πηγαινω στο πλαισιο για αντικατασταση και μετα απο διαπιστωση απο οσα προανεφερα κανουν παραγγελελια μια νεα 5870 ,και οταν ηρθε η καρτα η καινουρια μου ειπαν πως τους εστειλαν χαλασμενη καρτα

Επειδη εγω δεν μπορουσα να περιμενω και αλλες μερες καθως οι εργασιες για την σχολη ετρεχαν και χρειαζομαι να τρεξω autocad ζητησα πιστοτικο

εκεινοι μου εκοψαν πιστοτικο 200 ευρω και ηθελα να βαλω αλλα 40 ευρω ωστε να παρω μια 6950 και οταν εφτασε εκεινει η ωρα αρνηθηκαν να μου αντικαταστησουν την καρτα

λεγωντας μου σαν δικαιολογια πως δεν ειναι στο ονομα μου η αποδειξη και ετσι δεν ισχυει

και εγω ερωτω απο ποτε παιζει ρολο σε ποιο ονομα ειναι η αποδειξη??? τους ειπα δηλαδη εγω εαν παρω ενα προιον και γω παιθανω μετα τι γινεται χανεται η εγγυηση θελωντας να τους δειξω πως δεν εχει σχεση σε τι ονομα ειναι η εγγυση

μετα απο πολλη φασαρια δεν μου αντικατεστησαν την καρτα

τι και πηρα τηλεφωνα στα κεντρικα τι και εαν μιλησα με υπευθυνους του καταστηματος

γινεται ενας κυκλος και ο ενας με στελνει στον αλλον και τελος δεν γινεται η αντικατασταση

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω?

σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο υπουργειο που ειναι για την προστασια του πολιτη-καταναλωτη μπας και με βοηθησουν

Ειλικρινα θελω να βρω το δικιο μου και δεν ξερω πως.. για αυτο εαν ξερει καποιος η εχει να προτυνει μια λυση παρακαλω εας την πει

Το σιγουρο ειναι πως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ

και ημουν χρονια πελατης με απειρες αγορες που ξεπερνουν τα 5000$ ανετα

Συγνωμη για τον μακρυ το λογο παιδια ,ελπιζω να βρεθει μια λυση :(

Mε εκτιμηση Ανδρεας :)

εχεις αποδειξη και το προιον εισαι νομιμος κατοχος.τελος.γ@μ@σ@ τους με καταγγελια γραμματεια καταναλτη και τα λοιπα.παρε τα ονομα τους και ποσταρε τα εδω μεσα. εχουν και FACEBOOK?ακομα καλυτερα....πουλακια μου. για πες ονοματα... α κατι τελευταιο αν ειναι σε τιμολογιο μπορουν να το κανουν αυτο. σε απλη αποδειξη δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

υ.γ. και θα βρισω και αλλο... με δαυτους που μπλεξαμε, μου κανει και μενα ιστορια αλλα δεν τους περασε...

Κάνε internet order.

Ο courierάς δεν ζητάει ταυτότητα.

Στις σημειώσεις της παραγγελίας γράψε "να χρησιμοποιηθεί το Χ ποσό που έχω πιστωτικό στον λογαριασμό μου με κωδ. πελάτη τάδε" και τα υπόλοιπα αντικαταβολή.

το θεμα ειναι ρε παιδια πως εχω δωσει εντολη απο τα κεντρικα ο γενικος διευθυντης ολων των πλαισιων στην Ελλαδα και να μην μου αντικαταστασουν καρτα οποτε αμεσως σταματανε ολα και ειναι σουζα σε αυτον

Μαλιστα στην αναφορα του τεχνικου τμηματος γραφει: διαπιστωθηκε προβλημα στην καρτα γραφικων, κολλαει και σβηνει και μετα δεν δινει σημα. Για να γινει αντικατασταση πρεπει να προσελεθει ο ιδιος κ. ταδε στο service

Επισης και ενα αλλο στοιχειο που δεν ανεφερα και θα γελασετε , με απειλησαν πως θα φερουν και αστυνομια επειδη πηγα να κανω αντικατασταση με αποδειξη με αλλο ονομα πραγματικα ειναι τραγικοι !!

Επισης παιδια φοβαμαι επειδη εμενα η εγγυηση ληγει μεσα οκτομβριου και γω την πηγα 1 μηνα πριν ληξει η εγγυηση μην κανουν καμια μαμουνια και με βγαλουν εκτος εγγυηση με κανα photoshop για ολα τους εχω ικανους πλεον!

Επισης παιδια φοβαμαι επειδη εμενα η εγγυηση ληγει μεσα οκτομβριου και γω την πηγα 1 μηνα πριν ληξει η εγγυηση μην κανουν καμια μαμουνια και με βγαλουν εκτος εγγυηση με κανα photoshop για ολα τους εχω ικανους πλεον!

Eφοσον ηδη πηρες πιστωτικο δεν νομιζω να μπορουν να κανουν κατι τωρα

το πιστωτικο το κρατησαν αυτοι φιλε κοπηκε αλλα οταν ηταν να παρω την αλλη καρτα κρατησαν αυτοι

εγω εχω την αποδειξη αγορας, ενα χαρτι απο την αναφορα του τεχνικου τμηματος που γραφω πιο πανω

και ενα αλλο χαρτι το οποιο δεν ξερει γιατι ειναι , ειναι οπως η αποδειξη γραφει το προιον χωρις ποσο και το ονομα του τεχνικου τμηματος αυτα

Το θεμα ειναι φιλε μου evolution πως απο τι βλεπω κατι κανουν αφου εδω και 5-6 μερες δεν εχω καρτα στο σταθερο pc

το πιστωτικο το κρατησαν αυτοι φιλε κοπηκε αλλα οταν ηταν να παρω την αλλη καρτα κρατησαν αυτοι

εγω εχω την αποδειξη αγορας, ενα χαρτι απο την αναφορα του τεχνικου τμηματος που γραφω πιο πανω

και ενα αλλο χαρτι το οποιο δεν ξερει γιατι ειναι , ειναι οπως η αποδειξη γραφει το προιον χωρις ποσο και το ονομα του τεχνικου τμηματος αυτα

Το θεμα ειναι φιλε μου evolution πως απο τι βλεπω κατι κανουν αφου εδω και 5-6 μερες δεν εχω καρτα στο σταθερο pc

To πιστωτικο εχει περαστει στη καρτελα πελατη δεν νομιζω να μπορουν να σου πουνε τιποτα τα πιστωτικα απο οσο ξερω δεν λιγουν.

το πιστωτικο ομως θα εχει περαστει σε αλλου νου ονομα οχι στο δικο μου

ετσι δεν μπορει να γινει μαμουνια απο τον κυριο που εχει το ονομα στην αποδειξη δηλαδη να χρισημοποιησει το πιστωτικο?>

το πιστωτικο ομως θα εχει περαστει σε αλλου νου ονομα οχι στο δικο μου

ετσι δεν μπορει να γινει μαμουνια απο τον κυριο που εχει το ονομα στην αποδειξη δηλαδη να χρισημοποιησει το πιστωτικο?>

Σε αυτο εχεις δικιο εγω νομιζω οτι ανησυχουσες οτι το καθηστερουν για να σου πουνε οτι εληξε η εγγυηση και δεν περνεις τιποτα

Τωρα το θεμα παει αλλου με αυτον που αγορασες τη καρτα

Σε αυτο εχεις δικιο εγω νομιζω οτι ανησυχουσες οτι το καθηστερουν για να σου πουνε οτι εληξε η εγγυηση και δεν περνεις τιποτα

Τωρα το θεμα παει αλλου με αυτον που αγορασες τη καρτα

Nαι αλλα αυτο με την εγγυηση και να ληξει εγω εχω χαρτι απο το service οτι πηγα 21/9/2011 και μου ελενξαν την καρτα οτι ειχε προβλημα

Γιατι δεν τους ειπες απο την αρχη πως ειναι σε αλλο ονομα γιατι προφανως την αγορασε καποιος φιλος σου για σενα για δωρο πριν καιρο ? Εφοσον υπαρχει αποδειξη δεν καταλαβαινω το σκαλωμα τους . :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.