filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1061 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Βρε συ evo, μαζί σου, ας πούμε για τις ASUS. 6 μήνες εγγύηση; Αφού το προϊόν είναι ΟΚ γιατί δεν δίνει πλήρη εγγύηση; Και εντάξει άντε να πούμε ότι δεν μπορεί να δώσει πάνω από 6 μήνες. Στην ίδια τιμή με το retail προϊόν; Ο πελάτης που θα την πατήσει και θα βρεθεί με τέτοιο προϊόν στο χέρι, σε τι θα διαφέρει από κάποιον που θα έχει αγοράσει πλήρως λειτουργικό προϊόν από τις αγγελίες, με πιθανόν ελλιπή συσκευασία και 6 μήνες εγγύηση, στην τιμή του καινούριου;Είτε πρέπει να τα πουλάνε πολύ ποιο φτηνά αυτά τα προϊόντα, είτε να έχουν κανονική εγγύηση.Αυτό ακριβώς συζητούσα με έναν γνωστό μου, υπάλληλο στο Πλαίσιο (υποτίθεται ότι "ήξερε'' ή το έπαιζε μάλλον).Το τι χαζομάρες τους έχουν πει να λένε δεν λέγεται.Ότι οι εταιρίες δεν έχουν στοκ σε περίπτωση βλάβης και μόνο για 6 μήνες θα έχουν στοκ για αυτό δίνουν αυτό τον χρόνο για να είναι καλυμμένοι. Αλλά κώλυσε όταν τον ρώτησα για την ισόβια εγγύηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 7, 2011 #1062 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Βρε συ evo, μαζί σου, ας πούμε για τις ASUS. 6 μήνες εγγύηση; Αφού το προϊόν είναι ΟΚ γιατί δεν δίνει πλήρη εγγύηση; Και εντάξει άντε να πούμε ότι δεν μπορεί να δώσει πάνω από 6 μήνες. Στην ίδια τιμή με το retail προϊόν; Ο πελάτης που θα την πατήσει και θα βρεθεί με τέτοιο προϊόν στο χέρι, σε τι θα διαφέρει από κάποιον που θα έχει αγοράσει πλήρως λειτουργικό προϊόν από τις αγγελίες, με πιθανόν ελλιπή συσκευασία και 6 μήνες εγγύηση, στην τιμή του καινούριου;Είτε πρέπει να τα πουλάνε πολύ ποιο φτηνά αυτά τα προϊόντα, είτε να έχουν κανονική εγγύηση.Eγω το ξερω εδω πηγαν για αντικατασταση στην Ud7 να μου πλασαρουν r3x χωρις παρεκλομενα και με 6 μηνες εγγυηση και υποτιθετε μου καναν χαρη γιατι ηταν πολυ καλυτερη μητρικηΚαι εμενα η απορια μου ηταν η ιδια εφοσον τα δινουν στην αρχικη τιμη (και χωρις παρεκλομενα ) γιατι δεν εχουν κανονικη εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 7, 2011 #1063 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Αλλά κώλυσε όταν τον ρώτησα για την ισόβια εγγύηση...Πάρε τηλέφωνο (ή στείλε email) σε Corsair, Crucial, OCZ, Samsung, Elpida, Trascend, κλπ και πες τους ότι έχεις μνήμες του 1996, με εγγύηση εφ'όρου ζωής και ζήτα να στις αλλάξουν :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1064 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Πάρε τηλέφωνο (ή στείλε email) σε Corsair, Crucial, OCZ, Samsung, Elpida, Trascend, κλπ και πες τους ότι έχεις μνήμες του 1996, με εγγύηση εφ'όρου ζωής και ζήτα να στις αλλάξουν :computer:Επειδή δεν έχω, τι θα γίνει θα μου τις αλλάξουν ή όχι;;;(φαντάζομαι πως όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 7, 2011 #1065 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Όχι, γιατί καμία εταιρία δεν κρατάει τόσο παλιό stock. Ακόμα και εταιρικά συμβόλαια υποστήριξης έχουν θέμα, όπου συνήθως προτείνεται η αναβάθμιση με γενναία έκπτωση. Στην ουσία η "εγγύηση εφ'όρου ζωής" είναι απλά και μόνο για να σου πει η εταιρία, αυτό που λέει ο λαός "μην το φοβάσαι, δεν παθαίνει τίποτα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 7, 2011 #1066 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Όχι, γιατί καμία εταιρία δεν κρατάει τόσο παλιό stock. Ακόμα και εταιρικά συμβόλαια υποστήριξης έχουν θέμα, όπου συνήθως προτείνεται η αναβάθμιση με γενναία έκπτωση. Στην ουσία η "εγγύηση εφ'όρου ζωής" είναι απλά και μόνο για να σου πει η εταιρία, αυτό που λέει ο λαός "μην το φοβάσαι, δεν παθαίνει τίποτα"Όχι αυτό που λέει η εταιρία είναι ότι αν σου χαλάσει μετά από 50 χρόνια θα βρω έναν κάποιο τρόπο να σε αποζημιώσω. Αυτό που λέει το Πλαίσιο είναι "Πάρε σε τιμή καινούριου το Χ προϊόν και αν σου χαλάσει στους 6 μήνες + 1 μέρα ας πρόσεχες".Επιπλέον αυτό περί στοκ που είπε ο υπάλληλος είναι ψιλό άκυρο με βάση την ίδια την πολιτική του καταστήματος. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε π.χ. περσινά προϊόντα να τα αντικαθιστούν με ίδια όχι με άλλα αντίστοιχα ή με πιστωτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 7, 2011 #1067 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 [MENTION=188]yanni[/MENTION], δεν κάνω αντιπαράθεση με την πολιτική του Πλαισίου, απλά λέω ότι και οι κατασκευάστριες εταιρίες λένε για εγγύηση, αλλά δεν την τηρούν έτσι όπως θα περίμενε κανείς. Όσον αφορά στο Πλαίσιο τώρα, δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει, έχουμε ελεύθερη αγορά, το έχουμε ξαναπεί. Εσύ, εγώ, κι ο καθένας μας, είναι υποχρεωμένος να διαβάζει τους όρους εγγύησης και να εκφράζει τις αντιρρήσεις του στην εφαρμογή των αν δεν γίνονται σωστά. Αν τώρα σου πουλάει προϊόν με 6 μήνες στην ίδια τιμή με το καινούριο, ΜΗΝ το πάρεις, δε σε αναγκάζει κανείς.Είναι καλύτερα που άλλα μαγαζάκια σου πουλάνε μεταχείρω για καινούρια κι όταν πας για εγγύηση κάνουν τον κινέζο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Σεπτέμβριος 7, 2011 #1068 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Εγω προσωπικα δεν θα επερνα οτιδηποτε πανω απο 30 ευρω στοκ η bulk. Αυτα που περιγραφει ο Γιαννης ειναι σωστα. Η κατασταση αυτη εχει δημιουργηθει τα τελευταια χρονια και ειναι απαραδεχτη. Αληθεια αυτοι οι υπευθηνοι του πλαισιου δεν βλεπουν τιποτα??? το εχω απορια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1069 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Εντάξει κάτι είναι και αυτό, η έκπτωση σε περίπτωση αναβάθμισης.Αλλά να μου λέει περσινή κάρτα με τεράστια εμπορική κίνηση δεν υπάρχει στοκ, ε μου λέει παραμύθια ή του λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 7, 2011 #1070 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Απ' όσο γνωρίζω (όρκο δεν παίρνω) το Πλαίσιο έχει σταματήσει την συνεργασία με την Asus και πιθανολογώ πως η πώληση των μητρικών bulk με 6 μήνες εγγύηση είναι για να διακοπεί οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1071 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Απ' όσο γνωρίζω (όρκο δεν παίρνω) το Πλαίσιο έχει σταματήσει την συνεργασία με την Asus και πιθανολογώ πως η πώληση των μητρικών bulk με 6 μήνες εγγύηση είναι για να διακοπεί οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία.Τόσα μου είπε αυτό δεν μου το είπε.Λογικό ακούγεται αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 7, 2011 #1072 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Φαίνεται ότι το ξανά σκέφτηκαν εκεί στο Πλαίσιο - ίσως να διαβάζουν και το forum - και κάνανε - τουλάχιστον αυτό διαπιστώνω - μια κάποια έως καλή σε κάποιες περιπτώσεις αναπροσαρμογή στις τιμές.Την παραπάνω μητρική για παράδειγμα που την είχαν 80€ την ρίξανε άμεσα στα 65€.Προσωπικά το θέμα της εγγύησης με ενοχλεί αρκετά ώστε να προσπεράσω αυτές τις προσφορές. Αν ήθελα 6 μήνες εγγύηση κοίταγα και στις αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1073 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Προσωπικά το θέμα της εγγύησης με ενοχλεί αρκετά ώστε να προσπεράσω αυτές τις προσφορές. Αν ήθελα 6 μήνες εγγύηση κοίταγα και στις αγγελίες.Άσε που μπορεί να την βρεις σε μεταχειρισμένη και με μεγαλύτερη εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 7, 2011 #1074 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Απ' όσο γνωρίζω (όρκο δεν παίρνω) το Πλαίσιο έχει σταματήσει την συνεργασία με την Asus και πιθανολογώ πως η πώληση των μητρικών bulk με 6 μήνες εγγύηση είναι για να διακοπεί οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία.To ξερω οτι σταματησαν συνεργασια αυτες ειναι μητρικες που τους επιστραφηκαν μετα απο επισκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1075 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 To ξερω οτι σταματησαν συνεργασια αυτες ειναι μητρικες που τους επιστραφηκαν μετα απο επισκευηΝαι αλλά αυτές που επιστράφηκαν δεν έχουν κανονική εγγύηση 3 ετών;;;Και στην τελική τι φταίει ο πελάτης ας τα βρει με την asus και τα επόμενα 3 χρόνια να έχει υποστήριξη μόνο.Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 7, 2011 #1076 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Ναι αλλά αυτές που επιστράφηκαν δεν έχουν κανονική εγγύηση 3 ετών;;;Και στην τελική τι φταίει ο πελάτης ας τα βρει με την asus και τα επόμενα 3 χρόνια να έχει υποστήριξη μόνο.Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.Δεν δουλευω στο πλαισιο αρα δεν μπορω να ξερω ποια ειναι η πολιτικη ουτε απο το πλαισιο αλλα ουτε και απο την asus στις επισκευασμενες μητρικες σαν επισκευασμενο απο την ετερια δεν νομιζω να εχει 3 χρονια αλλα λιγοτερη εγγυηση αλλα αυτα ειναι απλη υποθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Σεπτέμβριος 7, 2011 #1077 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Ναι πλακα πλακα δεν εχω δει asus καινουργεια στο πλαισιο εδω και καιρο. Την δικια μου (Crosshair V Formula 990 FX) δεν την εχει ακομα και απορουσα. Θυμαμε παλια τις εφερνε απο τους πρωτους. Μου φαινετε καταρεει η αυτοκρατορια σιγα σιγα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 7, 2011 #1078 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Ναι πλακα πλακα δεν εχω δει asus καινουργεια στο πλαισιο εδω και καιρο. Την δικια μου (Crosshair V Formula 990 FX) δεν την εχει ακομα και απορουσα. Θυμαμε παλια τις εφερνε απο τους πρωτους. Μου φαινετε καταρεει η αυτοκρατορια σιγα σιγα.....Εγώ έπαψα να έχω εμπιστοσύνη στις Asus εδώ και χρόνια. 2 που πέρασαν απο τα χέρια μου βγήκαν off η μία στον ένα χρόνο και η δευτερη στους 2 μήνες και οι 2 με πρόβλημα στο slot της κάρτας γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1079 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Δεν δουλευω στο πλαισιο αρα δεν μπορω να ξερω ποια ειναι η πολιτικη ουτε απο το πλαισιο αλλα ουτε και απο την asus στις επισκευασμενες μητρικες σαν επισκευασμενο απο την ετερια δεν νομιζω να εχει 3 χρονια αλλα λιγοτερη εγγυηση αλλα αυτα ειναι απλη υποθεσηΚαι για τους δυο το γράφω για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ή μάλλον για αυτόν που φταίει.Πάντως και εμένα τελευταία μου έτυχαν μερικά κομμάτια asus doa ή έστω μερικώς (έχανε τις ρυθμίσεις του bios και με καινούρια μπαταρία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Σεπτέμβριος 7, 2011 #1080 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Καταρχην το θεμα για την Asus ειναι. Κατα δευτερον εμενα μου εχουν βγει ελατωματικες asus, gigabyte, msi, asrock, dfi, και ποιο παλια soyo, albatron, abit....... Δεν εχει να λεει συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.