Wizard! Ιούλιος 27, 2011 #961 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 πήγαινε ζήτα καλύτερη τιμή να δεις πως θα σε κοιτάξουν στο supermarketΠολίτες απαιτούν έκπτωση από σούπερμαρκετ | Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 27, 2011 #962 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 Πολίτες απαιτούν έκπτωση από σούπερμαρκετ | Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα "Έκπληκτο το προσωπικό του καταστήματος τροφίμων, γνωστής αλυσίδας, είδε ξαφνικά μια μεγάλη ομάδα πολιτών να στέκεται μπροστά τα ταμεία και να αρνείται να πληρώσει την αναγραφόμενη τιμή των προϊόντων και να ζητά έκπτωση 15% επί του συνολικού ποσού." Εϊναι κανείς για "ομαδική" στο πλαίσιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 29, 2011 #963 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Φρέσκο πράμα... Προχθές 27 του μηνός πάμε The Mall με τον sebastian για καφέ, και αφήνω επί της ευκαιρίας τον νεκρό 2600K μου στο Πλαίσιο για RMA... Λέει ο υπάλληλος στην παραλαβή, θα τον ελέγξουμε αύριο ή μεθαύριο και ή θα γίνει αλλαγή ή θα σας επιστραφεί αν δουλεύει κανονικά. Θα σας πάρουμε τηλέφωνο ( ωωω ναι, σίγουρα! όπως για την Classified που είναι στην Μεταμόρφωση εδώ και κανά μήνα και βάλε )... Παίρνω τώρα... -Τι γίνεται με τον επεξεργαστή ? -- Θα σταλεί στην Intel Ολλανδίας για έλεγχο και αλλαγή αν δεν δουλεύει -Τον ελέγξατε δηλαδή και δεν δούλευε ? --εεε, όχι, δεν τους ελέγχουμε εμείς, τους στέλνουμε στην Intel για έλεγχο... -Και πόσο θα διαρκέσει αυτό ? -- Δέκα εργάσιμες ( οι ώρες σου να είναι τόσες )... Καλά καλά του λέω και το κλείνω... Το ότι ξέρω από την Intel την ίδια ότι στην Ολλανδία ( όπως και στην Ιρλανδία ) είναι ΑΠΟΘΗΚΗ ( RMA Supply Chain... ) και ότι εκεί δεν γίνεται κανένας έλεγχος, αλλά ντούκου αλλαγές ( προ-εγκριμένες αλλαγές από e-mail/live chat troubleshooting ) who cares... καλό το ψεμματάκι. Ερώτηση 2η... γιατί τον έχετε κρατήσει εκεί κύριοι 2 μέρες αφού δεν τον κάνετε τίποτα εσείς ? Γιατί κάνει 10 εργάσιμες, όταν η intel σε μια μέρα αφού κάνεις RMA request ( σαν ιδιώτης σκέψου, αν είσαι channel partner δικαιούσαι advance warranty replacement* ) σε 1 μέρα σου δίνει RMA Order # και παίρνεις την DHL έρχεται τζάμπα παραλαμβάνει από σπίτι σου, το πάει Ολλανδία δίχως την παραμικρή χρέωση και σε 3 μέρες είναι σπίτι σου νέος CPU πάλι μέσω DHL δίχως χρέωση ? Κοροϊδευόμαστε ? Πρέπει σώνει και καλά να ξέρεις κάποιον στα κεντρικά, ή να μπινελικώνεσαι για να γίνει σωστά η δουλειά σου ? Τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline_IS Ιούλιος 29, 2011 #964 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Καθαρα απο περιεργεια, γιατι δεν το εστειλες κατευθειαν στην intel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 29, 2011 #965 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Καθαρα απο περιεργεια, γιατι δεν το εστειλες κατευθειαν στην intel?Γιατί πλέον δεν λειτουργεί το τμήμα SWR ( Standard Warranty Replacement ) για την Ευρώπη ( για τους ιδιώτες ), οπότε πρέπει να το πας εκεί που το αγόρασες και να στο αλλάξουνε αυτοί ή να το στείλουνε αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline_IS Ιούλιος 29, 2011 #966 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Γιατί πλέον δεν λειτουργεί το τμήμα SWR ( Standard Warranty Replacement ) για την Ευρώπη ( για τους ιδιώτες ), οπότε πρέπει να το πας εκεί που το αγόρασες και να στο αλλάξουνε αυτοί ή να το στείλουνε αυτοί.Καταλαβα..Αρα αναγκαστικα πρεπει να υποστεις την ταλαιπωρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 29, 2011 #967 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Γιατί κάνει 10 εργάσιμες, όταν η intel σε μια μέρα αφού κάνεις RMA request ( σαν ιδιώτης σκέψου, αν είσαι channel partner δικαιούσαι advance warranty replacement* ) σε 1 μέρα σου δίνει RMA Order # και παίρνεις την DHL έρχεται τζάμπα παραλαμβάνει από σπίτι σου, το πάει Ολλανδία δίχως την παραμικρή χρέωση και σε 3 μέρες είναι σπίτι σου νέος CPU πάλι μέσω DHL δίχως χρέωση ? Αυτό γιατί δεν το κάνεις εξ αρχής να τελειώνεις; Κάθεσαι και παιδεύεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 29, 2011 #968 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Αυτό γιατί δεν το κάνεις εξ αρχής να τελειώνεις; Κάθεσαι και παιδεύεσαι.... Απάντησα από πάνω George, δεν γίνεται πλέον στην Ευρώπη αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Ιούλιος 29, 2011 #969 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Θα σας πάρουμε τηλέφωνο ( ωωω ναι, σίγουρα! όπως για την Classified που είναι στην Μεταμόρφωση εδώ και κανά μήνα και βάλε )...Χαχαχα!!! Short story... Τους άφησα ένα dead mouse μέρα Δευτέρα, μου λένε σε 2 το πολύ 3 εργάσιμες θα σας ειδοποιήσουμε να παραλάβετε. Τελικά παρέλαβα μετά απο 1 μήνα και αυτό το θαύμα έγινε γιατί τους είχα πάρει 4-5 τηλ. ενδιάμεσα και γιατί είχα περάσει και ο ίδιος απο εκεί 2 φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 29, 2011 #970 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Χαχαχα!!! Short story... Τους άφησα ένα dead mouse μέρα Δευτέρα, μου λένε σε 2 το πολύ 3 εργάσιμες θα σας ειδοποιήσουμε να παραλάβετε. Τελικά παρέλαβα μετά απο 1 μήνα και αυτό το θαύμα έγινε γιατί τους είχα πάρει 4-5 τηλ. ενδιάμεσα και γιατί είχα περάσει και ο ίδιος απο εκεί 2 φορές... Εγω λέω για την μητρική που έχουνε... ξεχάσει(?) να την αφήσω μέχρι 1 μέρα πριν την λήξη του χρόνου που την κρατάνε εκεί... και τελευταία μέρα πάω να την ζητήσω... αν την έχουνε χάσει, πρόβλημα τους. Μόνο αυτοί θα μας κοροϊδεύουνε νομίζουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 29, 2011 #971 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Καλα εμενα η δικη μου εμπειρια δεν εχει να κανει με απαραδεκτη συμπεριφορα αλλα με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ασχετοσυνη.....Παω να αγορασω εναν OCZ VERTEXIII που δεν το ειχε εκεινη την στιγμη και πεφτει το ματι μου σε εναν REVODRIVE 50GB που τον ειχαν σε προσφορα(πολυ χαμηλη τιμη) , ρωταω τον πωλητη για το τι παιζει με αυτους τους HDD και μου ειπε οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Ανεφερα βεβαια τον προβληματισμο μου οτι 50gb ειναι μικρος και τον ρωτησα αν ειναι 50 σε RAID 0 δλδ 2 x 25GB η 2 X 50GB ? ......καταλαβατε τι απαντηση μου εδωσε.Εδω να αναφερω οτι , οτι και να ρωταγα η απαντηση του πωλητη ηταν "ειναι οτι καλυτερο υπαρχει"Με τα πολλα πολλα τον αγορασα το ZΩΟΝ , μολις τον βαζω αρχιζουν τα γλεντια 23GB X 2 RAID 0 και εννοειτε οτι αμα εβγαζες το RAID η ταχυτητα δεν θα ηταν 550mb/sec. Το περιεργο ηταν που δεν βρηκα στον controler επιλογη που να κανει delete το RAID αλλα και να την εβρισκα ο HDD θα δουλευε πιο αργα.Tην επομενη μερα τον παω πισω και μου λεει οτι πρεπει να τον αφησω για ελεγχο , μου γυρνανε λιγο τα ματια αναποδα αλλα το τρωω γιατι το βρηκα καπως λογικο "μπορει να τον ειχα καψει" που να ξερει ο αλλος τι εκανα εγω στον HDD.Μιλαω με τον τεχνικο και ρε παιδια μα τον ΘΕΟ 15 λεπτα προσπαθουσα να του εξηγησω τι ειναι και το τι κανει το RAID 0 και το RAID 1 ωστε να καταλαβει πιο ειναι το προβλημα μου , για να ειμαι ειλικρινεις αυτο που με τσαντισε περισσοτερο δεν ειναι το οτι δεν ηξερε οτι το RAID 0 χωριζει τον HDD στα 2 και οτι στο συγκεκριμενο προιον κανει το ιδιο και στο RAID 1 αλλα το οτι επεμενε οτι δεν ειναι ετσι.Ενταξει δεν λεω οτι ειμαι κανας σχετικος αλλα καποια βασικα πραγματα τα ξερω.ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST , META AΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ , ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2011 #972 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Καλα εμενα η δικη μου εμπειρια δεν εχει να κανει με απαραδεκτη συμπεριφορα αλλα με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ασχετοσυνη.....Παω να αγορασω εναν OCZ VERTEXIII που δεν το ειχε εκεινη την στιγμη και πεφτει το ματι μου σε εναν REVODRIVE 50GB που τον ειχαν σε προσφορα(πολυ χαμηλη τιμη) , ρωταω τον πωλητη για το τι παιζει με αυτους τους HDD και μου ειπε οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Ανεφερα βεβαια τον προβληματισμο μου οτι 50gb ειναι μικρος και τον ρωτησα αν ειναι 50 σε RAID 0 δλδ 2 x 25GB η 2 X 50GB ? ......καταλαβατε τι απαντηση μου εδωσε.Εδω να αναφερω οτι , οτι και να ρωταγα η απαντηση του πωλητη ηταν "ειναι οτι καλυτερο υπαρχει"Με τα πολλα πολλα τον αγορασα το ZΩΟΝ , μολις τον βαζω αρχιζουν τα γλεντια 23GB X 2 RAID 0 και εννοειτε οτι αμα εβγαζες το RAID η ταχυτητα δεν θα ηταν 550mb/sec. Το περιεργο ηταν που δεν βρηκα στον controler επιλογη που να κανει delete το RAID αλλα και να την εβρισκα ο HDD θα δουλευε πιο αργα.Tην επομενη μερα τον παω πισω και μου λεει οτι πρεπει να τον αφησω για ελεγχο , μου γυρνανε λιγο τα ματια αναποδα αλλα το τρωω γιατι το βρηκα καπως λογικο "μπορει να τον ειχα καψει" που να ξερει ο αλλος τι εκανα εγω στον HDD.Μιλαω με τον τεχνικο και ρε παιδια μα τον ΘΕΟ 15 λεπτα προσπαθουσα να του εξηγησω τι ειναι και το τι κανει το RAID 0 και το RAID 1 ωστε να καταλαβει πιο ειναι το προβλημα μου , για να ειμαι ειλικρινεις αυτο που με τσαντισε περισσοτερο δεν ειναι το οτι δεν ηξερε οτι το RAID 0 χωριζει τον HDD στα 2 και οτι στο συγκεκριμενο προιον κανει το ιδιο και στο RAID 1 αλλα το οτι επεμενε οτι δεν ειναι ετσι.Ενταξει δεν λεω οτι ειμαι κανας σχετικος αλλα καποια βασικα πραγματα τα ξερω.Καπου με μπερδεψες απο οσο ξερω το raid 0 εχοντας 2 ιδιους δισκους τους κανει "1" για να κερδισουμε σε ταχυτητα ενω το raid 1 εχωντας 2 ιδιους δισκους οτι γραφει στον ενα το γραφει και στον αλλο για ασφαλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 29, 2011 #973 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Καπου με μπερδεψες απο οσο ξερω το raid 0 εχοντας 2 ιδιους δισκους τους κανει "1" για να κερδισουμε σε ταχυτητα ενω το raid 1 εχωντας 2 ιδιους δισκους οτι γραφει στον ενα το γραφει και στον αλλο για ασφαλειασωστα , αλλα οταν εχεις εναν HDD/SSD με ενσωματομενο RAID controler σε PCI-X card , σου διαιρει την χωρητικοτητα και στις 2 περιπτωσεις ωστε να πετυχει το RAID 0,1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2011 #974 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 σωστα , αλλα οταν εχεις εναν HDD/SSD με ενσωματομενο RAID controler σε PCI-X card , σου διαιρει την χωρητικοτητα και στις 2 περιπτωσεις ωστε να πετυχει το RAID 0,1.Ποιο το προβλημα δεν εχω καταλαβει οτι οι pci ssd εχουν τις ταχυτητες που εχουν λογο raid 0 ειναι γνωστο το προβλημα που ειχες με το δισκο δεν μπορω να καταλαβω ποιο ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 29, 2011 #975 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Ποιο το προβλημα δεν εχω καταλαβει οτι οι pci ssd εχουν τις ταχυτητες που εχουν λογο raid 0 ειναι γνωστο το προβλημα που ειχες με το δισκο δεν μπορω να καταλαβω ποιο ητανΓια σενα μπορει αλλα για μενα που δεν ειχα ιδεα για τους REVODRIVE δεν ηταν , μια σωστη πληροφορηση απο την πλευρα του πωλητη δεν υπηρξε.Το προβλημα ειναι οτι ο ΠΩΛΗΤΗΣ μου εδωσε τον HDD για 2 Χ 50 GB σε RAID 0 ενω ηταν 2 Χ 25GB και το οτι ο τεχνικος δεν καταλαβαινε τι του ελεγα.Οπως ειπα και αρχικα το προβλημα ηταν σε επιπεδο τεχνογωσιας και οχι σε επιπεδο αντικαταστασης , ισα ισα την αλλη μερα μου τον αλλαξανε και πηρα αυτο που ηθελα."ταλαιπωρηθηκα χωρις να φταιω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 29, 2011 #976 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Μα το κουτι ελεγε πάνω 50gb! O revo ετσι λειτουργεί, εαν ελεγε το κουτί 100gb τοτε θα ηταν 2χ50gb....Υπηρχε περίπτωση να σου έγραφαν στο κουτι την ΜΙΣΗ ποσότητα χωρητικότητας του δισκου τους ? ....δεν νομίζω!50gb γραφει και 50gb πηρες. Το θεμα του raid ειναι καθαρα θεμα λειτουργιας του revo Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2011 #977 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Για σενα μπορει αλλα για μενα που δεν ειχα ιδεα για τους REVODRIVE δεν ηταν , μια σωστη πληροφορηση απο την πλευρα του πωλητη δεν υπηρξε.Το προβλημα ειναι οτι ο ΠΩΛΗΤΗΣ μου εδωσε τον HDD για 2 Χ 50 GB σε RAID 0 ενω ηταν 2 Χ 25GB και το οτι ο τεχνικος δεν καταλαβαινε τι του ελεγα.Οπως ειπα και αρχικα το προβλημα ηταν σε επιπεδο τεχνογωσιας και οχι σε επιπεδο αντικαταστασης , ισα ισα την αλλη μερα μου τον αλλαξανε και πηρα αυτο που ηθελα."ταλαιπωρηθηκα χωρις να φταιω"Πολυ πιθανο να μην καταλαβες εσυ τι σου ειπε δηλαδη εσυ λες η ocz να ειναι χαζη και στο κουτι να γραφει 50 GB και να σου πουλαει 100? εγω πιστευω οτι εγινε λαθος στη συνενοηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 29, 2011 #978 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Τι να απαντησω τωρα ;Μαλλον δεν ξερω τοτε τι ειναι raid οποτε και ο τεχνικος ειχε δικιο αφου δεν καταλαβαινε το τι του ελεγα , ποσο μαλλον να καταλαβω αυτο που ειπε ο πωλητης οταν τον ρωτησα αν ειναι 2 χ 25 η 2 χ 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2011 #979 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Τι να απαντησω τωρα ;Μαλλον δεν ξερω τοτε τι ειναι raid οποτε και ο τεχνικος ειχε δικιο αφου δεν καταλαβαινε το τι του ελεγα , ποσο μαλλον να καταλαβω αυτο που ειπε ο πωλητης οταν τον ρωτησα αν ειναι 2 χ 25 η 2 χ 50.Οταν μια συσκευασια λει 50 GB εσυ περιμενες να ειναι 2 50 σε raid 0?για να λει η συσκευασια 50 gb εσυ περιμενες να ειναι 50+50 σε raid 0 ? απλη λογικη θελει οτι θα ειναι 25+25Μα οπως τα λες πιο πανω ουτε εγω βγαζω ακρη τι εννοεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 29, 2011 #980 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 το βλέπω να ρχετε [tsakonas pae edessaikos mode here] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.