HellhammeR Ιούνιος 28, 2011 #901 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Kosmos λίγο εγωιστής ακούγεσαι. Δηλαδή μήπως θες να σε φέρνανε και καμιά ομπρελίτσα και κάνα μοχιτο και να ζωντανεύανε τα δίμετρα γκομενάκια απο την οθόνη να σε κάνανε μασαζ? Το κάπνισμα απαγορεύεται στους κλειστούς χώρους βρες κάτι ποιο λογικό για να τους κράξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 28, 2011 #902 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Obvious troll is obvious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 28, 2011 #903 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Kosmos λίγο εγωιστής ακούγεσαι. Δηλαδή μήπως θες να σε φέρνανε και καμιά ομπρελίτσα και κάνα μοχιτο και να ζωντανεύανε τα δίμετρα γκομενάκια απο την οθόνη να σε κάνανε μασαζ? Το κάπνισμα απαγορεύεται στους κλειστούς χώρους βρες κάτι ποιο λογικό για να τους κράξεις.θα ήμουν τακτικός πελάτης πάντως (αν και δεν θα αγόραζα τίποτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 28, 2011 #904 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Το χειροτερο απ ολα ειναι αλλο...Εχουν που εχουν ποσες τηλεορασαρες HD να παιζουν υψιλης αναλυσης βιντεο απο πασαρελες με κατι διμετρα γκομενακια, αθλητικους αγωνες, ειδησεις, trailer ταινιων κτλ κτλ... Σου εχουν και απο διπλα καφεδακι, πορτοκαλαδιτσα, κουλουρακια και δεν συμμαζευεται!Μονο πιτσες δεν σερβιρουν! Αλλα εκει...μην σε αφησουν να κανεις ενα τσιγαρακι ενω χαζευεις με τον καφε και το κουλουρι στο χερι!Να σου την σπασουν!Σπασιμο νευρων κανουν, γιαυτο το παιζουν ευγενικοι οι υπαλληλοι! Θες να κανεις τσιγαρακι....παρτην σπιτι σου την τηλεοραση σου λεει.Aν στο κάνουν αυτό ειναι στο χέρι σου κατά πόσο είσαι ικανός να τους γειώσεις και να τους κανεις να καταλαβουν οτι απλά χαζεύεις και δεν ψήνεσαι να αγοράσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 28, 2011 #905 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Το χειροτερο απ ολα ειναι αλλο...Εχουν που εχουν ποσες τηλεορασαρες HD να παιζουν υψιλης αναλυσης βιντεο απο πασαρελες με κατι διμετρα γκομενακια, αθλητικους αγωνες, ειδησεις, trailer ταινιων κτλ κτλ... Σου εχουν και απο διπλα καφεδακι, πορτοκαλαδιτσα, κουλουρακια και δεν συμμαζευεται!Μονο πιτσες δεν σερβιρουν! Αλλα εκει...μην σε αφησουν να κανεις ενα τσιγαρακι ενω χαζευεις με τον καφε και το κουλουρι στο χερι!Να σου την σπασουν!Σπασιμο νευρων κανουν, γιαυτο το παιζουν ευγενικοι οι υπαλληλοι! Θες να κανεις τσιγαρακι....παρτην σπιτι σου την τηλεοραση σου λεει.Πλάκα μας κάνεις,έτσι???Πες μου ότι το λες χαριτολογώντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 28, 2011 #906 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Θες να κανεις τσιγαρακι....παρτην σπιτι σου την τηλεοραση σου λεει. Καλά τσιγαράκι δεν θα κάνεις διότι θα παραπονεθώ εγώ. Αλλά δεν έχεις καταλάβει το σχέδιο του Πλαισίου. Δεν πάει να σου πουλήσει TV. Προετοιμάζει το έδαφος για ηλεκτρονικά τσιγαράκια Turbo-X Έχουν σχέδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιούνιος 28, 2011 #907 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Fail troll... παραιτουμε γιατι ειναι σοβαρο θεμα. Δεν το περιμενα παντως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 29, 2011 #908 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Στα multirama έχουν ναργιλέδες. Να πας εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιούνιος 29, 2011 #909 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 ρε μάγκες εγω λεω να παω σήμερα να τσιμπήσω μια σακούλα κουλουράκια τα πεθύμησα Oτι πρεπει ειναι με ενα milko χααχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούνιος 29, 2011 #910 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 -Α επίσης να κανονίσουμε καμιά μέρα για καφέ-Που?-Στο Πλαίσιο φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιούνιος 29, 2011 #911 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 -Α επίσης να κανονίσουμε καμιά μέρα για καφέ-Που?-Στο Πλαίσιο φυσικάΑμα κανουν χωρο καπνιζοντων παμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 29, 2011 #912 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 η λύση στην ανεπάρκεια των μηχανισμών τους, δεν είναι να παίρνω τηλέφωνο...είναι να τους φτιάξουν, αλλιώς να μην τους διαφημίζουν.Αν δεν δουλεύουν σωστά και δεν έρθουν όσα παρήγγειλα, αυτοί φταίνε, όχι εγώ που δεν προέβλεψα την ανικανότητα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_sg Ιούλιος 25, 2011 #913 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Αποφασισα να αλλαξω το Ρ1i μου με το πολυσυζητημενο galaxy S... Το πηρα λοιπον απο το πλαισιο το πρωι και ερχομαι στο σπιτι το ανοιγω και βλεπω 2 κολλημενα pixel να μου χαμογελανε........Οπως ειναι, πακεταρισμα και υστερα απο μερικα τηλεφωνα σε samsung και καταστηματος αφου δεν εβγαλα ακρη, παω πισω στο καταστημα. Εκει αντιμετωπισα την απαραδεκτη συμπεριφορα του υπευθυνου του μαγαζιου ο οποιος αρνειται κατηγορηματικα να αλλαξει καινουργιο κινητο μιας μερας! Ειρωνικα μαλιστα μου προτεινε να το χα παρει απο αλλο ανταγωνιστικο καταστημα μετα απο αναφορα μου για την πολιτικη του μαγαζιου του... Τι διαδικασιες μπορω να ακολουθησω να βρω το δικιο μου? Οποιος θελει ας μου πει τη γνωμη του... Η απογοητευση μου δεν περιγραφεται...Δηλαδη παιρνεις το κινητο για την τελεια οθονη του, και βλεπεις τα pixel και %&(*%$)(*^ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 25, 2011 #914 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Αποφασισα να αλλαξω το Ρ1i μου με το πολυσυζητημενο galaxy S... Το πηρα λοιπον απο το πλαισιο το πρωι και ερχομαι στο σπιτι το ανοιγω και βλεπω 2 κολλημενα pixel να μου χαμογελανε........Οπως ειναι, πακεταρισμα και υστερα απο μερικα τηλεφωνα σε samsung και καταστηματος αφου δεν εβγαλα ακρη, παω πισω στο καταστημα. Εκει αντιμετωπισα την απαραδεκτη συμπεριφορα του υπευθυνου του μαγαζιου ο οποιος αρνειται κατηγορηματικα να αλλαξει καινουργιο κινητο μιας μερας! Ειρωνικα μαλιστα μου προτεινε να το χα παρει απο αλλο ανταγωνιστικο καταστημα μετα απο αναφορα μου για την πολιτικη του μαγαζιου του... Τι διαδικασιες μπορω να ακολουθησω να βρω το δικιο μου? Οποιος θελει ας μου πει τη γνωμη του... Η απογοητευση μου δεν περιγραφεται...Δηλαδη παιρνεις το κινητο για την τελεια οθονη του, και βλεπεις τα pixel και %&(*%$)(*^ !!!To θέμα με τα καμμένα pixel ειναι λίγο περίεργο, τουλάχιστον στις οθόνες. Με τον διευθυντή του καταστήματος μίλησες, τον Κ........; Το παληκάρι το ξέρω και ειναι για τρελές φάπες. Κρίμα που δεν μπορώ να του μιλήσω αν ειναι ειναι αυτός γιατι ειχαμε πιαστει στα χέρια παλιότερα, οπότε ότι και να του πω δεν θα με ακούσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_sg Ιούλιος 25, 2011 #915 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Μιλησα με τον υπευθυνο του τοπικου καταστηματος, οχι απο Κ.... Αν και τα ονοματα δεν εχουν σημασια... Το δικιο που πως θα βρω μετραει...Να προσθεσω οτι το παιδι στο service ηθελε να επικοινωνει αρχικα με product manager αλλα δεν τον βρηκε και μετα με εστειλε στον υπευθυνο που ηταν εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 25, 2011 #916 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Μιλησα με τον υπευθυνο του τοπικου καταστηματος, οχι απο Κ.... Αν και τα ονοματα δεν εχουν σημασια... Το δικιο που πως θα βρω μετραει...Να προσθεσω οτι το παιδι στο service ηθελε να επικοινωνει αρχικα με product manager αλλα δεν τον βρηκε και μετα με εστειλε στον υπευθυνο που ηταν εκει...Δεν ξέρω τι ενημέρωση έχουν από την Samsung για τα καμένα πίξελ δυστυχώς. Γιατί σε θέμα καμένων πίξελ ακολουθούν την πολιτική της εταιρείας. Οπότε το θέμα έγγυται στο αν θέλουν να ικανοποι΄σουν έναν πελάτη και ας ζημιωθούν 300€. Αν μίλησες στο κατάστημα του Πειραια με τον διευθυντή, έναν ψηλό με λίγο ειρωνικό ύφος είναι ο ίδιος για τον οποίο μιλάμε, ο οποίος είναι γειτονας μου. Αν ειναι αυτος δυστυχώς δεν μπορώ να του μιλήσω και να του αλλάξω γνώμη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 25, 2011 #917 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Ποιά είναι η πολιτική αντικατάστασης τηλεφώνων της Samsung σε περίπτωση κολλημένων pixel ρώτησες ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_sg Ιούλιος 25, 2011 #918 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Δεν εχει σημασια ποιος ηταν ο ανθρωπος και δεν ειναι αναγκη να του αλλαξεις γνωμη.. Το θεμα ειναι οτι ειναι κινητο μιας μερας και πρεπει να αντικατασταθει. Ισχυριζεται για πανω απο 3 pixel. Αν ομως πριν του σκασω τα μετρητα του ελεγα φιλε να το ανοιξω να δω την οθονη θα με αφηνε? Εννοειται πως οχι.Γιατι να μπλεξω με samsung? Εγω απο το πλαισιο το πηρα και εκει απευθυνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 25, 2011 #919 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Ρώτησα εναν φίλο που δουλεύει στην Samsung ώς merchantizer και ισχύει 3+ καμένα πίξελ για κινητά. Οπότε το Πλαίσιο ακολουθεί την πολιτική που επιβάλει η Samsung. Άρα μένουμε στο οτι είναι στην ευχέρια του Πλαισίου να στο αλλάξει αν θέλει να κρατήσει έναν πελάτη. Αλλά καλλίτερα να μιλήσεις και με τον [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] μήπως ξέρει κάτι περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_sg Ιούλιος 25, 2011 #920 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Η samsung το αναφερει και ο υπευθυνος αυτο μου ειπε και δεν αντιλεγω σε αυτο. Ομως δεν μπορει κινητο μιας μερας να το ανοιγεις, να εχει ελαττωμα, να το επιστρεφεις αψογο και να σε ειρωνευονται χωρις να σου προτεινουν μια εναλλακτικη... Τοσο πολυ εχουν αλλαξει τα πραγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.