Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ πάντως είχα μια ...αρνητικοθετική εμπειρία αυτές τις μέρες στο Πλαίσιο. Bulk μνήμες που είχαν αγοραστεί πριν 1,5 μήνα εξ αρχής δεν δούλευε η μία. Μέχρι εδώ το αρνητικό κομμάτι. Βαριόμουν να τις πάω για RMA τελικά τις πήγα πριν μια βδομάδα όταν και σταμάτησε να δουλεύει και η δεύτερη. Το θετικό κομμάτι είναι ότι αντικαταστάθηκαν χωρίς μα και μου από καινούριες retail μνήμες.

To να ευχεστε να μπει λουκετο σε μια επιχειρηση και να μπουνε στην ανεργία ολα οι εργαζομενοι σε τοσους δυσκολους καιρους επειδη δεν εχει τις τιμες η την εξυπηρετηση που θελετε δειχνει τι καλοι ανθρωποι ειστε.Συνεχιστε....

@oldhag τι εγινε στο alex pak?

To να ευχεστε να μπει λουκετο σε μια επιχειρηση και να μπουνε στην ανεργία ολα οι εργαζομενοι σε τοσους δυσκολους καιρους επειδη δεν εχει τις τιμες η την εξυπηρετηση που θελετε δειχνει τι καλοι ανθρωποι ειστε.Συνεχιστε....

έχεις δίκιο και οι εργαζόμενοι δε φταίνε αλλά η αλήθεια έιναι ότι κλείνει ένας ανοίγει άλλος, αρκεί να υπάρχει ζήτηση, θέσεις εργασίας δημιουργούνται....

τα προβλήματα στο πλαίσιο τα δημιουργεί η μαγούλα και η κεντρική διεύθυνση κυρίως.... αυτοί στέλνουν σαπίλα στα καταστήματα και δίνουν και λάθος οδηγίες στους διευθυντές/πωλητές για το χειρισμό των πελατών

ALEX PAK ολα στη μιση τιμη - Insomnia.gr - Σελίδα 2

Πλαίσιο Περιστερίου που για να μην είμαι άδικος είναι η 1η φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο......Εδώ και χρόνια που τους επισκέπτομαι είχα μια χαρα αντιμετώπιση.

και μην βγει κανείς να δικαιολογήσει οτι έπεσε πολύ δουλειά ή είχαν κόσμο και έτυχε......Πήγα σκληρό δίσκο με απλό πρόβλημα (δουλεύει ή δε δουλεύει) και αντί για 1 μέρα διάγνωσης έκαναν 3ημέρες και αφού το έγραψα εδώ μέσα (και ίσως να σπίκαρε κανένας στο κατάστημα).

Επίσης τις μέρες που πήγα η υποδοχή του service ήταν άδεια και το όλο σκηνικό έγινε εντός 5λεπτου και στην παράδοση του δίσκου και στην παραλαβή του.

αύριο θα γίνει show.

Αποφεύγετε ΠΛΑΙΣΙΟ Περιστερίου.. μακράν το χειρότερο όλων σε Διευθυντή καταστήματος & Service.

Βασικά,γενικά ας αποφεύγουμε το Πλαίσιο..

Εγώ το νέο pc το έχτισα από e-gate.gr,pc1.gr,multirama και από Πλαίσιο μόνο κουτί,μνήμες,τροφοδοτικό.. ότι δηλαδή ήταν σε ευκαιρία .

& Service.

Στο Περιστέρι έκανα το RMA που αναφέρω λίγο ποιο πάνω και αν και έχω κράξει και εγώ το Πλαίσιο σε πολλά τραγελαφικά με τα bulk/μεταχειρισμένα για το service δεν έχω παράπονο. Δύο μητρικές (η μία μάλιστα είχε καεί διότι είχε φύγει από την θέση της η ψήκτρα του chipset(!?!) κάτι που ανέφερα στον υπάλληλο) τις μνήμες που ανέφερα, αλλά και ένα PSTN modem(!) ενός ξαδέρφου μου τα είχαν αλλάξει χωρίς μα και μου.

Στο Περιστέρι έκανα το RMA που αναφέρω λίγο ποιο πάνω και αν και έχω κράξει και εγώ το Πλαίσιο σε πολλά τραγελαφικά με τα bulk/μεταχειρισμένα για το service δεν έχω παράπονο. Δύο μητρικές (η μία μάλιστα είχε καεί διότι είχε φύγει από την θέση της η ψήκτρα του chipset(!?!) κάτι που ανέφερα στον υπάλληλο) τις μνήμες που ανέφερα, αλλά και ένα PSTN modem(!) ενός ξαδέρφου μου τα είχαν αλλάξει χωρίς μα και μου.

Τι υποχρεώνει ο νόμος το κατάστημα όταν μια κάρτα κάει; - Insomnia.gr - Σελίδα 8 post#75 ένα από τα δυο τραγελαφικά που μου έχουν τύχει στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Τι υποχρεώνει ο νόμος το κατάστημα όταν μια κάρτα κάει; - Insomnia.gr - Σελίδα 8 post#75 ένα από τα δυο τραγελαφικά που μου έχουν τύχει στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Δεν σε είδα εκεί να θυμάσαι την 5830, οπότε μια χαρά βολεύτηκες με την 5850. Σε άλλο κατάστημα ΟΣΟ και να φώναζες, ότι νόμους και να ανέφερες θα σε γράφανε κανονικά. Έχω εμπειρία από e-shop μιας και αναφέρεις το pc1.gr που είναι αδερφάκι του e-shop. Αν μου πρότεινες για καλύτερο RMA e-shop και αδερφάκια του θα πήγαινα για εγχείριση στομάχου από τα γέλια. Τέλος πάντων στην τελική η 5770 είναι όντως ένα κλικ ποιο κάτω σε επιδόσεις από την 4890 και εφόσον δεν σε ενδιέφερε το DirectX 11 ή η χαμηλότερη κατανάλωση είχες κάθε δικαίωμα να μην θέλεις το υπερχρονισμένο μοντέλο της 5770, όμως θα επιμείνω και εγώ ότι την δουλειά σου εσύ την έκανες στο Πλαίσιο διότι ήταν το Πλαίσιο. Αν αμφιβάλεις τσέκαρε τι σημαίνει e-shop

Δεν σε είδα εκεί να θυμάσαι την 5830, οπότε μια χαρά βολεύτηκες με την 5850. Σε άλλο κατάστημα ΟΣΟ και να φώναζες, ότι νόμους και να ανέφερες θα σε γράφανε κανονικά. Έχω εμπειρία από e-shop μιας και αναφέρεις το pc1.gr που είναι αδερφάκι του e-shop. Αν μου πρότεινες για καλύτερο RMA e-shop και αδερφάκια του θα πήγαινα για εγχείριση στομάχου από τα γέλια. Τέλος πάντων στην τελική η 5770 είναι όντως ένα κλικ ποιο κάτω σε επιδόσεις από την 4890 και εφόσον δεν σε ενδιέφερε το DirectX 11 ή η χαμηλότερη κατανάλωση είχες κάθε δικαίωμα να μην θέλεις το υπερχρονισμένο μοντέλο της 5770, όμως θα επιμείνω και εγώ ότι την δουλειά σου εσύ την έκανες στο Πλαίσιο διότι ήταν το Πλαίσιο. Αν αμφιβάλεις τσέκαρε τι σημαίνει e-shop

Δεν υπήρχε 5830 τους τελευταίους μήνες στο Πλαίσιο.

Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει e-shop & pc1.gr , απλά , φίλος έτυχε καλύτερου service στο pc1.gr απ' ότι εγώ σε plaisio και e-shop.

Παιδια το Πλαισιο ειναι τραγικο σε εξυπηρετηση!!!Ειχα παρει τηλεφωνο για μια 5770 που την ειχαν ως ευκαιρια να δω αν υπαρχει διαθεσιμη και αφου μιλησα με 10 διαφορετικους υπαλληλους και με 3-4 διαφορετικα καταστηματα κατεληξαν οι ειδημονες(υστερα απο συσκεψη,χαχαχαχ!!!) οτι δεν εχει απομεινει καμια καρτα και αφου ξοδεψα 10 ευρω στον ΟΤΕ!

Παιδια το Πλαισιο ειναι τραγικο σε εξυπηρετηση!!!Ειχα παρει τηλεφωνο για μια 5770 που την ειχαν ως ευκαιρια να δω αν υπαρχει διαθεσιμη και αφου μιλησα με 10 διαφορετικους υπαλληλους και με 3-4 διαφορετικα καταστηματα κατεληξαν οι ειδημονες(υστερα απο συσκεψη,χαχαχαχ!!!) οτι δεν εχει απομεινει καμια καρτα και αφου ξοδεψα 10 ευρω στον ΟΤΕ!

Στο 80011... δεν πληρώνεις, είναι δωρεάν, αλλά γενικότερα μην ασχολείσαι με προϊόντα που αναφέρουν διαθεσιμότητα σε 1-2 μαγαζιά εκτός και αν μένεις δίπλα στο μαγαζί που υποτίθεται ότι την έχει.

Με αστικα τηλεφωνηματα εφαγες 10 ευρω ? ποσες μερες μιλουσες? εχτος αν πηρες πλαισιο Αλασκας

Εφοσον βγηκαν η σειρα 6χχχ μονο σε stock θα τις βρισκεις τις 5χχχ το οτι δεν τους εχει μεινει στοκ δεν νομιζω οτι φταινει αυτοι γιατι οπως εχουμε καταλαβει εδω αυτα που λει σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα ειναι 1-2 αντε 3 κοματια που εχουν μεινει και οποιος προλαβει , εγω ειμαι αντιθετος να ανεβαινουν στο site αλλα εφοσον το κανουν καλυτερα πανε στο καταστημα και δες αν υπαρχει για να τελειωνεις

αν και δεν είναι ακριβώς απαράδεκτη συμπεριφορά, ήθελα να ρωτήσω (αν κάποιος γνωρίζει με βεβαιότητα) κατά πόσο είναι λογικό/νόμιμο/όπως θέλετε πείτε το να ζητάς υπολογιστή (φορητό εν προκειμένω)χωρίς άδεια windows και να σου λένε ότι θα στον χρεώσουν παραπάνω από την τιμή που είχε μαζί με την άδεια;

Αν τα Windows πουλιούνται με την ίδια λογική που πουλιούνται ποιο φτηνά τα κινητά τηλέφωνα, πακέτο δηλαδή με μια σύνδεση σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας, μάλλον είναι λογικό.

Μια άλλη υπόθεση θα ήταν ο κατασκευαστής να αγοράζει το πακέτο των αδειών windows προς π.χ. Χ ευρώ την μία, με έκπτωση ας πούμε 20%, με την υποχρέωση από την μεριά του να τις δώσει όλες μαζί με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αν κάποια άδεια δεν την δώσει με Η/Υ, αλλά του μείνει, ίσως το συμφωνητικό να τον υποχρεώνει να πληρώσει για αυτήν την άδεια το πλήρες κόστος απόκτησής της χωρίς την έκπτωση. Οπότε εσύ δεν παίρνεις την άδεια, το λειτουργικό δηλαδή και αυτός υποχρεώνεται να καταβάλει το 20% της έκπτωσης που θα είχε αν στην είχε πουλήσει μαζί με το μηχάνημα. Μου θυμίζει λιγάκι την ιστορία με τους Intel Atoms όπου μόνος του ο Atom ήταν ποιο ακριβός από ότι όταν αγοραζόταν μαζί με το chipset.

το καινουργιο το ξερετε?

πας κατι πίσω με αποδειξη σε αλλο ονομα και δεν το γυρνανε στο ονομα σου

οποτε ή επιλέγεις κάτι εκείνη την ώρα ή μπαίνει στην καρτέλα της αποδειξης ως πιστωτικό :hehe:

το καινουργιο το ξερετε?

πας κατι πίσω με αποδειξη σε αλλο ονομα και δεν το γυρνανε στο ονομα σου

οποτε ή επιλέγεις κάτι εκείνη την ώρα ή μπαίνει στην καρτέλα της αποδειξης ως πιστωτικό :hehe:

πως?δηλαδη μπαινει πιστωτικο στην καρτελα απο αυτον που πηρες το προιον?που μπορει να εχεις χασει και επαφη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.