Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

μόλις γύρισα από Πλαίσιο μέσα στη βρόχα ποδηλατώντας.

δε ξέρω από που να αρχίσω.:wall:

Το παλικάρι μου λέει ήθελε format......Του λέω φίλε μου ο δίσκος μπήκε και usb και e-sata και εσωτερικό sata σε ένα σταθερό και σε ένα laptop και δεν δουλεύει σωστά.....πάει να αναγνωριστεί και μετά το κενό.

Όχι μου λέει φορματ ήθελε......

Γυρνάω σπίτι.....Πάω να τον βάλω πάνω......Bios τον βλέπει στον e-sata controller της μητρικής...ωραία λέω....μπαίνω windows.

δεν τον πέταξε ως new hardware installed αλλά βλέπω στο my computer το δίσκο άδειο με ταμπελάκι ''νέος τόμος''.......οκ λέω.....πατάω διπλό κλικ να μπω μέσα.....

ERROR reading from location (κάτι τέτοιο τέλος πάντων δε θυμάμαι καλά)

ωχ λέω.

Πάω διαχείριση δίσκων......Πουθενά ο δίσκος.....κούμπωμα ξεκούμπωμα σβήσιμο τη θήκη με το e-sata....σαν να πήρε μπρος σωστά και τσουπ νάτος....ωραία λέω...πάμε delete volume και νέα διαμόρφωση.

τα κάνει και ξανά τα ίδια...εξαφανισμένος ο δίσκος.

:wall:ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ...είμαι με ΠΟΔΗΛΑΤΟ και ΒΡΕΧΕΙ!....δείξε κατανόηση στην ανασφάλειά μου και κούμπωσέ τον εδώ πίσω από το τζάμι του service να δω οτι παίζει οκ να είμαστε σωστοί και οι 2 να μη σε κατηγορίσω άδικα.:wall:

όχι λέει.......είναι εντάξει.......ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!:wall:

http://www.thelab.gr/1062922215-post17.html

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Αν και δεν είναι για το πλαίσιο, θα αναφερθώ εδώ για την περιπέτεια που έχω μπλέξει κάτι βδομάδες τώρα. Έχω δύο 1001FALS αγορασμένους κανα χρόνο τώρα.

Και οι δύο βγάλανε σχεδόν ταυτόχρονα bad sectors, ο ένας πιο πολλά ο άλλος λιγο λιγότερα και τον έχω ακόμα προσπαθώντας εδώ και 3 μέρες να τραβήξω τα data μου.

O άλλος πήγε στο μαγαζί που αγοράστηκε και εδώ και δυο βδομάδες περιμένω. Παίρνω τηλέφωνο μου λένε έχει πάει στον εισαγωγές για έλεγχο.

Σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε. Είτε περιμένεις να τον στείλουμε στην WD για επισκευή(και όσο πάρει απο θέμα χρόνου) είτε μας δίνεις 20 ευρώ(!!!) και σου δίνουμε νέο (revision?) FALS!!!!!!!!!!

Τηλεφωνάκι WD άμεσα και τι μου λένε τα παλικάρια. Οτι πεί ο τοπικός dealer γιατί διαφορετικά τον στέλνεις σε εμάς και προφανώς χρεώνεσαι μεταφορικά...

ΑΤΜ ειμαι χωρίς δίσκο κοντά 3 βδομάδες και προσπαθώ να σώσω ότι μπορώ απο τον άλλο...Τι κάνουμε με δαύτους; δεν είναι να αγοράζεις απο πουθενά πλέον :fist:

Προσφατα εκανα παραγγελια την h70 στο ιντερνετ και εβαλα παραλαβη απο το καταστημα Λαρισας.2 μερες μετα οταν πηγα να παραλαβω μου την ειχανε χωρις κουτι μεσα σε αντιστατικο σακουλακι.Ο πωλητης μου λεει ετσι μας την εστειλαν bulk...Του λεω μα δεν την αγορασα ως bulk ,ασε που δεν εχει και τιμη bulk...Το Πλαισιο την ειχε 119 και το visionstudio 106.Εννοειται δεν παρελαβα .Κατάντια....

Προσφατα εκανα παραγγελια την h70 στο ιντερνετ και εβαλα παραλαβη απο το καταστημα Λαρισας.2 μερες μετα οταν πηγα να παραλαβω μου την ειχανε χωρις κουτι μεσα σε αντιστατικο σακουλακι.Ο πωλητης μου λεει ετσι μας την εστειλαν bulk...Του λεω μα δεν την αγορασα ως bulk ,ασε που δεν εχει και τιμη bulk...Το Πλαισιο την ειχε 119 και το visionstudio 106.Εννοειται δεν παρελαβα .Κατάντια....

Σορρυ, εννοεις την ψυκτρα Corsair H70; Ψυκτρα υδροψυξης σε αντιστατικό σακουλακι;

Rofl

μα έχουν ξεφτιλιστεί τόσο πολύ πια;;;

NoDsl, αν θυμάμαι καλά, ο νόμος προβλέπει ότι αν κάποιο προιόν χρειάζεται πάνω από 14 μέρες για επισκευή, τότε είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να σου το αντικαταστήσει με κάτι άλλο προσωρινά. Μην το αφήσεις έτσι.

Αν και δεν είναι για το πλαίσιο, θα αναφερθώ εδώ για την περιπέτεια που έχω μπλέξει κάτι βδομάδες τώρα. Έχω δύο 1001FALS αγορασμένους κανα χρόνο τώρα.

Και οι δύο βγάλανε σχεδόν ταυτόχρονα bad sectors, ο ένας πιο πολλά ο άλλος λιγο λιγότερα και τον έχω ακόμα προσπαθώντας εδώ και 3 μέρες να τραβήξω τα data μου.

O άλλος πήγε στο μαγαζί που αγοράστηκε και εδώ και δυο βδομάδες περιμένω. Παίρνω τηλέφωνο μου λένε έχει πάει στον εισαγωγές για έλεγχο.

Σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε. Είτε περιμένεις να τον στείλουμε στην WD για επισκευή(και όσο πάρει απο θέμα χρόνου) είτε μας δίνεις 20 ευρώ(!!!) και σου δίνουμε νέο (revision?) FALS!!!!!!!!!!

Τηλεφωνάκι WD άμεσα και τι μου λένε τα παλικάρια. Οτι πεί ο τοπικός dealer γιατί διαφορετικά τον στέλνεις σε εμάς και προφανώς χρεώνεσαι μεταφορικά...

ΑΤΜ ειμαι χωρίς δίσκο κοντά 3 βδομάδες και προσπαθώ να σώσω ότι μπορώ απο τον άλλο...Τι κάνουμε με δαύτους; δεν είναι να αγοράζεις απο πουθενά πλέον :fist:

Ας το συνεχισω κι εγω.

Αγορα τροφοδοτικου Corsair HX850 πριν εναμιση χρονο περιπου. Το τροφοδοτικο ειναι modular.Με τις μοντες και δοκιμες στο κουτι, ξεμεινα με 3 SATA καλωδια. e-mail στο support της Corsair πριν περιπου 15 μερες για να με ενημερωσουν απο που μπορω να βρω SATA καλωδια. Σημερα παρελαβα ενα σακουλακι με 5 SATA καλωδια μεσα.

Το μονο που ζητησε η Corsair ειναι η διευθυνση μου. Ουτε S/N, μονο το μοντελο και την διευθυνση. Ουτε χρεωση μεταφορικων, ουτε χρεωση των καλωδιων.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του After Sales Support.

RESPECT απλα....

Ανοίγεις online rma στην WD και

1- Αν δεν βιάζεσαι τότε:

Τον πακετάρεις και τους τον στέλνεις με απλό ταχυδρομείο.

Κάτω από 2 κιλά θα πάει σαν φάκελος άρα μόνο τα γραμματόσημα θα πληρώσεις.

Μετά θα σου στείλουν εκείνοι νέο ή refurbished δίσκο με courier με δική τους χρέωση.

2- Αν βιάζεσαι,

Ανοίγεις απαυθείας RMA (δεν θυμάμαι πώς λέγεται) δίνεις αριθμό πιστωτικής και εκείνοι σου στέλνουν ΑΜΕΣΑ έναν δίσκο.

Πακετάρεις και στέλνεις τον χαλασμένο και τελείωσε η υπόθεση.

(αν δεν στείλεις τον χαλασμένο τότε σε χρεώνουν στην πιστωτική αυτόν που σου έστειλαν)

Ας το συνεχισω κι εγω.

Αγορα τροφοδοτικου Corsair HX850 πριν εναμιση χρονο περιπου. Το τροφοδοτικο ειναι modular.Με τις μοντες και δοκιμες στο κουτι, ξεμεινα με 3 SATA καλωδια. e-mail στο support της Corsair πριν περιπου 15 μερες για να με ενημερωσουν απο που μπορω να βρω SATA καλωδια. Σημερα παρελαβα ενα σακουλακι με 5 SATA καλωδια μεσα.

Το μονο που ζητησε η Corsair ειναι η διευθυνση μου. Ουτε S/N, μονο το μοντελο και την διευθυνση. Ουτε χρεωση μεταφορικων, ουτε χρεωση των καλωδιων.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του After Sales Support.

RESPECT απλα....

εχω ενα στικακι corsair,και ειχα χασει το καπακι.

τυχαια μπαινοντας στο site τους βλεπω ειχαν επιλογη για να σου στειλουν αντικατασταση καπακι αμα το χεις χασει!τσαμπα!:shout:

Τώρα κάτι είπες... Ακόμα περιμένω τηλέφωνο από την WD εδώ..

το μονο 'κακο' στο προβλημα σου ειναι τα δεδομενα......

οπως ηδη ανεφερε ο dpolal εχεις 2 επιλογες - εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα την 2η δλδ με πιστωτικη και να σου στειλουν αμεσα τους νεους δισκους....

μετα εχεις τουλαχιστον 1 μηνα περιθωριο για να στειλεις κι εσυ τους προβληματικους

στην τελευταια περιπτωση που εκανα χρηση αυτης της δυνατοτητας μαλιστα , ενω ζητησα RMA για 2 δισκους sata 250 RE2 ,αυτοι μου εστειλαν 500δες RE3 !!

Εμενα η Logitech μου εστειλε καινουριο ποντικι που κοστιζε στο πλαισιο 89€ γιατι τους εκανα παραπονα για την μπαταρια του δικου μου, χωρις να στειλω πρωτα το δικο μου πισω.

Οσο για WD χρειαστηκε μια φορα να στειλω ενα δισκο για αντικατασταση γιατι δεν ειχα αποδειξη και μου κοστισε νομιζω 7€ με ταχυδρομειο.

1- Αν δεν βιάζεσαι τότε:

Τον πακετάρεις και τους τον στέλνεις με απλό ταχυδρομείο.

Κάτω από 2 κιλά θα πάει σαν φάκελος άρα μόνο τα γραμματόσημα θα πληρώσεις.

Μετά θα σου στείλουν εκείνοι νέο ή refurbished δίσκο με courier με δική τους χρέωση.

Λαθος!

Αυτες τις μακακιες μου πουλανε κι εμενα στα ΕΛΤΑ ομως ο τιμοκαταλογος τους το λεει ξεκαθαρα (και να επιμεινετε και να ζητατε και προϊσταμενο να το ψαξει αν σας λενε βλακειες) οτι με το "επιστολικο" ταχυδρομειο (το απλο "γραμμα" δηλαδη μονο με τα γραμματοσημα) μπορεις να στειλεις μεχρι 5 ΚΙΛΑ και ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ 2 (απλα υπαρχει κρυμμενος ενας κανονας που αφορα το μεγιστο μεγεθος των "επιστολων" και ειναι νομιζω εως 50 ή 60 εκατοστα μεγιστο μήκος ή πλατος ή υψος και μεχρι 90 εκατοστα το αθροισμα και των τριών πχ κατι που ειναι 70Χ15Χ5 το δεχονται αλλα κατι που ειναι 40Χ40Χ15 δεν το δεχονται, αλλα αυτο δεν το ξερουν ουτε οι υπαλληλοι).

FANISTELROOY εμενα η logitech μου εστειλε καινουργια Ζ5500!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο support λεμε! Θα ενιωθα οτι ζω στον παραδεισο αν ηταν ολοι σαν την Logitech!:T:

Και για να μην ειμαι τελειως εκτος θεματος, ειχα συμφωνησει με το Πλαισιο σε αντικατασταση ΒD combo με ενα αλλης μαρκας που το ειχαν στα 149 ευρω προ-παραγγελια (αναμενοταν σε 5 μερες) και οταν εφτασε και πηγα να το παρω η τιμη ειχε εκτοξευτει στα 199 και δεν μου το εδιναν!

Μαντεψτε! Σημερα (2 βδομαδες μετα) ειναι παλι στα 149 ΧΩΡΙΣ να ειναι σε "προσφορα" ή "εκπτωση" (ειναι η ΚΑΝΟΝΙΚΗ του τιμη)!

Κατεληξα να τρεχω εδω κι εκει και να παιρνω κατι αρκετα ακριβοτερο γιατι δεν υπηρχε τιποτα αλλο (εννοειται απο αλλο καταστημα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.