ARMAGEDDON Ιανουάριος 21, 2011 #621 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 βάλτε και εμένα στους δυσαρεστημένους πελάτες με το πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 21, 2011 #622 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Εγω εχω ελαττώσει τις αγορες απο Π το εχουν παραξηλώσει.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 21, 2011 #623 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 ρε Γιωργο τι αυριο...Δε μπορουσες να πας σημερα ; Ποιος περιμενει μεχρι αυριο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 21, 2011 #624 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Καλύτερα αύριο ρε συ. Σάββατο = περισσότερος κόσμος = περισσότερη φασαρία = περισσότερο γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 22, 2011 #625 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Από την μύγα ξύγκι παλεύει να βγάλει το Πλαίσιο σε περίοδο κρίσης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ανακοινώνουν οτι είχαν +0,5% ανάπτυξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και όλα τα άλλα ας πάνε στα κομμάτια... Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το να κρατήσουν 50 πελάτες παραπάνω είναι πιο σημαντικο απο το +0,5%.... Αλλά κρίση εχουμε, πολλά άλλα καταστήματα υπάρχουν, όπως παίζει το τραγούδι έτσι θα πρεπει να χορέψουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2011 #626 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το να κρατήσουν 50 πελάτες παραπάνω είναι πιο σημαντικο απο το +0,5%.......δεν είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 22, 2011 #627 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 ...δεν είναι....Λυπάμαι αλλά θα διαφωνίσω. Γιατί εμένα σαν καταναλωτή δεν με συγκοινούν ούτε οι ετήσιοι ισολλογισμοί, ουτε τα βραβεία ενός καταστήματος ούτε οι φαντεζί ταμπέλες από νεον. Με νοιάζει η ποικιλία, η ποιότητα και το after sales support. Αν αυτά δεν τα έχει το κατάστημα, απλά πάω αλλού. Όχι μόνο εγώ όμως, αλλά και όλοι όσοι φίλοι και γνωστοί είχαν πρόθεση να πάρουν από ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Με την κατάσταση που επικρατεί στο Π έχω προτρέψει πολλούς να ψωνήσουν από αλλού, όπως και έγινε. Οι ευχαριστιμένοι πελάτες θα σου φέρουν το +0,5%. Και στην τελική γιατί πρέπει εμένα σαν καταναλωτή να με ενδιαφέρει το +0,5%; Γιατί θα πρέπει να με εντυπωσιάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Ιανουάριος 22, 2011 #628 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ τη λύπη μου με αυτό το φιάσκο-τσίρκο που έστησε το πλαίσιο με τις ανύπαρκτες προσφορές (bulk ή μόνο στα καταστήματα) που είτε δεν υπάρχουν ή ακόμα και να υπήρχαν εμφανίζονται στο site για εβδομάδες σαν κράχτες. Περαιτέρω είναι προφανές ότι από το πιο φθηνό κατάστημα κάποτε τείνει να καταλήξει στο πιο ακριβό από τα μεγάλα και γνωστά καταστήματα. Κανονικά με τον όγκο που πουλάει (δεν ξέρω μέχρι πότε λόγω της απαράδεκτης στάσης προς το καταναλωτικό κοινό) θα έπρεπε να έχει και πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κρίμα.Από δω και πέρα δε θα πω μεν Χ, αλλά κάνω έρευνα αγοράς επί τόπου σε κατάστημα και παίρνω ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ component εφόσον δεν το έχω βρει αλλού πιο φθηνα (προς το παρόν δύσκολο). Το site χωματερη του plaisiou το αγνοώ πλήρως μεχρι να επανακτήσει τη σοβαρότητά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2011 #629 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Λυπάμαι αλλά θα διαφωνίσω. ..........Στο Περιστέρι το Πλαίσιο και το Multirama είναι δίπλα δίπλα. Πάνω στον πεζόδρομο και τα δύο, όλος ο κόσμος από εκεί περνάει. Στο Multirama θα δεις 2-3 πελάτες, στο Πλαίσιο θα δεις 20-50 άτομα. Πίστεψέ με, αν δεν πίστευαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με την πελατεία, δεν θα τα έκαναν αυτά. Το e-shop πόσα χρόνια το καταριόμαστε; Έκλεισε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 22, 2011 #630 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Στο Περιστέρι το Πλαίσιο και το Multirama είναι δίπλα δίπλα. Πάνω στον πεζόδρομο και τα δύο, όλος ο κόσμος από εκεί περνάει. Στο Multirama θα δεις 2-3 πελάτες, στο Πλαίσιο θα δεις 20-50 άτομα. Πίστεψέ με, αν δεν πίστευαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με την πελατεία, δεν θα τα έκαναν αυτά. Το e-shop πόσα χρόνια το καταριόμαστε; Έκλεισε;Εν τω μεταξύ έχει παρατηρήσει κανείς ότι έχουμε σταματήσει να σκούζουμε ή να ακούμε περιπτώσεις για αγρίους για το eshop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 22, 2011 #631 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Εν τω μεταξύ έχει παρατηρήσει κανείς ότι έχουμε σταματήσει να σκούζουμε ή να ακούμε περιπτώσεις για αγρίους για το eshop;είναι επειδή ένα φεγγάρι απείλησες με ban οποιος ξαναπωσταρει παράπονα για το eshop XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιανουάριος 22, 2011 #632 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 οχαχαχαα:dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 22, 2011 #633 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 απλώς έγινε μεταφορά εργαζομένων από το πλαίσιο στο e-shop και ανάποδα για αυτό χάλασε το πλαίσιο just kiding e-shop.gr παραγγελία στης 4 το απόγευμα τετάρτης 1 psu 2 ram 1 hdd kai 2sata cables στης 12 το πρωί επόμενη μέρα παραλαβή :magic: good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 22, 2011 #634 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Κοιταχτε να δειτε που ο Γιωργος θα μας βγαλει την ψυχη μεχρι να μαθουμε τι εγινε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2011 #635 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Κοιταχτε να δειτε που ο Γιωργος θα μας βγαλει την ψυχη μεχρι να μαθουμε τι εγινε.... Μήπως τους ανατίναξε και τον έχει μπαγλαρώσει η αντιτρομοκρατική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 22, 2011 #636 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Εν τω μεταξύ έχει παρατηρήσει κανείς ότι έχουμε σταματήσει να σκούζουμε ή να ακούμε περιπτώσεις για αγρίους για το eshop; Τα e-shop θες να πείς ( e-shop.gr & pc1.gr ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Ιανουάριος 22, 2011 #637 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 πάντως, να μη το ματιάσω, απο το πλαίσιο πειραιά που ψωνίζω συνήθως, δεν έχω ως τώρα κανένα παράπονο, ειδικά από τα παιδιά του service, τα οποία πάντα ήταν εξυπηρετικά και In-time στο χρόνο που μου έλεγαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 22, 2011 #638 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 το eshop έχει φτιάξει πολύ , για αυτό δεν ακουγονται και παράπονα... οι άλλοι έχουν γινει ένα πράγμα σαν Κοτσόβολος , τέλος. Η κυρα Σούλα θα πάρει από το πλάισιο, για τον γνώστη δεν κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 22, 2011 #639 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Παραγγελια online στις 5/12, δυο fan controller.Με ενημερωνουν μεσω κινητου και e-mail οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα. Το ηξερα αλλωστε εξ'αρχης.Τους λεω να παραμεινει η παραγγελια κανονικα και να παραδωθουν οταν γινει παραλαβη.Χθες λοιπον μου ηρθε μηνυμα στο κινητο αφου πρωτα με ενημερωσαν τηλεφωνικα οτι τα εξαρτηματα ειναι διαθεσιμα και οτι θα παραδωθουν μεταξυ 11.00 με 13.30 το μεσημερι.Ολα καλα λεω, αλλωστε δεν τα βιαζομουν ασχετως αν περασε 1.5 μηνας.Δεν περασε κανεις.Σημερα που μιλησα με τους γονεις μου, μου ειπαν οτι πηραν ενα εξαρτημα απο courier.Το Πλαισιο ειχε την φαεινη ιδεα να μην παραδωσει το εξαρτημα στη διευθυνση που ζητησα, αλλα στην διευθυνση της καρτελας πελατη που εχω. Αντε ρε τρομπες... θα τρεχω τωρα 70 χιλιομετρα αποσταση πηγαινε-ελα για να παρω τους controllers.μπεεεεε ρε γιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 22, 2011 #640 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Κοιταχτε να δειτε που ο Γιωργος θα μας βγαλει την ψυχη μεχρι να μαθουμε τι εγινε.... Δε λες πάλι καλά που δεν υποσχέθηκε και φωτογραφίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.