greekfragma Ιανουάριος 20, 2011 #601 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ο συγκεκριμένος που ρώτησα δεν ήταν εκθεσιακός....στο ράφι ήταν μέσα στη συσκευασία του και δεν είχε ουτε δαχτυλιές πάνω του που κάτι τέτοια ξεφεύγουν στα εκθεσιασκά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 20, 2011 #602 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Τοτε μπορει να πεσες στην παρτιδα :/Αλλα εγω πλαισιο για κανα mousepad θα πηγαινω τωρα πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 20, 2011 #603 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 θα μας πεις τι εγινε Φράγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2011 #604 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ε δε προλάβαινα στις 20:10 που μου στειλαν....αύριο θα πάω από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 21, 2011 #605 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 και εγω παιδια ειχα κανει μια παραγγελια ενα τροφοδοτικο στο site που ελεγε σε 24 ωρες παραδοση,και ενω στελναν mail οτι προχωρα η παραγγελια με παιρνουν μετα απο 2 μερες και καλα δεν τοχουν τελικα κουφαθηκα μιλαμε:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιανουάριος 21, 2011 #606 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Τίποτα, μαύρο αρνητική αξιολόγηση στο skroutz και τέρμα γιατί το παραξήλωσαν. Άλλη παραγγελία μου που την είχα παράδοση στο κατάστημα όταν ήρθε δεν ειδοποίησαν κανένα ούτε τηλεφωνικώς ούτε με e-mail παρότι μου είχαν στείλει αντίστοιχο e-mail oτί αυτό θα έκαναν και όταν πήγα να την πάρω ( αφού τσέκαρα στο site) την είχανε στείλει πίσω και καλά... Ρίχτε τους μπόλικες και γινομένες :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 21, 2011 #607 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Εγω παντως γελαω στο skroutz με τις μαγειρεμενες αξιολογησεις 5 αστερων του στυλ:"παραγγειλα 17 μελανια 23,97% φθηνοτερα απο ολα τα μαγαζια παγκοσμιως και σε 7 λεπτα και 22 δευτερολεπτα τα ειχα στη πορτα μου!!ειναι επαγγελματιες και τους ικετευω να ανοιξουν υποκαταστηματα πλαισιο και στην ινδια για να εξυπηρετουμαι και στις διακοπες μου!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 #608 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 μπορεί να έμενε απο πάνω ο άνθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2011 #609 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 μόλις γύρισα από Πλαίσιο μέσα στη βρόχα ποδηλατώντας. δε ξέρω από που να αρχίσω. Το παλικάρι μου λέει ήθελε format......Του λέω φίλε μου ο δίσκος μπήκε και usb και e-sata και εσωτερικό sata σε ένα σταθερό και σε ένα laptop και δεν δουλεύει σωστά.....πάει να αναγνωριστεί και μετά το κενό. Όχι μου λέει φορματ ήθελε...... Γυρνάω σπίτι.....Πάω να τον βάλω πάνω......Bios τον βλέπει στον e-sata controller της μητρικής...ωραία λέω....μπαίνω windows. δεν τον πέταξε ως new hardware installed αλλά βλέπω στο my computer το δίσκο άδειο με ταμπελάκι ''νέος τόμος''.......οκ λέω.....πατάω διπλό κλικ να μπω μέσα..... ERROR reading from location (κάτι τέτοιο τέλος πάντων δε θυμάμαι καλά) ωχ λέω. Πάω διαχείριση δίσκων......Πουθενά ο δίσκος.....κούμπωμα ξεκούμπωμα σβήσιμο τη θήκη με το e-sata....σαν να πήρε μπρος σωστά και τσουπ νάτος....ωραία λέω...πάμε delete volume και νέα διαμόρφωση. τα κάνει και ξανά τα ίδια...εξαφανισμένος ο δίσκος. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ...είμαι με ΠΟΔΗΛΑΤΟ και ΒΡΕΧΕΙ!....δείξε κατανόηση στην ανασφάλειά μου και κούμπωσέ τον εδώ πίσω από το τζάμι του service να δω οτι παίζει οκ να είμαστε σωστοί και οι 2 να μη σε κατηγορίσω άδικα. όχι λέει.......είναι εντάξει.......ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 21, 2011 #610 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 σε ποιο υποκαταστημα αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 #611 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Μπες μεσα και πεταξε τον στα μουτρα του και περιμενε τον εξω για μπουνιες να σου πω εγω μετα αν θα σεβονται τα αφεντικα η τους πελατες τους!Απο μενα παντως ειναι OFF το πλαισιο χθες μολιες εχασε 400 ευρωπουλακια και αλλα 500 πριν 2 βδομαδες.Κριμα και το 5000χιλιαρο που τους ειχα σκασει τοσο καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 21, 2011 #612 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Καλα τοσο χαλια εχουν γινει? @greekfragma, δεν τον δικαιολογω, αλλα και να τον εβαζε πανω σε καποιο PC αφου παιζει (εστω και για λιγο), μαλλον οτι και να γινοτανε δεν την γλυτωνες την ταλαιπωρια του πηγαινε-ελα. Φυσικα και φταινε βεβαια που δεν τον ελεγξαν εις βαθος... ΥΓ:Βλεπετε καμια καινουρια ASUS μητρικη στον καταλογο τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 #613 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Ταλαιπωρία;Ταλαιπωρία;Ξέρεις πόσες φορές εχω παει τελευταία στο πλαίσιο και δεν εχει τα πράγματα που υποτίθεται οτι πρέπει να εχει;Στο σιτε γράφει οτι υπάρχει δεν μιλάω ουτε για προσφορά ουτε για stock house και τελικα απο τα 5 πράγματα είχανε ΚΑΝΕΝΑ.Και ολα αυτά για να μην παίρνει και τους άλλους η μπάλα στο πλαισιο της Μεταμόρφωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 21, 2011 #614 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Τον δισκο πιο πανω μαλλον τον εβαλε στο service μια στα γρηγορα αν τον βλεπει η μητρικη BIOS και σου λεει κομπλε ειναι χαχαχα Δεν ειναι πραματα αυτα, επρεπε να τον βαλει τον δισκο να δουλεψει, να τρεξει καποιο διαγνωστικο προγραμμα, να μπει windows να κανει ενα partition.. Το οτι τον βλεπει στο BIOS δεν σημαινει οτι ειναι λειτουργικος.. Αυτα ειναι προχειροτητες που κανουν και μας χανουν απο πελατες ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2011 #615 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 έβαλε λέει αυτόPc-Check Diagnostic Softwareκαι το πέρασε με επιτυχία....του λέω όταν ξανάρθω να μου κρατάς το report....μου λέει τα πετάμε δε τα κρατάμε στο αρχείο.του λέω πέρα από τι λέει το κάθε κακογραμμένο πρόγραμμα ΟΦΕΙΛΕΣ να του κάνεις μια μεταφορά αρχείου να δεις οτι είναι πλήρως λειτουργικός.....(και επέμεινε οτι τον έφερα ως ''δεν τον αναγνωρίζει'' και ο έλεγχός τους ήταν πλήρης ως προς την βλάβη που αναφέρθηκε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 #616 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 greekfragma σε ποιο πλαίσιο αν επιτρέπετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 21, 2011 #617 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Εδώ την άλλη φορά είχαμε διάγνωση... νεκρού CPU ως ζωντανό. Πάρτε τον πίσω κύριε... τον ΠΑΙΡΝΩ ( κυριολεκτικά )... νεκρός φυσικά, ούτε κιχ σε 4 διαφορετικές μητρικές. Τηλ. πάλι Πλαίσιο, να έρθω ρε φιλαράκι με το PC setαρισμένο και να πατήσεις το power να δούμε αν δουλεύει ή δε δουλεύει ? ή αν δεν με εμπιστεύεσαι, σου φέρνω mobo/cpu/ram/vga/psu και δοκιμάζεις επί τόπου. Η απάντηση... δεν γίνεται, δεν έχω χώρο στον πάγκο! Σε λαϊκή δουλεύει το παλικάρι ? Γιατί όποτε είχα πάει από εκεί, 8 μέτρα πάγκος, ένα tower το χωράει ( πάντα άδειος είναι ο πάγκος επάνω άλλωστε ) Αγορά από πλαίσιο πλέον ούτε γώμα για κάρβουνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2011 #618 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Πλαίσιο Περιστερίου που για να μην είμαι άδικος είναι η 1η φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο......Εδώ και χρόνια που τους επισκέπτομαι είχα μια χαρα αντιμετώπιση.και μην βγει κανείς να δικαιολογήσει οτι έπεσε πολύ δουλειά ή είχαν κόσμο και έτυχε......Πήγα σκληρό δίσκο με απλό πρόβλημα (δουλεύει ή δε δουλεύει) και αντί για 1 μέρα διάγνωσης έκαναν 3ημέρες και αφού το έγραψα εδώ μέσα (και ίσως να σπίκαρε κανένας στο κατάστημα).Επίσης τις μέρες που πήγα η υποδοχή του service ήταν άδεια και το όλο σκηνικό έγινε εντός 5λεπτου και στην παράδοση του δίσκου και στην παραλαβή του.αύριο θα γίνει show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 21, 2011 #619 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 θελουμε και σχετικο βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 #620 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Αποκλειστικό!!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.