Kosmos Ιανουάριος 5, 2011 #581 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Στο πλαισιο στην Πατρα μου ειπε ο υπαλληλος οτι πλεον δεν δινεται πιστωτικο σε καμμια περιπτωση...Ειναι οπως σου κατσει γενικα ειναι, ο καθενας λεει τα δικα του. Εγω πηρα ενα ocz φλασακι 8gb esata/usb με 10ε προσφορα και τωρα δεν παιζει η usb. Προφανως δεν με συμφερει το πιστωτικο, αλλα ουτε υπαρχει πλεον διαθεσιμο ιδιο.... Τι παρομοιο να μου δωσουν?Υπαρχει αλλο esata/usb? Χωρια που το ocz ακομα και σε usb πηγαινε σφαιρα επειδη ειχε τρομερο τσιπ. Αλλα ευκαιρια τωρα να παω στον υπαλληλο που μου ειπε οτι δεν γινεται πιστωτικο να δω τι θα μου φερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 5, 2011 #582 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Στο πλαισιο στην Πατρα μου ειπε ο υπαλληλος οτι πλεον δεν δινεται πιστωτικο σε καμμια περιπτωση...Ειναι οπως σου κατσει γενικα ειναι, ο καθενας λεει τα δικα του. Εγω πηρα ενα ocz φλασακι 8gb esata/usb με 10ε προσφορα και τωρα δεν παιζει η usb. Προφανως δεν με συμφερει το πιστωτικο, αλλα ουτε υπαρχει πλεον διαθεσιμο ιδιο.... Τι παρομοιο να μου δωσουν?Υπαρχει αλλο esata/usb? Χωρια που το ocz ακομα και σε usb πηγαινε σφαιρα επειδη ειχε τρομερο τσιπ. Αλλα ευκαιρια τωρα να παω στον υπαλληλο που μου ειπε οτι δεν γινεται πιστωτικο να δω τι θα μου φερει...Υποθέτω η καλύτερη λύση είναι RMA στην OCZ. Βασικά αν το αφήσεις για έλεγχο βεβαιώσου ότι δεν θα σε υποχρεώσουν σε πιστωτικό των 10€. Να το πω αλλιώς. Βεβαιώσου ότι αν αυτό που σου προτείνουν είναι μη αποδεκτό θα έχουν τουλάχιστον το φλασάκι εκεί ώστε να στο επιστρέψουν και να το κάνεις εσύ RMA (αν έχεις την όρεξη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 5, 2011 #583 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Στο πλαισιο στην Πατρα μου ειπε ο υπαλληλος οτι πλεον δεν δινεται πιστωτικο σε καμμια περιπτωση...Ειναι οπως σου κατσει γενικα ειναι, ο καθενας λεει τα δικα του. Εγω πηρα ενα ocz φλασακι 8gb esata/usb με 10ε προσφορα και τωρα δεν παιζει η usb. Προφανως δεν με συμφερει το πιστωτικο, αλλα ουτε υπαρχει πλεον διαθεσιμο ιδιο.... Τι παρομοιο να μου δωσουν?Υπαρχει αλλο esata/usb? Χωρια που το ocz ακομα και σε usb πηγαινε σφαιρα επειδη ειχε τρομερο τσιπ. Αλλα ευκαιρια τωρα να παω στον υπαλληλο που μου ειπε οτι δεν γινεται πιστωτικο να δω τι θα μου φερει...Αυτο για τα πιστωτικα ειναι παραμυθι εστειλα email για ενα προβλημα που ειχα με καποιο καταστημα εδω θεσσαλονικη γιατι ηθελε να μου αλλαξει το τροφοδοτικο με το HX 750 γιατι το 1000 δν υπηρχε πουθενα διαθεσιμο και θα αργουσε να το φερει και μου λει αν θες να σου δωσω το 750 τωρα αφου του ειπα οχι εστειλα email και ρωτησα τι ακριβως γινεται και ο κυριος Βασιλης Φλωρος μου ειπε οτι σε συνενοηση με τον τεχνικο μπορω να ζητησω πιστωτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιανουάριος 5, 2011 #584 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Και εγω στο μυαλο μου την ocz απευθειας ως λυση ειχα...αλλα μια μερα που ημουν στο πλαισιο για να αγορασω κατι ρωτησα τον "τεχνικο" που ηταν εκει αν υπαρχει διαθεσιμο το φλασακι ακριβως επειδη δεν ηθελα πιστωτικο. Με το που ακουσε την λεξη πιστωτικο λες και τον κυριεψε ο διαβολος ηταν...Μου το ξεκοψε με την μια... (χαρα εγω απο μεσα μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιανουάριος 6, 2011 #585 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είπα και εγώ να ποστάρω μέρα που είναι το πάθημά μου με τους ''ΠΛΑΙΣΙΟΥΣ'', μπας και τους φωτίσει ο ΓΙΑΡΑΜΠΗΣ, και βάλουνε μυαλό... Έχουμε και λέμε λοιπόν, στις 16-12-2010 παραγγέλνω αυτό Lian Li Internal PCI Cooler w/140mm Fan με κωδικό 1146165 και αριθμό παραγγελίας 622559 για το κουτάκι μου και την GPU μου.Όλα καλά το προϊόν διαθέσιμο, σε φανταστική τιμή 5,90 ευρώ μόνο. Μου έρχεται το mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και μετά από μία μέρα στις 17-12-2010 έρχεται το παρακάτω mail : ''Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας.'' Λέω ασ' τους να επικοινωνήσουν να δούμε τι θα μου πούν... Τρίχες σιγά μην επικοινωνήσουν χαζοί είναι, μπορεί να το ξεχάσω μέσα στις γιορτές και να γλυτώσουν. Και εχθές μου στέλνουν το συγκλονιστικό mail : ''Αξιότιμε κύριε ..... Σχετικά με την παραγγελία σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: Το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο για να πάει σε κατάστημα μπορείτε να κάνετε ξανά την παραγγελία σας όταν το προϊόν θα αναγράφει «Παράδοση εντός 24 ωρών» ( δηλαδή ποτέ ) εκτός και αν θέλετε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία για παράδοση στον χώρο σας και να την κρατήσουμε σε αναμονή και να το δρομολογήσουμε εμείς όταν το παραλάβουμε. Είμαι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345'' Υπ'όψην δεν είναι η πρώτη φορά που την ''πατάω'' τηλεφωνικά την έχω ''πατήσει'' αρκετές φορές χωρίς αποδείξεις όμως αλλά ιντερνετικά δεν το περίμενα... Και ρωτώ τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω για να τους κυνηγήσω νομικά γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο; Κομμάτια να γίνουν τα δικαστικά έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Ιανουάριος 6, 2011 #586 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 Να μην ασχοληθεις αλλο μαζι τους και να προτιμησεις αλλο καταστημα την επομενη φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 6, 2011 #587 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 Και ρωτώ τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω για να τους κυνηγήσω νομικά γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο;Κομμάτια να γίνουν τα δικαστικά έξοδα.Δικηγόροι | Δικηγόροι σε Αθήνα | Αθήνα | Αθήνα Ελλάδα | Πληροφορίες για Δικηγόροι σε Αθήνα | Χρυσός Οδηγός Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 12, 2011 #588 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 έλα μάγκες μια πληροφορία γα να προσέχετε.1)Παίρνω 260 (216) bulk 80 ευρά2)Τα φτύνει στο δίμηνο3)Μου λένε αντικατάσταση με 450 λέω οκ, παρότι ξέρουμε ότι είναι πολύ κάτω από τη 260 (216)4)πάω εκεί και μου λέει θα σου κρατήσω το κουτί.Του εξηγώ ότι ναι μεν δέχομαι να μου αντικαταστήσει με χειρότερη κάρτα αλλά αφού μου την έδωσαν χωρίς κουτι , και δεν το έχασα με δική μου υπαιτιότητα γιατί δεν το δίνεις?5)άκρη δεν βγήκε, φορτωσα + απαίτησα επιστροφή χρημάτων και τα πήρα μετρητά.Ηθικό δίδαγμα: τα bulk δεν έχουν κανονική εγκύηση , θα πάρεις κάτι πίσω πάλι bulk και μάλλον χειρότερο, φυσικά είναι πιο φτηνά αλλά δεν παίρνεις "πλήρες προιόν". Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πλέον ανα αγοράσω από άλλο κατάστημα πιο φτηνό από το πλάισιο , πλήρες προιόν, παρά να ασχοληθώ με τις ευκαιρίες τους οι οποίες και τα φτύνουν για πλάκα και έχουν μισή εγγύηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 12, 2011 #589 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Δεν βλέπω τον λόγο να σου κρατήσει το κουτί. Να το κάνει τι; 1) Κάνει συλλογή από κουτιά!2) Απλά του άρεσε!!3) Δεν του άρεσες εσύ!!!4) Για να σου δώσει και καλά bulk αφού επέστρεψες bulk.5) Γιατί ήθελε το περιεχόμενο για πάρτι του.6) Για να χρησιμοποιηθεί το κουτί με bulk προϊόν που θα πωληθεί ως retail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 12, 2011 #590 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Μηπως για να μην υπαρχει η περιπτωση να βρει αλλη αποδειξη και να το γυρισει σαν αγορασμενο και οχι bulk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Ιανουάριος 13, 2011 #591 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 παιδες το πλαισιο εχει ξεφτιλιστει εντελως...καιρος ειναι να αρχισουμε να το φτυνουμε και εμεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Ιανουάριος 13, 2011 #592 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Δεν βλέπω τον λόγο να σου κρατήσει το κουτί. Να το κάνει τι; 1) Κάνει συλλογή από κουτιά!2) Απλά του άρεσε!!3) Δεν του άρεσες εσύ!!!4) Για να σου δώσει και καλά bulk αφού επέστρεψες bulk.5) Γιατί ήθελε το περιεχόμενο για πάρτι του.6) Για να χρησιμοποιηθεί το κουτί με bulk προϊόν που θα πωληθεί ως retail.το κανουν ετσι χωρις κουτι για να μην μπορεις να επιστρεψεις το προιον κουτατο σε αλλο υποκαταστημα και να παρεις κατι αλλο η λεφτα πισω.ειπαμε οσο σας κανουν τετοια τοσο και εμεις θα κανουμε φασαρια και τσαμπουκα μεσα στα μπακαλικακια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2011 #593 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 μετά από 2 μήνες είναι ακόμα στο site... μαντέψτε τώρα... ...δεν είναι διαθέσιμοι XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallkniven Ιανουάριος 20, 2011 #594 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 μετά από 2 μήνες είναι ακόμα στο site...μαντέψτε τώρα... ...δεν είναι διαθέσιμοι XD να ειταν μονο αυτο καλα θα ειταν.σου λενε ολο και κατι καποιος θα ψωνισει απο μεταμορφωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 20, 2011 #595 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Πάντως λίγο πολύ ο υπεύθυνος εμένα μου το ξεκαθάρισε όταν τους έβαζα τις φωνές πριν λίγες μέρες. Ούτε έχουν κάποια υποχρέωση να διορθώσουν το site τους, ούτε έχουν κάποια υποχρέωση να ικανοποιήσουν τις παραγγελίες που θα έχουν γίνει προιόντος που θα φαίνεται ως διαθέσιμο, αν τελικώς δεν τους περισσεύει απόθεμα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν κάποιος παραγγέλνει από τις προσφορές του Πλαισίου είναι δικό του λάθος και όχι του καταστήματος αν η παραγγελία ακυρωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 20, 2011 #596 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Πάντως λίγο πολύ ο ανεύθυνος εμένα μου το ξεκαθάρισε όταν τους έβαζα τις φωνές πριν λίγες μέρες. Ούτε έχουν κάποια υποχρέωση να διορθώσουν το site τους, ούτε έχουν κάποια υποχρέωση να ικανοποιήσουν τις παραγγελίες που θα έχουν γίνει προιόντος που θα φαίνεται ως διαθέσιμο, αν τελικώς δεν τους περισσεύει απόθεμα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν κάποιος παραγγέλνει από τις προσφορές του Πλαισίου είναι δικό του λάθος και όχι του καταστήματος αν η παραγγελία ακυρωθεί.fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2011 #597 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 έχω πάει ένα δίσκο στο Περιστέρι για έλεγχο από τις 17 (ο Samsung 1TB στα 35ευρώ των προσφορών).Στο παλικάρι του είπα ο δίσκος δε δούλεψε ποτέ.Κούμπωσέ τον να δεις οτι δεν ξεκινάει καν να πάρω κάποιον άλλο.....σε 1ώρα μας τελειώνει και η 20 Γενάρη και ακόμα δεν τον έχουν κουμπώσει.....Τηλέφωνο δε πρόκειται να πάρω...θα περιμένω να δω πόσο θα τραβήξει η βαλίτσα.Εντωμεταξύ στον πάγκο που τον παρέδωσε μου λεγε θα δωθεί πιστωτικό...του λέω δε θέλω...θέλω 1tb άλλο και δε με απασχολεί ποιας εταιρίας....ναι μου λέει αλλά δεν έχουμε διαθέσιμο 1tb στα 35ευρώ.....του ξαναλέω...δε με απασχολεί. για να πήρα 1tb δίσκο πάει να πει οτι θέλω 1tb δίσκο αντικατάσταση.επίσης μου πε οτι θα τον κοιτάξει μέσα στην επόμενη 1 ώρα (17Γενάρη) μιας και είναι κάτι εύκολο προς έλεγχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 20, 2011 #598 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Αγόρασα μια Gigabyte 5670 bulk από το πλαίσιο.. Από την μέρα που την έβαλα μου βγάζεi στο BIOS μήνυμα σφάλματος και να πατήσω το F1 να συνεχίσω. Πατώντας το F1 η κάρτα δουλεύει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρω στο BIOS. Τελαυταίο BIOS update φυσικά. Δλδ να καταλάβω η κάρτα που πήρα ήταν επιστοφή από κάποιον άλλο που μπορεί να του έκανε το ίδιο πρόβλημα και να την γύρισε πίσω; Ο τύπος που μου την έδωσε παντως μου είπε πως έχει εγγύηση 2 χρόνια η κάρτα. Το γράφει και η απόδειξη. Τι λέτε να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2011 #599 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 κάποιος στα κεντρικά του plaisio διαβάζει thelab....μόλις έσκασε μήνυμα να περάσω από το service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 20, 2011 #600 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 έχω πάει ένα δίσκο στο Περιστέρι για έλεγχο από τις 17 (ο Samsung 1TB στα 35ευρώ των προσφορών).Στο παλικάρι του είπα ο δίσκος δε δούλεψε ποτέ.Κούμπωσέ τον να δεις οτι δεν ξεκινάει καν να πάρω κάποιον άλλο.....σε 1ώρα μας τελειώνει και η 20 Γενάρη και ακόμα δεν τον έχουν κουμπώσει.....Τηλέφωνο δε πρόκειται να πάρω...θα περιμένω να δω πόσο θα τραβήξει η βαλίτσα. Οταν μας ειχες δωσει το link παντως οταν τον πηρες ειχε το γνωστο "Εκθεσιακο κομματι" απο κατω,που οπως σας ειχα πει υπαινισεται πολλα αυτο.Ειτε χρησιμοποιημενο ειτε χαλασμενο.Εγω οταν ηθελα να αγορασω,οι 7 στους 10 δισκους στο Πλαισιο ηταν "Εκθεσιακα κομματια" ....καλα ,αντε γεια και αμα με ξαναδουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.