yanni Δεκέμβριος 28, 2010 #561 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 guess what... παλι με πηρανε τηλεφωνο αλλα δυστυχως δεν προλαβα να το σηκωσω.Μπορούσες να τους πάρεις εσύ ένα τηλ. και αν έχεις τον αριθμό από τον οποίο σε κάλεσαν μπορείς να ζητήσεις και ποιο συγκεκριμένα αυτόν τον υπάλληλο που σε καλούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Δεκέμβριος 28, 2010 #562 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Τσακαλια οι τυποι οσον αφορα τις αντικαταβολες.Χθες το πρωι παραγγειλα ενα FIFA 11 για xbox360 πριν λιγο το παρελαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 31, 2010 #563 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Λοιπόν ο δίσκος Samsung 1TB Spinpoint F1 που μου κράτησαν στο κατάστημα Περιστερίου είναι DOA και το σκέφτηκα ρε γμτ να τον δώσω για επιτόπου έλεγχο πριν τον πάρω γιατί δεν ήταν σφραγισμένος αλλά σε πλαστικό κουτάκι με το logo samsung επάνω (φώτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 31, 2010 #564 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Λοιπόν ο δίσκος Samsung 1TB Spinpoint F1 που μου κράτησαν στο κατάστημα Περιστερίου είναι DOA και το σκέφτηκα ρε γμτ να τον δώσω για επιτόπου έλεγχο πριν τον πάρω γιατί δεν ήταν σφραγισμένος αλλά σε πλαστικό κουτάκι με το logo samsung επάνω (φώτο). Το πλαστικό κουτάκι να φανταστώ είναι από το κολατσιό του samsung CEO ή κάποιου τεχνικού-Πλαίσιο; :warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 31, 2010 #565 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Ετσι πωλειται ο Samsung F1 1TB. Μεσα σε πλαστικο. Και οι 7 που ειχα αγορασει (πριν 2 χρονια σχεδον) σε τετοια συσκευασια μεσα ηταν. Κανενας απο τους 7 δεν παρουσιασε το παραμικρο. Αρα μην βγαζετε βιαστικά συμπερασματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 31, 2010 #566 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 και μένα καινούριος μου φάνηκε.χωρίς σκόνες ή αποτυπώματα.....αλλά καινουργίλα δε μύριζε σε καμία περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 31, 2010 #567 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Ετσι πωλειται ο Samsung F1 1TB. Μεσα σε πλαστικο. Και οι 7 που ειχα αγορασει (πριν 2 χρονια σχεδον) σε τετοια συσκευασια μεσα ηταν. Κανενας απο τους 7 δεν παρουσιασε το παραμικρο. Αρα μην βγαζετε βιαστικά συμπερασματα.συμφωνω, και εμενα οι 16 F4 που αγορασα ετσι ειχαν ερθει, οπως επισης και οι 4 F3 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 31, 2010 #568 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 και μένα καινούριος μου φάνηκε.χωρίς σκόνες ή αποτυπώματα.....αλλά καινουργίλα δε μύριζε σε καμία περίπτωση.η καινουργιλα που ξερουμε,ειναι απο διαφορα χημικα που χρησιμοποιουνται στην διαδικασια κατασκευης ηλεκτρονικων,τα οποια ειναι καπως επικινδυνα και ειναι πιθανοτατο να καταργηθουν καποια στιγμη ,οπως εχει καταργηθει πχ ο αμιαντος στους συμπλεκτες.Οποτε το οτι δεν μυριζει καινουργιλα δεν σημαινει σωνει και καλα οτι ειναι μεταχειρισμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 31, 2010 #569 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 η καινουργιλα που ξερουμε,ειναι απο διαφορα χημικα που χρησιμοποιουνται στην διαδικασια κατασκευης ηλεκτρονικων,τα οποια ειναι καπως επικινδυνα και ειναι πιθανοτατο να καταργηθουν καποια στιγμη ,οπως εχει καταργηθει πχ ο αμιαντος στους συμπλεκτες. Μήπως λες και στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αη Βασίλης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 31, 2010 #570 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 εγω παντως θελω να μυριζω καινουργιλα και ας μου κανει κακο. Η μιση χαρα της αγορας ειναι οι τζουρες με τη μυτη κολλημενη στο προϊον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas Raptis Ιανουάριος 2, 2011 #571 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm προχθές που την έκανα παραγγελία έλεγε στο site περιορισμένος αριθμός τεμαχίων αλλα μου ήρθε κανονικά οπως και ολα τα υπόλοιπα που εκανα παραγγελία εκτός απο ραμ και οθόνη που προτίμησα άλλο κατάστημαΔε θέλω να σε ξενερώσω αλλά την πήρα από το pc1 πριν δυο μήνες στα 56 ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 3, 2011 #572 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Δε θέλω να σε ξενερώσω αλλά την πήρα από το pc1 πριν δυο μήνες στα 56 ευρώ!Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά αν το RMA του είναι σαν του e-shop να εύχεσαι να μην σου χαλάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas Raptis Ιανουάριος 3, 2011 #573 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Πρόσφατα μου έστειλαν ένα καλώδιο scart -> vga που δε δούλευε (απ' ότι έχω διαβάσει αυτό δεν ήταν για τη δουλειά που το ήθελα αλλά στο site έγραφαν ότι θα κάλυπτε τις ανάγκες μου), ήρθαν το παρέλαβαν και επειδή δεν είχαν κάποιο άλλο μου είπε μου έκαναν επιστροφή χρημάτων. Δεν έχω παράπονο από το κατάστημα. Μόνο μία φορά που δεν είχαν κάτι μπαταρίες διαθέσιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 3, 2011 #574 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά αν το RMA του είναι σαν του e-shop να εύχεσαι να μην σου χαλάσει.Και ποια διαφορά απο αυτό του ''καινούργιου'' Πλαισίου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwvy Ιανουάριος 3, 2011 #575 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Πφφ, με όλα αυτά που διάβασα εδώ μέσα, φοβάμαι πλέον να αγοράσω κάτι από το Πλαίσιο! Αν και πάλι έχω την εντύπωση ότι είναι σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις.. Δλδ, μπορεί να υπάρχουν κεντρικές γραμμές αλλά δεν αμφιβάλλω για το πόσο ευέλικτοι είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοι. Αλήθεια, για το Multirama δεν υπάρχουν παράπονα? Ή δεν αγοράζετε από κει επειδή κατα κανόνα είναι κάπως πιο ακριβό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 3, 2011 #576 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Αλήθεια, για το Multirama δεν υπάρχουν παράπονα? Ή δεν αγοράζετε από κει επειδή κατα κανόνα είναι κάπως πιο ακριβό?Βασικά γιατί:α) Οι "γνώστες" και οι συχνάζοντες εις τα tech sites δεν αγοράζουνε από τα multidramaβ) επειδή είναι φαρμακείαγ) επειδή αυτοί ( οι λίγοι ) που αγοράζουνε από εκεί είναι κυρίως μέσης/μεγάλης ηλικίας και κυρίως ανίδεοι ( δεν το λέω με την προσβλητική έννοια ) [ και προφανώς δεν surfάρουνε στα μέρη μας ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwvy Ιανουάριος 3, 2011 #577 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 ok δεκτό αλλά πάλι δεν έχω δεί παράπονα για τα multirama όπως για το after sales (εγγύηση/υποστήριξη) ή άλλα σκηνικά που περιγράφονται εδώ μέσα όπως "προσφορές" προιόντων, που είτε τελικά τα καβατσώνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι είτε επειδή το Πλαίσιο θέλει εικονικά να δείξει στο Internet ότι είναι το πιο φθηνό, κ.α.Δηλαδή ούτε ένας ψαγμένος δεν αγοράζει από Multirama? Δεν παίζει εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα? Νομίζω ότι θα προτιμούσα να πληρώσω λίγοο παραπάνω αν είναι τα προβλήματα τα μου να λύνονται εύκολα μετά. ΥΓ-> Δεν κάνω διαφήμιση! Θέλω απλά να ξέρω. Λίγο ειρωνικό αλλά ούτε εγώ πάτησα ποτέ στα Multirama. Ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 3, 2011 #578 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Όλο και κάποιοι έχουνε εμπειρίες από multidrama.Αλλά εδώ είναι άλλο το θέμα συζήτησης.Αν θες σώνει και καλά να ακούσεις έστω μια περίπτωση, here it comes:αλλαγή επεξεργαστή Intel που χάλασε = 1 μήνας και θα έκανε και άλλο αν δεν τους στριμώχναμε με πολλαπλά τηλέφωνα μέχρις ώτου να γίνει επιτέλους το θαύμα και να φτάσει από την μακρινή Ιρλανδία ο νέος επεξεργαστής από την Intel ( διαδικασία που κάνοντας την μόνος σου κάνει το πολύ 5 μέρες, τότες δεν το είχαμε πάρει πρέφα αυτό δυστυχώς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 4, 2011 #579 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Πφφ, με όλα αυτά που διάβασα εδώ μέσα, φοβάμαι πλέον να αγοράσω κάτι από το Πλαίσιο! Αν και πάλι έχω την εντύπωση ότι είναι σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις.. Δλδ, μπορεί να υπάρχουν κεντρικές γραμμές αλλά δεν αμφιβάλλω για το πόσο ευέλικτοι είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοι. Αλήθεια, για το Multirama δεν υπάρχουν παράπονα? Ή δεν αγοράζετε από κει επειδή κατα κανόνα είναι κάπως πιο ακριβό?Τα των τιμών τους ασχολίαστα, they know better. Για το after και το service, τα κρατάνε 2-3 άτομα, που όσο υπάρχουν, θα υπάρχει ένα επίπεδο. Μέχρι να τους ξαποστείλουν κι αυτούς και να πέσουν στο σκοτάδι με την υπόλοιπη αγορά.Απο αυτά που διαβάζω πάντως, δεν βλέπω να έχουν αλλάξει και πολλά τόσα χρόνια.... μόνο 2002-2008 ήταν η χρυσή περίοδος που υπο την πίεση της ανταγωνιστικότητας, όλοι σχεδόν ρίξανε τρελό κυνήγι για τον πελάτη και χαρίζαν rma, αντικαταστάσεις με κλειστά μάτια κλπ κλπ. Αλλά μια φούσκα ήταν η ευφορία στην αγορά, έσκασε και μείνανε όλοι με την εντύπωση πως η λιανική έγινε Ελβετία, αλλά εδώ είναι Καμπούλ, ήταν, είναι και θα είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwvy Ιανουάριος 4, 2011 #580 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 OCZ Black Edition Ready 4GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 7-7-7-24, OCZ3BE1600LV4GK) Τις κοστολογούν στα 45€!! Το έχω ήδη τσεκάρει στο κατάστημα, λένε ότι είναι παλιά προσφορά και δεν υπάρχουν πλέον. Στο site όμως υπάρχουν τουλάχιστον 1 βδομάδα τώρα! Πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει έναν τεχνικό στο Πλαίσιο για τις διαδικασίες που ακολουθούνται αν φέρω για rma την κάρτα γραφικών. Φυσικά, δούλευε μια χαρά, απλά έτσι ρώτησα. Μου είπε ότι εφόσον είναι εντός εγγύησης θα αντικατασταθεί αναλογα με το chip που έχει και τη μνήμη (είδος/μέγεθος) ή με κάτι καλύτερο ή αν δεν το θέλω θα γίνει πίστωση χρημάτων σύμφωνα με το κοστολόγιο που σήμερα έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.