yanni Δεκέμβριος 22, 2010 #541 Δεκέμβριος 22, 2010 Πρεπει να παραδεχτω οτι τα λαμογια παιζουν εξυπνα... (και ναι λαμογια ειναι). Τωρα οι μνημες ειναι με διαφορετικο κωδικο (αλλα το ιδιο μοντελο φυσικα) με full pcb στην φωτογραφια και 6 ευρω παραπανω στην τιμη. Και χθες επειδη ηταν τα γεννεθλια της κοπελας μου δεν ασχοληθηκα παραπανω. Βλακεια μου.....και ξανά online για παραγγελίαhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/TRANSCEND-1GB-DDR2-DIMM-PC2-6400-800-JM-JM800QLJ-1G.htm
aquasonic Δεκέμβριος 22, 2010 #542 Δεκέμβριος 22, 2010 Ουπς... παραγγειλα 2 παλι... για να δω θα μου τις βρουνε η εχει να πεσει ασχημο κραξιμο?
taotao2 Δεκέμβριος 22, 2010 #543 Δεκέμβριος 22, 2010 και εγω σημερα πηγα στο πλαισιο στη Μαγουλα,για 2 σκληρους δισκους 2.5'' .Περιττο να πω οτι ενω υπηρχαν στο συστημα online,διαθεσιμα τα προιοντα στο συγκεκριμενο καταστημα,οταν πηγα απο εκει,μου ειπαν οτι ειναι εκθεσιακα κομματια!!!!Οκ λεω στον υπαλληλο,δωσε μου τα εκθεσιακα κομματια εφοσον προοριζονται για παλαιο λαπτοπ,και μου λεει οτι να τα δοκιμασει να δει αν ειναι ενταξει και να μου τα δωσει!!!φυσικα ολοι οι σκληροι ηταν πεθαμενοι απο οτι ειπε μετα απο ελεγχο και καλα που εκανε,,και μου προτεινε λυσεις αλλες πολυ πιο ακριβες!!!οταν βεβαια ρωτησα ,γιατι εφοσον δεν δουλευουν οι συγκεκριμενοι σκληροι δισκοι,τους εχετε στο επισημο site της εταιρειας?πριν του βαλετε δεν τους ελενξατε?και φυσικα ο τυπος ελεγε τις φανφαρες που τον ειχαν δασκαλεψει!!!τωρα μπορει να παιζει και βούτα απο τους υπαλληλους στα εν λογο κομματια γενικος,τα βγαζουν ολα χαλασμενα ,και καταλληγουν σε καποιο σπιτι υπαλληλου,ή το αλλο σεναριο ειναι για κραχτες να πηγαινεις απο εκει και να σε πριζουν με παρεμφερι αλλα προιοντα μιας και αυτα που θες δεν υπαρχουν πια και απλα στο ιντερνετ ο προγραμματιστης που τα αλλαζει ,μαλλον θα παιζει ταβλι πολλες ωρες αντι να κανει αυτο που πρεπει!!!!!Τελος πλεον απο μενα το πλαισιο για αγορες hardware και γενικος!!!ετσι οπως πανε ,,δεν τους βλεπω και πολυ καλα ως εταιρεια,και φανηκε απο την πελατεια που ειχε ημερα τεταρτη,2 μερες πριν τα χριστουγεννα και γενικα σε περιοδους εορτων!!ενα τεραστιο καταστημα στη μαγουλα με υπαλληλους περισσοτερους απ οτι οι πελατες σε ωρα αιχμης!!Οτι ανεβαινει ,καποια στιγμη κατεβαινει!!!!ισως το πλαισιο τραβαει την δικια τους κατηφορα πλεον!!!
Jumex Δεκέμβριος 23, 2010 #544 Δεκέμβριος 23, 2010 Μόλις παρέλαβα 3 wd scorpio blue 160GB με 19,90 euro έκαστος. Και οι τρείς ανοιγμένοι (κλεισμένοι με συρραπτικό) και χιλιογραμμένοι με στυλό ακόμα και στο αυτοκόλλητο της κεφαλής... ...ελπίζω να παίζουν... :hang3:
yanni Δεκέμβριος 23, 2010 #545 Δεκέμβριος 23, 2010 Εγώ πάλι παρέλαβα πριν λίγες ώρες τον 500άρι Seagate κανονικά στο σακουλάκι του ολοκαίνουριο και σφραγισμένο. Λογικό αφού ήταν λάθος τιμή και όχι bulk.
astrolabos Δεκέμβριος 23, 2010 #546 Δεκέμβριος 23, 2010 Όποιος παρέλαβε δίσκο και είναι οκ να πατήσει thanks στη δημοσίευση του Yanni:p
aquasonic Δεκέμβριος 23, 2010 #547 Δεκέμβριος 23, 2010 Σημερα λοιπον επεσε κραξιμο στο τηλεφωνο σε σημειο που δεν θα ετρωγα απλα 2 ποντους ποινης (σορρυ απλα απο τα νευρα μου ξεφυγε...) απλα 100. Ενημερωσα τον τηλεφωνητη οτι στις 5 ακυρες παραγγελειες θα γινει η καταγγελεια μου στην ΓΓΚ. Τον ρωτησα πως ακριβως γινεται να ανανεωνονται οι μνημες και να μην ενημερωνουν εναν πελατη ο οποιος ζηταει 7 κομματια και συνεχιζει να παραγγελνει εδω και 1 βδομαδα non-stop και μολις ακυρωνεται η παραγγελια να εμφανιζονται οι μνημες. Η απαντηση ειναι οτι ετσι ακριβως ειναι το συστημα και απλα εμφανιζονται αν βρεθουν στις αποθηκες. a.k.a οι αποθηκες που ειμαστε περιφανοι και διαφημιζαμε τοσο καιρο οταν ανοιξαν ειναι για πεταμα. αλλες 2 και θα φυγουν screenshots και οποιοδηποτε αλλο στοιχειο εχω στην ΓΓΚ.
Tsakonas Δεκέμβριος 24, 2010 #548 Δεκέμβριος 24, 2010 Σημερα λοιπον επεσε κραξιμο στο τηλεφωνο σε σημειο που δεν θα ετρωγα απλα 2 ποντους ποινης (σορρυ απλα απο τα νευρα μου ξεφυγε...) απλα 100. Ενημερωσα τον τηλεφωνητη οτι στις 5 ακυρες παραγγελειες θα γινει η καταγγελεια μου στην ΓΓΚ. Τον ρωτησα πως ακριβως γινεται να ανανεωνονται οι μνημες και να μην ενημερωνουν εναν πελατη ο οποιος ζηταει 7 κομματια και συνεχιζει να παραγγελνει εδω και 1 βδομαδα non-stop και μολις ακυρωνεται η παραγγελια να εμφανιζονται οι μνημες. Η απαντηση ειναι οτι ετσι ακριβως ειναι το συστημα και απλα εμφανιζονται αν βρεθουν στις αποθηκες. a.k.a οι αποθηκες που ειμαστε περιφανοι και διαφημιζαμε τοσο καιρο οταν ανοιξαν ειναι για πεταμα. αλλες 2 και θα φυγουν screenshots και οποιοδηποτε αλλο στοιχειο εχω στην ΓΓΚ.αρχηγε μου μην το λες,καντο.τσαμπα ειναι.αν μαζευτουν 10-100-1000 σαν κι εσενα ολο και κατι θα γινει.Πηγαινε συνηγορο καταναλωτη,ΙΝΚΑ,παντου...κοιτα τι οριζει η νομοθεσια προστασιας καταναλωτη...Άρθρο 9δΠαραπλανητικές πράξεις1. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται παραπλανητική όταν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες και είναι, συνεπώς, αναληθής ή, όταν, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συν*ολικής παρουσίασής της, παραπλανά ή ενδέχεται να παραπλανήσει το μέσο καταναλωτή, ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι, αντικειμενικά, ορθές όσον αφορά ένα ή περισσότερα από τα στοιχεία τα οποία παρατίθενται κατωτέρω και, ούτως ή άλλως, τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε. Τα στοιχεία αυτά είναι:α) η ύπαρξη ή η φύση του προϊόντος,β) τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως είναι η διαθεσιμότητα, τα οφέλη, οι κίνδυνοι, η εκτέλεση, η σύνθεση, τα συνοδευτικά εξαρτήματα, η μετά την πώληση υποστήριξη προς τον καταναλωτή και η αντιμετώπιση των παραπόνων, η μέθοδος και η ημερομηνία κατασκευής ή παροχής, η παράδοση, η καταλληλότητα, η χρήση, η ποσότητα, οι προδιαγραφές, η γεω*γραφική ή εμπορική προέλευση ή τα αναμενόμενα από τη χρήση του προϊόντος αποτελέσματα, ή τα αποτελέσματα και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των δοκιμών ή ελέγχων του προϊόντος,γ) η έκταση των δεσμεύσεων του προμηθευτή, τα κίνητρα για την εμπορική πρακτική και η φύση της διαδικασίας πωλήσεων, κάθε δήλωση ή σύμβολο που αφορά άμεση ή έμμεση χορηγία ή έγκριση του προμηθευτή ή του προϊόντος,δ) η τιμή ή ο τρόπος υπολογισμού της ή η ύπαρξη ειδικής συμφέρουσας τιμής,ε) η ανάγκη υπηρεσίας, ανταλλακτικού, αντικατάστασης ή επισκευής,στ) η φύση, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα δικαιώματα του προμηθευτή ή του αντιπροσώπου του, όπως είναι η ταυτότητα και τα περιουσιακά στοιχεία του, τα προσόντα του, η ιδιότητα, η έγκριση, η εταιρική σχέση, η σύνδεση και η κυριότητα δικαιωμάτων βιομηχανικής, εμπορικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα βραβεία και οι διακρίσεις του, ζ) τα δικαιώματα του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αντικατάστασης ή επιστροφής σύμφωνα με το άρθρο 5.2. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται επίσης παραπλανητική όταν, στο πραγματικό της πλαίσιο, λαμβανομένων υπόψιν όλων των χαρακτηριστικών της και των περιστάσεων, οδηγεί ή ενδέχεται να οδηγήσει τον μέσο καταναλωτή να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία διαφορετικά δεν θα ελάμβανε, και η πρακτική περιλαμβάνει:α) κάθε προσπάθεια προώθησης προϊόντος (μάρκετινγκ), συμπεριλαμβανομένης της συγκρι*τικής διαφήμισης, που δημιουργεί σύγχυση με προϊόντα, εμπο*ρικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες και άλλα διακριτικά γνωρίσματα ενός ανταγωνιστή,β) μη συμμόρφωση του προμηθευτή προς τις δεσμεύσεις που περιέχουν κώδικες συμπεριφοράς με τους οποίους ανέλαβε να δεσμευτεί, όταν η δέσμευση είναι ρητή και όχι προγραμματική, και μπορεί να εξακριβωθεί και ο προμηθευτής αναφέρει σε μια εμπορική πρακτική ότι δεσμεύεται από τον κώδικα.Άρθρο 9θ Κυρώσεις 1. Κάθε καταναλωτής ή και ένωση καταναλωτών έχουν το δικαίωμα, σε περίπτωση παράβασης των διατάξεων των άρθρων 9γ έως και 9η, να ζητούν την δικαστική παύση κάθε αθέμιτης εμπορικής πρακτικής και την παράλειψή της στο μέλλον, καθώς και αποζημίωση για την ζημία που υφίστανται εξαιτίας της πρακτικής αυτής. Τα ένδικα βοηθήματα του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να ασκούνται, χωριστά ή από κοινού, κατά ενός ή περισσοτέρων προμηθευτών του ίδιου οικονομικού τομέα ή κατά ιδιοκτήτη κώδικα, εφόσον αυτός προωθεί κώδικα που ενθαρρύνει τη μη συμμόρφωση με τις διατάξεις του παρόντος μέρους.2.Το Δικαστήριο μπορεί, μετά από σχετική αίτηση, να διατάξει, δια του τύπου ή με άλλο πρόσφορο τρόπο, τη δημοσίευση της απόφασης που διατάσσει την παύση της αθέμιτης εμπορικής πρακτικής, στο σύνολό της, ή εν μέρει, καθώς και τη δημοσίευση σχετικής επανορθωτικής δήλωσης του παραβάτη.3. Ο προμηθευτής στον οποίον αποδίδεται παράβαση των διατάξεων του παρόντος μέρους, υποχρεούται να προσκομίζει στο Δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την ακρίβεια των πραγματικών ισχυρισμών που αφορούν εμπορική πρακτική, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο από το Δικαστήριο, εν όψει των δεδομένων της συγκεκριμένης περίπτωσης, λαμβανομένων υπόψιν των έννομων συμφερόντων όλων των διαδίκων. Αν δεν προσκομισθούν τα στοιχεία αυτά ή κριθούν ανεπαρκή, οι ισχυρισμοί του ενάγοντος ή των εναγόντων καταναλωτών τεκμαίρονται αληθείς.4. Ο έλεγχος των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών μπορεί να γίνει και από ιδιοκτήτες κωδίκων συμπεριφοράς, εφόσον προβλέπονται σχετικές διαδικασίες προσφυγής ενώπιον των φορέων αυτών. Η προσφυγή στις διαδικασίες του προηγούμενου εδαφίου δεν συνεπάγεται παραίτηση από το δικαίωμα δικαστικής προσφυγής. 5. Ο Υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να διατάξει, με απόφασή του, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, την άμεση παύση αθέμιτης εμπορικής πρακτικής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την απόφαση αυτή επιβάλλονται, σε βάρος του παραβάτη, οι κυρώσεις του άρθρου 13α του παρόντος νόμου.
mixa Δεκέμβριος 24, 2010 #549 Δεκέμβριος 24, 2010 Οπως και να εχει αυτο το παραμυθι με τα κομματια σε προσφορα σε συγκεκριμενα καταστηματα εχει καταντησει αηδια.Δεν μπορει να μπαινεις στις σελιδες των προιοντων και να εχει 15 στην σειρα προιοντα σε ευκαιρια και κανενα τελικα να μην ειναι διαθεσιμο.Αν ειναι ετσι να βγαζουν προσφορες με 0.01 ευρω να γινεται ακομα πιο πολυ χαβαλες..Οσο για το οτι καποιες φορες βρισκονται και ενα δυο ατομα που πηραν και ενα κομματι προφανως γινεται για να ριχνουν σταχτη στα ματια και να μην υπαρχει και το απολυτο της κοροιδιας.
aquasonic Δεκέμβριος 25, 2010 #550 Δεκέμβριος 25, 2010 αρχηγε μου μην το λες,καντο.τσαμπα ειναι.αν μαζευτουν 10-100-1000 σαν κι εσενα ολο και κατι θα γινει.Πηγαινε συνηγορο καταναλωτη,ΙΝΚΑ,παντου...κοιτα τι οριζει η νομοθεσια προστασιας καταναλωτη...Τσακο, Χθες με πηραν στο ασχετο τηλεφωνο, για την πρωτη παραγγελια μου με 7 μνημες (Απορω πως δεν την ειχανε σβησει ακομα). Εντελως κατα τυχη (πιστευω) μιλησα με το παιδι μου μιλησα για την τελευταια ακυρωμενη παραγγελια, στην οποια ειχα ρηξει μια ευγενικη "απειλη" οτι στις 5 φορες που θα γινει αυτο θα φυγει καταγγελια στην ΓΓΚ (απο οτι φαινεται δουλευει, ακομα δεν ειχα χρονο να ανεβασω το χαρτι που ειχε παει στο e-shop για την τσαντα που ειχα γραψει παλαιοτερα) και το παιδι προσπαθησε με 60 τροπους να δικαιολογησει το Πλαισιο. Τεσπα, χθες με ρωταει αν εξυπηρετηθηκα, και φυσικα η απαντηση μου ηταν ΟΧΙ. Με ρωταει αν με βολευουν αλλες μνημες, οπου ρωτησα αν υπαρχει αλλο 800αρι στικ στα 12 ευρω... που φυσικα η απαντηση ηταν οχι, και αφου καταλαβε πως το προβλημα ειναι οικονομικο, με ρωτησε γιατι δεν περνω αλλες μνημες να κανω την δουλεια μου, συγκεριμενα το ιδιο trancend αλλα με αλλο κωδικο (και ισως το μεγαλο pcb) στα ~18 ευρω που εχουν στο site. Μαλλον ειναι καλοπληρωμενη η δουλεια του τηλεφωνητη ωστε η διαφορα των 7χ12 (84) με 7χ18 (126) να μην του φαινεται εντυπωσιακη. Και ακομα καλυτερα, αυτο τον καιρο το stock house εχει φτασει τις τιμες skroutz σε μητρικες και λοιπο hardware...!Δυστυχως δεν θα μπορεσω να προβω στο 5-in-a-row που ηθελα καθως τωρα εχουν τις 667mhz μνημες στα 12 ευρω. Παρηγγειλα 2... για να δουμε...Bεβαια τωρα εχουν την δικαιολογια των χριστουγεννων...
yanni Δεκέμβριος 25, 2010 #551 Δεκέμβριος 25, 2010 Και εγώ που ήμουν σίγουρος ότι αυτή τη φορά είχες πάρει τις μνήμες. Μείνανε σχεδόν 1-1,5 μέρα online την τελευταία φορά.
atego Δεκέμβριος 25, 2010 #552 Δεκέμβριος 25, 2010 παιδια παντος εγω δεν ειχα ποτε προβλημα οποτε τα ειχαν διαθεσιμα μου τα στελναν εαν ειχαν πεσει πολλες παραγγελιες μου λεγανε τα παιδια ευγενεστατα οτι δεν προλαβα παντος κουτια,σκληρους,dvdrw,ram,ψυκτρες κτλπ (εχω και τις αποδειξεις για οποιον δεν πιστευει)τα εχω παραλαβει κανονικα αλλα εχει τυχη που δεν ηταν διαθεσιμα γιατι προλαβανε αλλοι πρωτα απο εμενα, ευκεριες ειναι οποιος προλαβειεαν παρεις παραδειγμα το e-shop οτι δεινει μια 9800 gx2 189 ευρω σε stock ειναι εκει απουλητη και διαθεσιμηhttp://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.512665&oem=XNE98GX2+H305V308000867αλλα εχει τυχη που εδινε μια 8800gts σε παρα πολυ καλη τιμη και την χτυπησα κατευθειαν
yanni Δεκέμβριος 25, 2010 #553 Δεκέμβριος 25, 2010 εαν παρεις παραδειγμα το e-shop οτι δεινει μια 9800 gx2 189 ευρω σε stock ειναι εκει απουλητη και διαθεσιμηΜε τέτοια τιμή εκεί θα μείνει. Στο πλαίσιο θα εμφανιζόταν για 5' στα 60€ και θα έφευγε αμέσως. Για αυτό και υπάρχει ο εκνευρισμός όταν δεν προλαβαίνουμε τέτοιες ευκαιρίες. Διότι είναι πραγματικά μοναδικές ευκαιρίες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι παρά ελάχιστες πραγματικά υπαρκτές - αν συμπεριλάβω και τα προϊόντα με διαθεσιμότητα σε ορισμένα καταστήματα.
atego Δεκέμβριος 26, 2010 #554 Δεκέμβριος 26, 2010 καποτε παιδια πηρα απο το pc1 2 τροφοδοτικα thermaltake modular 550 watt 26 ευρω και τα δυο οταν τα παρηγγειλα λεω θα εινα μουφες και οτι γινει οταν φτασανε τα τροφοδοτικα στο e-shop και τα ανοιξαμε με τα παιδια απο το e-shop ηταν γνησια τα thermaltake modular ολοι κοιταγαμε σαν χανοι μεχρι και ο τεχνικος του e-shop ελεγε οτι τα τροφοδοτικα αυτα 26 ευρω τσαμπα τα πηρες (τοτε τα αρπαξα και ετρεχα:crazy_pilot:)
sebastian Δεκέμβριος 26, 2010 #555 Δεκέμβριος 26, 2010 Εγώ έκλεισα τηλεφωνικά 2 δίσκους : 1. 2,5 black scorpio 320gb (60 ευρω) -> ειχε 1 κομματι το καταστημα2. wd green 64mb 7200rpm 2TB (120 ευρω) -> ειχε 2 κομματια το καταστημαΛοιπόν τους έκλεισα τηλεφωνικά, αλλά μίλησα και με το κατάστημα. Πηγα απο εκει και ολα ηταν PERFECT! Οι δυο δίσκοι σε σακουλάκι σφραγισμένοι....και δουλεύουν αψογα!
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 26, 2010 #556 Δεκέμβριος 26, 2010 Δεν το καταλαβαινω γιατι να εχεις 2 καρτες 580 σε sli απο τη μια και απο την αλλη να ψαχνεις προσφορες σε σκληρους :bigsmile:
sebastian Δεκέμβριος 26, 2010 #557 Δεκέμβριος 26, 2010 Δεν το καταλαβαινω γιατι να εχεις 2 καρτες 580 σε sli απο τη μια και απο την αλλη να ψαχνεις προσφορες σε σκληρους :bigsmile: Για μένα λες ? ή το πετάς γενικά! Γιατί δεν κοίταξα να πάρω προσφορά-δισκους... Μάλλον ακριβά τους πλήρωσα με βάση το skroutz... αλλα βιαζόμουν! απλα δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτα που πήρα... Μέσα σε 2 μηνες 2.000 ευρω εχουν πάρει απο μένα το Πλαισιο περα απο τις κάρτες που ηταν κουνημένες απο τους Κινέζους ολα τα αλλα κομπλε! Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με ESHOP και ΠΛΑΙΣΙΟ....
Vamire Δεκέμβριος 26, 2010 #558 Δεκέμβριος 26, 2010 Η αλήθεια ειναι οτι εχει χαλάσει και το πλαισιο.Χρονια πελάτης τους εχω σκάσει χρήμα εκει μεσα οχι αστεία και ομως σιγα σιγα με βλέπω να την κανω.Αρχές του μηνα παω για αποκωδικοποιητή και ειχε μονο turbo x τελικά αγόρασα εναν ca απο την ηλεκτρονική.Παω πριν λίγες μερες να πάρω ενα πληκτρολόγιο στο πλαίσιο μεταμόρφωσης το ms arc keyboard ε λοιπόν ειχε δυο και αυτα ηταν εκθεσιακά του λεω του ενα καινούργιο το εχεις μου λεει και αυτο ειναι καινούργιο μου δινει το κουτι κοιτάω ηταν ανοιχτό το ανοίγω μπροστά στα ματια του και το keyboard απλα απουσίαζε απο μεσα.Καλα του λεω εντάξει τίποτα στην αποθήκη εχουμε μου λεει οχι και θα πρέπει να γινει παραγγελιά.Έλεος δηλαδή.Απο την αλλη;Εχουν βαλει κάποιες προσφορές σε εκθεσιακά κομμάτια πας να τα πάρεις και παντα δεν υπάρχουν.Και ομως στο site τους απλα ακόμα υπάρχουν.anyway τελευταία ευκαιρία θα δωσω στο κατάστημα αυριο που θα παω για αγορά κάποιον πραγμάτων.Δεν ξερω μπορεί τα αλλα πλαίσιο να ειναι gg πάντως αυτο που ξερω ειναι οτι το καλύτερο πλαισιο στην Ελλάδα ηταν κάποτε αυτο στην Μεταμόρφωση και ομως χάλασε πολυ..:sick:Προσωπική μου γνώμη και ελπίζω να ειναι σεβαστή.
NooDle Δεκέμβριος 27, 2010 #559 Δεκέμβριος 27, 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm προχθές που την έκανα παραγγελία έλεγε στο site περιορισμένος αριθμός τεμαχίων αλλα μου ήρθε κανονικά οπως και ολα τα υπόλοιπα που εκανα παραγγελία εκτός απο ραμ και οθόνη που προτίμησα άλλο κατάστημα
aquasonic Δεκέμβριος 27, 2010 #560 Δεκέμβριος 27, 2010 Και εγώ που ήμουν σίγουρος ότι αυτή τη φορά είχες πάρει τις μνήμες. Μείνανε σχεδόν 1-1,5 μέρα online την τελευταία φορά.guess what... παλι με πηρανε τηλεφωνο αλλα δυστυχως δεν προλαβα να το σηκωσω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.